Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 33 of 51 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast
Results 641 to 660 of 1001

Thread: Games with Gold

1. #641 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Drăguț Banner Saga, din păcate am renunțat la el foarte repede, nu suport jocurile care nu au dialog cu voce, suntem totuși în mileniul 3.
    ++++1

2. #642 SP
    Member andreiaka's Avatar

Games with Gold - Xbox One

Nu se mai știe nimic?? Ce face alcoolistul ăla de Larry Hryb,luna trecută pe 24 erau anunțate deja

Sent from ghetoul din Cracovia

3. #643 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ahahaha, alcoolistu'!

4. #644 SP
    Member eneea's Avatar

5. #645 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Ce *****uri pe One, asta e.... pas

6. #646 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    ^ Asta patesti daca-l faci alcoolist pe Larry ). Keep it strong!

7. #647 SP
    Another Sony month on Xbox

8. #648 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Wow. Chiar ca mizerii. Cred ca e cea mai proasta luna a lor. Dar deh, ii inteleg. Vara nici jocurile nu se vand. Si au tot dat jocuri bune sau mediocre. Era cazu sa mai bage si niste mizerii.

9. #649 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Au avut luni mai proaste pe la începuturi. Banner Saga 2 e un joc nou, un joc bun, se lansează în iulie, sunt băieți deștepți, îți oferă partea a doua care nu are niciun Dumnezeu dacă nu cumperi prima parte

10. #650 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Au invatat de la Sony cu Walking Dead.

11. #651 SP
    Junior Member InCePaToRuL's Avatar
    Salut baieti,

Ca voi stiti mai bine, credeti ca ca este vreo sansa sa apara Mortal Kombat X pe xbox gold free?

De asemenea, au dat cei de la xbox vreodata un joc tare moca? De exemplu: Fifa, NFS, Forza Motors, GTA?

Merci fain

12. #652 SP
    Sansele sunt minime pentru MKX sau GTA (cel putin in viitorul apropiat). GTA e un joc iesit de vreo 2 ani si inca se vinde cu pret maxim.

Mai jos gasesti lista completa de jocuri de 360 si one oferite pana acum.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...ith_Gold_games

Jocurile sa le zicem AAA oferite pana acum pentru One ar fi:

Halo: Spartan Assault
    Assassin's Creed IV: Black Flag
    Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
    Tomb Raider: Definitive Edition
    Thief
    Lords of the Fallen
    Sunset Overdrive
    The Crew

Fifa si NFS le primesti prin EA Access si abonamentul e destul de ieftin. Momentan EA access include Fifa 15 si 16, si NFS Rivals. Dar eu n-as califica Fifa ca fiind un joc tare. E un joc care apare anual, si al carui pret scade de 4 ori in momentul aparitiei urmatorului titlu.

13. #653 SP
    Salut Radu,

Am ea access. Chiar se merita! Recomand.

Merci pentru link-ul cu jocurile de gold.

As vrea sa cumpar Mortal Kombat X si ma gandeam daca sa astept(poate apare moca) sa sa-l iau. De precizat ca nu ma grabesc.

Legat de ea access, ai idee daca scrie undeva cand si daca vor mai aparea jocuri, fata de ce este acum in "the vault" ?

Merci

14. #654 SP
    Legat de MKX, mai astepata, poate macar prinzi o promotie buna.

Legat de EA access intra jocuri periodic in vault. Cam la 6-12 luni de la lansare vor intra majoritatea jocurilor EA.

15. #655 SP
    Thanks

16. #656 SP
    Junior Member RandomString314's Avatar

17. #657 SP
    Member ingerulol's Avatar
    Sa inteleg si eu ... care e treaba cu jocurile de XBOX360 ? Daca am un RDR de X360 va functiona si pe XBOX ONE ? sau trebuie sa cumpar altul ?

18. #658 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Bacward Compatible inseamna ca merg jocurile de X360 pe Xbox One. Daca-l ai deja fizic sau digital, e absolut logic faptul ca va merge fara probleme.

Daca era vorba de o versiune refacuta (remaster) nu mergea acelasi, ci trebuia luat cel nou.

19. #659 SP
    Member ingerulol's Avatar
    A reusit cineva sa-si ia luna asta GWG , acel Rainbox Six Vegas ? E free , all ok , dau pe el , confirm tranzactia si imi zice ca nu se poate cumpara acum jocul . Am incercat de multe ori de vineri pana ieri !? Ceva solutii ?

20. #660 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Eu am reusit din prima cu vpn

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 51 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast