Pfff... the crew si Xcom de 2 bani?
Comparativ cu ce se specula, e ceva mai nasol, dar clar, The Crew este un joc foarte bun, in care am pierdut zeci de ore, in schimb Goat Simulator e o mizerie ordinara. Iar cele de X360 sunt bune, dar deja prea vechi.
Uite aici la 40€, vine FIX 15 lei pe luna![]()
Greu de gasit sub pretul asta. Si eu am cumparat recent tot de pe cdkeys. Anul trecut am luat cu 32$ (aprox) si acum e 45$. Daca am fost fraier si nu am luat 2... Am tot cautat si pe ebay, g2a... Multa bafta oricum!Poate tu ai noroc.
Am incercat sa iau Super Meat Boy de pe Xbox One si nu apare buton de buy, iar de pe calc mi-a aparut eroarea asta. Aveti vreo idee ?
Mie mi-a dat eroarea asta pe consola, pe la 8 seara. Pe la zece jumatate am incercat din nou si am reusit sa il iau.
Ai incercat din mai multe browsere? Nu stiu daca are legatura, dar ai putea incerca... Si eu mai primesc erori de genul asta pe consola, dar daca incerc de mai multe ori, pana la urma isi revine.
Azi dimineata am activat trial-ul de 14 zile cu care a venit consola iar dupa amiaza am cumparat pe 3 luni de la Mediagalaxy.
Cel de 14 zile mai e valabil? Cum pot verifica perioada cat mai am live?
Eu de ieri incerc sa cumpar GTA 5 (fiind la reducere) si nu reusesc deloc. Pe 21 mai am luat The Witcher 3 fara probleme, dar acum nu reusesc sa cumpar GTA-ul, desi am incercat pe mai multe store-uri din tari diferite si prin VPN. E celebra eroare PBR9002.
salut. se pare ca am o mica problema... observ ca cei de aici pot intra pe "games with gold" direct de pe consola. eu nu pot. imi da o eroare "something happened, please try again later" sau asemanator. aceeasi eroare o am cand vreau sa vad din setari "subscriptions".
in rest totul e ok. cont de us si pe consola si pe net, card de romania cu adresa de us. gold activ pt. 1 an. pot cumpara de pe pc fara probleme jocuri, iar daca am vreo eroare la cumparare (de free), intru cu vpn de us si totul decurge ok.
la inceputuri, atunci cand am cumparat consola, m-am jucat cu regiunile alea un pic pana m-am prins cum sta treaba. dar "games with gold" mergea. ulterior am trecut-o pe us. si cred ca de atunci am eroarea asta.
altfel, pot cumpara alte jocuri din store, direct de pe consola.
a mai avut cineva problema asta? are rezolvare?
---------- Post added 08-06-2016 at 12:28 ----------
intri pe contul de microsoft pe pc (in cazul meu @hotmail) si apoi alegi "account settings" pt. a vedea subscriptiile. asteapta sa treaca cele 14 zile pt. a baga noul gold. altfel il "suprascrie"
contul ala de microsoft iti va trebui neaparat daca vrei sa folosesti xboxu one. eu unul n-am incercat fara.
Drăguț Banner Saga, din păcate am renunțat la el foarte repede, nu suport jocurile care nu au dialog cu voce, suntem totuși în mileniul 3. Dacă vreau să citesc ceva mai bine încerc o carte. Înțeleg că e vorba despre un studio indie si ăștia sunt în general săraci, dar fara voice acting e prea mult, dpmdv bineînțeles.
Bookmarks