Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 110 of 171 FirstFirst ... 10 60 100 108 109 110 111 112 120 160 ... LastLast
Results 2,181 to 2,200 of 3417

Thread: Clubul PlayStation Vita - PS Vita

1. #2181 SP
    Member szabi90's Avatar
    Sa iti faci cont de Uk In tara noastra PS Store nu este valabil , momenan

2. #2182 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    Fa-ti cont de PS pe UK sau US. Tara noastra nu are Store. Ei au. Nu incerca sa platesti cu un CC sau paypal daca ai cont pe UK sau US ca poti sa iti primesti ban. Ca sa adaugi fonduri folosesti carduri valorice care le folosesti sa-ti incarci contul (poti sa le cumperi fie de la useri seriosi care au multe feedback-uri pozitive care-i gasesti aici pe forum, fie de pe site-uri gen cdkeys.com / electronicfirst.com / pcgamesupply.com).
    Jocurile le cumperi de pe PSstore de pe consola.
    Ca jocuri iti recomand NFS Most Wanted, Sly Cooper Thieves in Time, Little Big Planet, Doki-Doki Universe, Sonic Racing Transformed.

3. #2183 SP
    Junior Member florinfm2004's Avatar
    Ca in filmele cu prosti

acum imi zice pe consola ca nu ma pot loga decat cu cont-ul link-uit - adica cel cu tara RO

4. #2184 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    da. pe ps vita nu-ti poti face mai mult de un cont. asta o sa te ajute

5. #2185 SP
    Junior Member florinfm2004's Avatar
    Multumesc foarte mult.

A functionat

Ai facut un copil fericit (si un tata linistit )

6. #2186 SP
    Junior Member gojotza24's Avatar
    As dori sa stiu daca e bine sa-mi cumpar card de ps vita de pe amazon??!
    As vrea sa-mi iau un card de 64 de gb sa ma tina bine
    Si as vrea o opinie de pe ce saituri ar fi bine sa cumpar?!De exemplu eu unu am gasit aici :
    http://www.amazon.com/PlayStation-Vi...=A1SSM2B514ES2
    Ce spuneti ma ajuta cineva cu o parere si multumesc anticipat oricum

7. #2187 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by gojotza24 View Post
    As dori sa stiu daca e bine sa-mi cumpar card de ps vita de pe amazon??!
    As vrea sa-mi iau un card de 64 de gb sa ma tina bine
    Si as vrea o opinie de pe ce saituri ar fi bine sa cumpar?!De exemplu eu unu am gasit aici :
    Amazon.com: PlayStation Vita Memory Card 64GB (PCH-Z641J): Video Games
    Ce spuneti ma ajuta cineva cu o parere si multumesc anticipat oricum
    Daca vrei sa cumperi din SUA trebuie sa iei in calcul si taxele vamale.Cu tot cu taxe ar ajunge suma totala de platit la $140-150.Tu decizi daca merita sau nu.

8. #2188 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Cred ca unul de 32GB ar trebui sa-ti ajunga. Eu de ala am si nu prea am probleme cu spatiul.
    Si cred ca ai iesi mai ieftin daca l-ai lua de pe www.play-asia.com cu free shipping.

9. #2189 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Cardul ala de 64gb costa cam la fel de mult cat am dat eu pe Vita in sine, wow

10. #2190 SP
    a aparut ff x si x2 pe vita? ca vad ca pe play asia sunt in stoc

11. #2191 SP
    Cred ca au aparut in Japonia deja. In Usa si Europa de abia in martie apar.

12. #2192 SP
    Member bartonn's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Cred ca unul de 32GB ar trebui sa-ti ajunga. Eu de ala am si nu prea am probleme cu spatiul.
    Si cred ca ai iesi mai ieftin daca l-ai lua de pe www.play-asia.com cu free shipping.
    115$ cardul de 64GB? woow...eu am dat comanda acuma la altex de cel de 16(1,5mil).

13. #2193 SP
    Junior Member gojotza24's Avatar
    Eu unu am dat pe ps vita 700ron si l-am luat de black friday.... oricum 115dolari nu inseamna cat un vita cred!?e pe la jumatate daca nu ma insel) !
    As mai dori sa-mi spuneti cum fac sa iau acces pe play station plus deoarece as dori sa iau pe un an si nu vreau sa ma complic sa cumpar jocuri tot timpu din magazine deoarece acestea sunt scumpe rau !
    Am vrut sa incerc aplicatia ps+ imi cere datele personale de la card sa iau si trialul de 14 zile si nu vreau sa ma complic sa-mi blochez contu aiurea de aceea as dori sa-mi iau card cu cod sa-l bag si sa am acces la toate facilitatiile ps+!
    La ps vita memory cardurile de 32gb sunt 90$ si la noi prin altex 270ron ( dar eu nu gasesc de 32 sa-mi cumpar aici din pacate) iar cel de 64 115 dolari ar veni cam 400ron...nu inteleg de ce ti-ai cumpara un card de 32 cand mai poti rabda si pune 100ron sa-ti iei pe cel de 64gb normal( daca am dispune de ambele presupun ca majoritatea ar opta pentru cel de 64 )...cei drept preturile sunt piperate aici la noi si am vazut ca pe alte saituri gasesti pe cel de 32 de gb si cu 370ron( cand poti sa ti-l iei pe cel de 64 cu atata!)...!Daca imi poate oferi cineva un link de sait romanesc unde pot comanda si are in stoc carduri de 32gb as fi foarte recunoscator! Decat sa iau 16gb mai bine raman cu 4 si tot la demo-uri raman parerea mea !Seara placuta tuturor

14. #2194 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    PS+ poti sa-ti cumperi de aici cand va reveni in stoc daca ai cont de UK, ceea ce este foarte recomandat pentru ca jocurile care le dau in Europa sunt de obicei mai bune. Daca nu revine in stoc destul de curand poti sa-ti cumperi carduri valorice de pe acelasi site si sa le folosesti ca sa cumperi PS+ direct de pe store.

EDIT: ai reducere 5% daca le dai `like` pe facebook.

15. #2195 SP
    card de 16 aici la un pret mai ok

16. #2196 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by gojotza24 View Post
    Eu unu am dat pe ps vita 700ron si l-am luat de black friday.... oricum 115dolari nu inseamna cat un vita cred!?e pe la jumatate daca nu ma insel) !
    As mai dori sa-mi spuneti cum fac sa iau acces pe play station plus deoarece as dori sa iau pe un an si nu vreau sa ma complic sa cumpar jocuri tot timpu din magazine deoarece acestea sunt scumpe rau !
    Am vrut sa incerc aplicatia ps+ imi cere datele personale de la card sa iau si trialul de 14 zile si nu vreau sa ma complic sa-mi blochez contu aiurea de aceea as dori sa-mi iau card cu cod sa-l bag si sa am acces la toate facilitatiile ps+!
    La ps vita memory cardurile de 32gb sunt 90$ si la noi prin altex 270ron ( dar eu nu gasesc de 32 sa-mi cumpar aici din pacate) iar cel de 64 115 dolari ar veni cam 400ron...nu inteleg de ce ti-ai cumpara un card de 32 cand mai poti rabda si pune 100ron sa-ti iei pe cel de 64gb normal( daca am dispune de ambele presupun ca majoritatea ar opta pentru cel de 64 )...cei drept preturile sunt piperate aici la noi si am vazut ca pe alte saituri gasesti pe cel de 32 de gb si cu 370ron( cand poti sa ti-l iei pe cel de 64 cu atata!)...!Daca imi poate oferi cineva un link de sait romanesc unde pot comanda si are in stoc carduri de 32gb as fi foarte recunoscator! Decat sa iau 16gb mai bine raman cu 4 si tot la demo-uri raman parerea mea !Seara placuta tuturor
    Pentru PS+ cel mai bine e sa faci cum a spus sexbomb91. Neaparat cont PSN UK, noi avem jocuri mai bune decat US. Pentru card, poti comanda oricand unul din orice parte a lumii, insa cel mai usor e din Europa. Eu am card de 16GB cu PS+ si imi e mai mult decat suficient, dar nici nu joc mai mult de 2-3 jocuri simultan. (pe principiul "game -> plat -> game -> plat") Nu te baza pe Romania, nu are niciun rost.

17. #2197 SP
    Member szabi90's Avatar
    NFS Most Wanted si Assassins Creed 3 Liberation la MEGA reducere pe UK PS Store

18. #2198 SP
    Pretul la Most Wanted e bun, dar la AC3 Liberation nu e bun pretul avand in vedere ca varianta HD e la acelasi pret cand apare luna viitoare pe ps3.

19. #2199 SP
    Member szabi90's Avatar
    NFS Most Wanted 7.99 £ - 43 ron

AC3 Liberation 12.49 £ - 67 ron

Ambele sunt preturi foarte bune

20. #2200 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    AC3L era 99RON pe Altex.ro varianta fizica,deci nu e prea bun.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 110 of 171 FirstFirst ... 10 60 100 108 109 110 111 112 120 160 ... LastLast