Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 52 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 1040

Thread: PlayStation Store Romania

1. #381 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Stie cineva daca o sa apara carduri PSN in lei?

2. #382 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    maestro nu din pacate, doar visa si mastercard. aceasi problema am avut-o si eu

---------- Post added 26-02-2015 at 21:13 ----------

nu se stie inca, cei de la PSromania au zis ca se gandesc la asa ceva, dar vor comunica ulterior daca vor introduce asa ceva. sa zicem ca inca e in beta testing psn in ro

3. #383 SP
    Junior Member 2proforugamer's Avatar
    Pana la urma am reusit...am folosit Visa

4. #384 SP
    Junior Member gojotza24's Avatar
    Știe cineva dacă mai apar pe luna asta toate jocurile incluse pe ps store România!? Sa înțeleg ca e nesimțire și nepăsare mare deoa ce noi plătim pentru un pachet de servicii și ne alegem decât cu jumătate din el! RUȘINE! CA DE ASA E LA ROMÂN...

5. #385 SP
    Member eangel's Avatar
    Dragon age e din nou la reducere in Store. 139 ron standard edition

6. #386 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Quote Originally Posted by gojotza24 View Post
    Știe cineva dacă mai apar pe luna asta toate jocurile incluse pe ps store România!? Sa înțeleg ca e nesimțire și nepăsare mare deoa ce noi plătim pentru un pachet de servicii și ne alegem decât cu jumătate din el! RUȘINE! CA DE ASA E LA ROMÂN...
    Luna trecuta s-a facut nitel tam-tam si au aparut toate jocurile, dar lipsea initial un joc de PS4.
    Luna asta, ca lipsesc un joc de PS3 si unul de Vita, nu a mai fost asa mare galagie.
    E foarte urat din partea lor ca vin cu astfel de lipsuri.
    Eu am PS Plus atat pe UK, cat si pe Romania asa ca pana la urma tot as putea sa descarc Thief de PS3 de pe contul de UK (si unde pui ca il mai am si fizic), dar nepasarea lor devine enervanta.
    Mare pacat.

7. #387 SP
    Junior Member yourwifemykidsx's Avatar
    nu e neaparat nepasare.. au zis ca e greu sa introduca tot pe store. au nevoie de semnat si aprobat de la firmele jocurilor direct ca jocul sa apara pe store. iar chestiile cu birocratia stiti cum functioneaza..mai greu. + ca-mi imaginez ca la cat de "multa" e lumea pe PSN RO va dati seama ce personal au..usor usor devine mai bine.

8. #388 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Pai usor, usor nu au mai facut nimic.
    Iar treaba cu aprobarea pt jocuri e cea mai simpla scuza pe care o pot arunca rapid.
    Se poate cumpara DLC pt Thief (The Bank Heist atat pe PS3, cat si pe PS4), dar nu este jocul pe store.
    Se pot cumpara COD: Advanced Warfare si DLC separat, dar Season Pass nu poate fi achizitionat.
    Imi pare de bun simt ca atunci cand le trimiti un mesaj in care le comunici ca vrei sa cumperi un joc, sa faca tot posibilul ca acel joc sa apara pe Store.
    Le-am scris ca vreau sa cumpar Resident Evil Superbundle si .... pauza.
    Tot de bun simt mi se pare ca sa apara lunar toate jocurile de la Plus pe Store, nu doar o parte.
    Si, in continuare, nu pot activa niciun cod, season pass pe care il am pt jocurile de PS3 (zona 2), zice ca e nu e valid sau ca e expirat, desi perioada de valabilitate este de pana la 31.12.2015.
    Nu cer ca toate astea sa apara peste noapte, dar de 3 luni nu se intampla nimic ... in afara de updateurile saptamanale.

LE: Intre timp vad ca a aparut si Rogue Legacy pe Store Ro.

9. #389 SP
    Vreau sa cumpar DLC pentru Andvance Warfare si am PS Store Romania ..o sa functioneze DLC ? As cumpara Season Pass-ul dar nu este de gasit .

10. #390 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    daca jocul e zona 2 o sa functioneze orice DLC luat de pe un store din Europa

11. #391 SP
    Aha..pai presupun ca jocurile luate din magazinele din Romania sunt Zona 2.

12. #392 SP
    Member cipvas's Avatar
    Sa zicem ca am o problema momentan cu cardul legat la contul meu de PSN Romania. Ce alta modalitate exista de a reinnoi abonamentul meu de PS+ pe contul de Romania?

13. #393 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Să zicem că ai o problemă, mai în glumă, carduri valorice, dar momentan nu există pe RO, şi sunt curios dacă mere prin paypal RO, nu am văzut pe nimeni să încerce.

14. #394 SP
    Member cipvas's Avatar
    Nu prea am inteles ce ai vrut sa spui in prima parte a frazei... Iar legat de paypal Ro, nu prea ai ce incerca, caci pe pagina de net, pe pc, la Add funds(cont de Ro), ai doar "Use Credit Card" si "Use Prepaid Card".

Oare daca iau o cartela prepaid de la Altex(pe UK) oare pot alimenta pe contul de Ro?

15. #395 SP
    Nu, nici să nu încerci, este acelaşi lucru ca pe UK, carduri de UK, card de credit din UK sau, cont de pat pal legat de un card din UK, aceleaşi reguli se aplică şi la contul de RO.

16. #396 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Eu am decis sa continui cu PS+ pe cont de UK inca 1 an, sper ca pana atunci sa mai rezolve din lipsuri cu store-ul romanesc, si neaparat sa inceapa sa scoata carduri prepaid de romania la vanzare. Deocamdata e prea complicat pt mine sa cumpar de pe store-ul romanesc si in plus sunt multe jocuri si dlc-uri care nu se gasesc pe el

17. #397 SP
    Senior Member mark's Avatar
    De ce e complicat? Bagi cardul tau de debit si aia e.

18. #398 SP
    Member luciteck's Avatar
    E vb de securitate, si stim cat de bine sta PSN-ul la acest capitol. Multa lume prefera sa nu foloseasca debitarea directa a cardului ci mai degraba sa faca cumparaturile prin intermediul cardurilor/voucherelor PSN pre-platite, sau prin PayPal, insa nici una din modalitati nu e inca disponibila. Pacat, ca preturile sunt destul de ok (mai ales fata de UK).

19. #399 SP
    Member nire's Avatar
    Eu am cumparat fara probleme folosind cardul de ING.

20. #400 SP
    Eu folosesc un card pt. plăţi online, recomand să nu folosiţi cardul de credit sau cel de salariu, nu este vb. numai de psn, nu ştii niciodată cum îţi fură datele, după ce faci tranzacţia stergi datele,şi eu am plătit ps plusul cu un mastercard de la Alpha şi nu am acut dificultăţi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 52 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast