Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 67 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast
Results 581 to 600 of 1327

Thread: Clubul Xbox Series X

1. #581 SP
    Admin MonkY's Avatar
    @Dant3 stii ca am avut discutia asta. Sorry, dar acela nu e "PRICEY" ci e "THE PRICE". Toata lumea a vrut super viteza, NVM pe PCIE 4.0. Atat costa, in acest moment, asa ceva. Uite un exemplu de la Sabrent, nici macar nu am indraznit sa ma uit la Samsung & Co. E 199$ un bare drive, fara carcasa, fara interfata, fara radiator sau vreun pic de racire (which it really needs), fara nimic CUSTOM.

Eu nu inteleg, se vrea ceva care sa fie "revolutie" pe partea de viteza, si care sa fie la cat? 50% fata de cat platesc toti ceilalti muritori? Nu ai cum.

Poate totusi vor permite si conectarea unor SSD-uri normale... chiar cu riscul de a scadea viteza de load and stuff. Meanwhile, it is what it is. Si la fel va fi si la PS5, ca si la XSX... Eu ma gandesc cu groaza ca as fi vrut 4TB (odata ce pe PS4 Pro am 2TB). Costa mai mult storage-ul decat consola...
    Attached Images Attached Images 2020-09-09_121534.jpg

2. #582 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mie nu mi se pare scump

3. #583 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Vazusem acel "Damn that's pricey!" si am crezut ca esti in acord cu postul... Daca nu scrieti si voi macar 2 cuvinte, eu ce sa fac? O iau si eu pe ghicite!

P.S. Si da, e scump ca naiba... ma bufneste un pic rasul cand ma gandesc ca voi avea in consola solutie de storage mai scumpa si mai rapida decat am in monstrul de PC. Dar, asta e pretul. Stai sa vezi ce o sa fie pe aria de PS5... astept cu interes reactiile "revolutionarilor" care or sa vrea 2-4TB.

4. #584 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    XSS devine cam scump cu un ssd de genul. Cred ca 512 cat are XSS nu e de ajuns, mai ales ca e o consola Digital Only

5. #585 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    XSS devine cam scump cu un ssd de genul.
    Toate consolele vor deveni "cam scumpe" cu ssd-uri de genul. Doar s-a vrut "revolutie", nu?
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Cred ca 512 cat are XSS nu e de ajuns, mai ales ca e o consola Digital Only
    Si daca e Digital Only, care e diferenta? Ca si la varianta retail oricum se copiaza tot disk-ul these days... la fel de mult spatiu ocupa.

6. #586 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu știu ce sa zic, decât sa cumperi un XSS cu un SSD separat mai bine optezi pentru un XSX

7. #587 SP
    Admin MonkY's Avatar
    La 299$, eu zic ca se vor descurca multi cu 500GB. Nu toti baga CoD sau titluri de 100GB. Si chiar si asa, ai spatiu pentru cel putin 4-5 jocuri... Inca astept specificatiile exacte si finale, dar cred ca se va vinde mai bine chiar decat XSX. Si da, normal ca eu o sa iau XSX, nici nu se pune problema. Dar pentru majoritatea, daca S-ul va fi chiar si un pic peste generatia anterioara, va fi mai mult decat perfect.

8. #588 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cu siguranță va fi peste XOX.

9. #589 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    XSS e numai bun pentru cei care joaca doar FIFA sau COD sau orice alt joc de 2 bani de genul asta, mai ramai si cum bani pentru MTS.

10. #590 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Gata, e oficial. Xbox Series S: 299$, Xbox Series X: 499$. Preorder starts 22 September. Launch date: 10 November. 2020, that is!
    Acum asteptam si final specs. I'll go for the dark side, of course.
    More details here.

11. #591 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    I sfarsit, pretul e foarte bun XSX.

12. #592 SP
    Member VictusG's Avatar
    Stie cineva daca cu noua consola o sa adauge alte tari la Store ? Pentru ca din punctul meu de vedere daca nu o sa adauge si Romania eu nu le mai cumpar consolele si jocurile, da, nu o sa piarda fara mine, dar nici eu fara ei.

13. #593 SP
    Admin MonkY's Avatar
    VictusG: din pacate, lista pe care am vazut-o eu, tot nu cuprindea Romania. Ma tem ca atata timp cat nu se agita nimeni la Microsoft Romania, nu se demonstreaza ca e o piata in crestere, care sa merite... nu se va intampla nimic. Sorry.

14. #594 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    România urmează anul viitor, mark my words!

15. #595 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ti-a zis tie Phil?

16. #596 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    @Dant3 stii ca am avut discutia asta. Sorry, dar acela nu e "PRICEY" ci e "THE PRICE". Toata lumea a vrut super viteza, NVM pe PCIE 4.0. Atat costa, in acest moment, asa ceva. Uite un exemplu de la Sabrent, nici macar nu am indraznit sa ma uit la Samsung & Co. E 199$ un bare drive, fara carcasa, fara interfata, fara radiator sau vreun pic de racire (which it really needs), fara nimic CUSTOM.

Eu nu inteleg, se vrea ceva care sa fie "revolutie" pe partea de viteza, si care sa fie la cat? 50% fata de cat platesc toti ceilalti muritori? Nu ai cum.

Poate totusi vor permite si conectarea unor SSD-uri normale... chiar cu riscul de a scadea viteza de load and stuff. Meanwhile, it is what it is. Si la fel va fi si la PS5, ca si la XSX... Eu ma gandesc cu groaza ca as fi vrut 4TB (odata ce pe PS4 Pro am 2TB). Costa mai mult storage-ul decat consola...
    M-am uitat eu: Seagate Firecuda fara radiator, tot PCIe 4.0 e 231€ https://www.cyberport.de/pc-und-zube...cWlEv--HVMblzk

17. #597 SP
    Manager paul's Avatar
    X - S:
    Attached Images Attached Images ehezro9xgaew93q.png

18. #598 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Foarte dubioase diferentele.
    Adica RAM mai putin dar si viteza viteza de la RAM este mult mai mica.
    Iar astea nu prea au legatura cu rezolutia jocului.

Cel mai probabil ca si jocurile vor fi ajustate diferit la setarile grafice si alte setari, draw distance etc. Dar asta o sa vedem ulterior in analiza DF and co.

19. #599 SP
    Admin MonkY's Avatar
    XSX FTW, asta e clar! E racheta fata de S. Diferenta de pret dintre ele, pentru un gamer mai serios, nu justifica sa cobori la S.
    Acum, unde dau comanda?

20. #600 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Foarte dubioase diferentele.
    Adica RAM mai putin dar si viteza viteza de la RAM este mult mai mica.
    Iar astea nu prea au legatura cu rezolutia jocului.

Cel mai probabil ca si jocurile vor fi ajustate diferit la setarile grafice si alte setari, draw distance etc. Dar asta o sa vedem ulterior in analiza DF and co.
    pai pretul mai mic trebuie sa se justifice prin ceva, nu?

Also, pt aia care se plang de storage:
    - xbox a confirmat ca va folosi SSD doar pt jocurile optimizate/create pt asa ceva, restul vor merge bine mersi pe hdd usb 3.0
    - ssd-ul ala intern e ok pt inceput, un hdd extern e vreo 40-50 euro/1 Tb sau ce vechituri de stickuri mai aveti prin casa
    - ssd-ul extern ala de 220euro e expensive as shiet dar asta e, pana mea pana si ps5 va folosi tot un ssd pcie 4.0 doar ca nu va fi marketat "pt playstation" ci vei putea folosi si unul generic, care tot 200 euro va costa

---------- Post added 09-09-2020 at 17:47 ----------

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    XSX FTW, asta e clar! E racheta fata de S. Diferenta de pret dintre ele, pentru un gamer mai serios, nu justifica sa cobori la S.
    Acum, unde dau comanda?
    emag & altex. oricum nu vor veni de pe canale oficiale ci tot de pe la Microsoft Polonia.
    nici eu nu inteleg de ce mi-as lua Series S (findca am deja X), in plus consola o iau pt 4-5 ani, asa ca 200 euro extra nu e capat de lume, sunt telefoane mai scumpe pe piata si tot se vand in draci...craci...laci ))

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 67 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast