Dammit, eu fix Lords of the Fallen si Journey am cumparat luna trecuta la oferte![]()
Am PS+ UK, dar ma joc pe contul Ro. Dupa ce expira, vreau sa iau PS+ Ro. O sa mai pot juca pe Ro ce am descarcat cat timp am avut +UK?
Multumesc
Nu, jocurile primite gratuit la + sunt valabile doar daca ai abonament activ pe contul de unde le-ai descarcat.
Ce-i corect, e corect. O luna buna, raritate pentru pesari. Abia astept primavara sa mai prind o luna ca asta. Stiu, stiu, niciodata nu suntem multumiti.![]()
Well, un lucru e sigur: in sfarsit am incercat Jourmey si e the most overrated piece of scheisse. Am stiut eu de ce nu-l cumpar.
Mi s-a parut extrem de "elitist", incercand din toti rarunchii sa-mi induca artificial niste sentimente false. Dpdv gameplay e varza, walking simulator, mecanica cu acele panglici nu e catusi de putin interesanta. Nu stiu cati bani au cerut Sony pe el la lansarea de acum cativa ani, insa l-am terminat intr-o ora si jumatate. Probabil 3 $ ar fi fost suficient. Exista 0 motive sa ma intorc sa-l joc, momentele acelea de coop m-au lasat mai rece decat cuburile de gheata din limonada pe care tocmai o beau. All in all, pretentious bullsh!t.
Probabil si asteptarile mele au fost foarte mari dupa atatea laude prin riviuri, goty, copilul de suflet al neogafului etc. Cacamaca, cum zice prietenu' meu din Cluj.
PS: don't even get me started cu muzica aia siropoasa si cu momentele care se doreau "dramatice".
Ai avut asteptari prea mari si ai intrat in hora hype-ului. Daca-l jucai open minded fara factorii mentionati anterior, parerea era sigur alta.
Cum pot sa alimentez un cont de PSN pe Romania, fara sa imi leg cardul la el?
De asemenea, am incercat sa leg la el o VISA de la ING si imi tot da eroare card / nr card invalid. Ma intereseaza o modalitate de a alimenta un cont de RO fara sa imi leg cardul de credit personal la el.
Pt card ING trebuie sa suni la ei sa iti deblocheze tranzacțiile pe psn. Nu poti alimenta fara sa legi cardul, dar dupa ce faci plata poti sa ștergi cardul de la Payment, din Setări parca.
Nu merge sa alimentezi contul prin PayPal?
Si de asemenea, unde sunt cele mai bune preturi si promotii la jocuri, pe PLUS Romania sau pe PLUS US?
Mie nu mi-a mers prin PayPal pe UK. Pe RO nici nu stiu daca ai posibilitatea de PayPal.
Jocurile gratis de PS Plus sunt aceleasi si pe RO si pe US. Pretul PS Plus pe US o sa fie putin mai mare incepand de luna asta fata de cel de pe RO.
In ceea ce priveste reducerile, cateodata sunt reduceri mai bune pe RO, cateodata pe US. Deci aici n-ai decat sa iti faci un cont de US si unul de RO, sa poti profita de ambele reduceri.
Mi-am facut cont de UK, l-am alimentat prin prepaid cards pe care le-am luat de pe allromedia.com prin PayPal.
Buna ziua. Mi am cumparat ps 4 si am o nelamurire cu playstation plus. Nu am inteles exact care e treaba cu, contul de pe Ro ce dezavantaje/ avantaje am, uk dezavantaje/avantaje, adica pot juca online daca am pe ro si cu alti useri din alte tari?etc.
In romania la magazinele mari un cont de ps + este de aprox 250 lei pe an, pe acest forum am gasit mai multe siteuri care vand coduri de ex allromedia.com acolo contul ps+ este de 187 lei an diferenta este mare fata de 250 si ma gandesc sa nu imi iau teapa, a mai cumparat cineva sunt de incredere? Pot folosi cont de romania ca sa cunpar sau cum fac? Am incercat sa dau comanda si mi au recomandat un cod separat de ps + de 35 lire pt a putea cumpara jocuri la reducere pe ps + dar eu stiam ca pot dowloada jocurile free pot cumpara jocurile la reducere si pot juca online cu ps + fara a mai trebui altr conturi. Va rog sa ma lamuriti pt ca sunt nou si nu am gasit raspunsurile care le cautam. Multumesc
Bookmarks