Nu se mai știe nimic?? Ce face alcoolistul ăla de Larry Hryb,luna trecută pe 24 erau anunțate deja
Sent from ghetoul din Cracovia
Wow. Chiar ca mizerii. Cred ca e cea mai proasta luna a lor. Dar deh, ii inteleg. Vara nici jocurile nu se vand. Si au tot dat jocuri bune sau mediocre. Era cazu sa mai bage si niste mizerii.
Au avut luni mai proaste pe la începuturi. Banner Saga 2 e un joc nou, un joc bun, se lansează în iulie, sunt băieți deștepți, îți oferă partea a doua care nu are niciun Dumnezeu dacă nu cumperi prima parte![]()
Salut baieti,
Ca voi stiti mai bine, credeti ca ca este vreo sansa sa apara Mortal Kombat X pe xbox gold free?
De asemenea, au dat cei de la xbox vreodata un joc tare moca? De exemplu: Fifa, NFS, Forza Motors, GTA?
Merci fain
Sansele sunt minime pentru MKX sau GTA (cel putin in viitorul apropiat). GTA e un joc iesit de vreo 2 ani si inca se vinde cu pret maxim.
Mai jos gasesti lista completa de jocuri de 360 si one oferite pana acum.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...ith_Gold_games
Jocurile sa le zicem AAA oferite pana acum pentru One ar fi:
Halo: Spartan Assault
Assassin's Creed IV: Black Flag
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Tomb Raider: Definitive Edition
Thief
Lords of the Fallen
Sunset Overdrive
The Crew
Fifa si NFS le primesti prin EA Access si abonamentul e destul de ieftin. Momentan EA access include Fifa 15 si 16, si NFS Rivals. Dar eu n-as califica Fifa ca fiind un joc tare. E un joc care apare anual, si al carui pret scade de 4 ori in momentul aparitiei urmatorului titlu.
Salut Radu,
Am ea access. Chiar se merita! Recomand.
Merci pentru link-ul cu jocurile de gold.
As vrea sa cumpar Mortal Kombat X si ma gandeam daca sa astept(poate apare moca) sa sa-l iau. De precizat ca nu ma grabesc.
Legat de ea access, ai idee daca scrie undeva cand si daca vor mai aparea jocuri, fata de ce este acum in "the vault" ?
Merci
Legat de MKX, mai astepata, poate macar prinzi o promotie buna.
Legat de EA access intra jocuri periodic in vault. Cam la 6-12 luni de la lansare vor intra majoritatea jocurilor EA.
Red Dead Redemption pe Xbox One
Red Dead Redemption on Xbox One Backward Compatibility Coming Friday, July 8th | Rockstar Games
Sa inteleg si eu ... care e treaba cu jocurile de XBOX360 ? Daca am un RDR de X360 va functiona si pe XBOX ONE ? sau trebuie sa cumpar altul ?
Bacward Compatible inseamna ca merg jocurile de X360 pe Xbox One. Daca-l ai deja fizic sau digital, e absolut logic faptul ca va merge fara probleme.
Daca era vorba de o versiune refacuta (remaster) nu mergea acelasi, ci trebuia luat cel nou.
A reusit cineva sa-si ia luna asta GWG , acel Rainbox Six Vegas ? E free , all ok , dau pe el , confirm tranzactia si imi zice ca nu se poate cumpara acum jocul . Am incercat de multe ori de vineri pana ieri !? Ceva solutii ?
Bookmarks