Ok, am inteles. O ultima intrebare: exista si o limita de downloads? Undeva citisem ca ai voie sa downloadezi 3 sau 4 jocuri pe luna
Ok, am inteles. O ultima intrebare: exista si o limita de downloads? Undeva citisem ca ai voie sa downloadezi 3 sau 4 jocuri pe luna
Si eu mi-am pus aceste intrebari in saptamanile trecute si pana acum n-am indraznit sa intreb.Din fericire au venit aceste raspunsuri,dar am 2 intrebari. Un joc din download list daca a fost downloadat si salvat pe HDD,el va putea fi rejucabil tot timpul atata timp cat mai este pe HDD ? In cazul in care jocul va fi sters de pe HDD si in acelasi timp el nu mai exista nici in download list,singura modalitate de a-l rejuca este sa-l cumperi?
Din download list nu dispare. Este doar ascuns in momentele in care abonamentul PS+ nu este activ.
Un joc downloadat gratuit prin intermediul PS+ vine cu o data de expirare (data la care ti se termina abonamentul). Chiar daca tu ai downloadat jocul inainte de expirarea abonamentului si nu-l stergi de pe HDD, nu-l vei mai putea accesa atunci cand ti se termina abonamentul. Pentru a-l putea juca din nou trebuie sa refaci abonamentul PS+.
Jocul nu dispare din download list in nici o conditie. Exista insa doua variante: daca abonamentul PS+ este in continuare valabil poti download jocul gratuit de oricate ori vrei; daca PS+ este expirat atunci vei fi nevoit sa cumperi jocul sau sa prelungesti abonamentul pentru a-l putea downloada din nou.
salutari,
o intrebare de beginner...de unde stiu cat de mare e jocul ce urmeaza sa il dau jos? pe varianta de 12gb nu prea intra multe
ms
PlayStation Plus in December: Resogun, Guacamelee, Grid 2, more – PlayStation.Blog.Europe
Leaving PS Plus:
27th November: Metal Gear Rising Revengeance (PS3)
27th November: Jak and Daxter Trilogy (PS3)
27th November: MotorStorm RC (PS3 + PSV Cross Buy)
27th November: Oddworld Strangers Wrath (PSV)
Entering PS Plus:
29th November: RESOGUN (PS4)
29th November: Contrast (PS4)
27th November: Grid 2 (PS3)
27th November: Guacamelee! (PS3 + PSV Cross Buy)
27th November: Sonic and All-Stars Racing Transformed (PSV)
27th November: Grand Theft Auto Liberty City Stories (PSV)
Slab?
Stii ce e pe Xbox Live luna asta? A World of Keflings si Iron Brigade Free
PS Plus chiar e cel mai bun motiv sa iti iei un PS3 sau PS4.
Nici nu compar ce da pe xbox live cu ce e la plus, dar fata de celelalte luni e cam slab.
Fiind luna decembrie am crezut ca or sa dea chiar 2 jocuri bune, Tomb Raider poate si inca ceva si la ps vita au luato pe urma la Ps Plus US cu jocuri de psp.
slab ?
Guacamelee e super joc,mai ales co-op...l-am cumparat luna trecuta...sa nu mai zic de Grid 2....
..chiar simteam nevoia de ceva cu masini si cum GT6 nu-l voi lua la lansare gridu' e numai bun.
Lesson learned: IGC ia jocuri de la Sales/Discounts/Special Offer din luna precedenta..
@gvingi76: da,spune si in video-ul postat de Renegade
Vom putea da redeem pentru jocurile PS4 din web?
Sau se va putea doar din PS4? Ma gandesc ca peste 2-3 ani, cand voi lua PS4, sa am deja in lista jocurile aparute la PS+
LE: Mercic darkpaul13. Nu am urmarit si video-ul acum... Mai pe seara, cand ajung acasa, ii vine si lui randul.![]()
Bookmarks