Nu cred ca a fost din cauza ta daca si altii au observat problema asta.
Folosesti cont de PSN European sau US?
Si ti-ai cumparat PS Plus? pentru ca in curand o sa scoata primele jocuri din 'Instant Game Collection' .
Nu cred ca a fost din cauza ta daca si altii au observat problema asta.
Folosesti cont de PSN European sau US?
Si ti-ai cumparat PS Plus? pentru ca in curand o sa scoata primele jocuri din 'Instant Game Collection' .
Am contul meu de Ps3 legat : TT_MD . Este US PSN . Adauga-ma la friends . Vita-ul este bundle-ul alb liberation , deci acesta e unicul meu joc. Am card 4gb . Nu am psPlus si ps3 nu mai detin momentan. Ma poti sfatui tu cum sa fac sa imi iau psPlus? ; fiindca am urmarit ultimele oferte si dau vreo 3 jocuri gratis.Cum pot face sa ma abonez incat sa am toate acele free games si discounts? Am citit ceva de redeemable game codes/cards.
Poti sa cumperi de pe Amazon cod de PS+ sau sa-ti alimentezi contul de PSN cu ceva bani si sa-ti cumperi direct de acolo serviciul.
Costa 50$ pe an sau 18$ pe 3 luni.
Acestea sunt jocurile care le poti descarca si juca gratis luna asta.
Jocurile se schimba in fiecare luna.
Eu as recomanda sa-ti cumperi un card de memorie mai mare daca alegi sa-ti iei PS+ pentru ca jocurile sunt destul de mari, unele depasesc 3GB.
EDIT: jocurile care le primesti gratis de pe PS+ le poti juca atat timp cat ti-e activ serviciul. Daca iti expira nu le pierzi de tot, poti sa le joci din nou dupa ce re�nnoiești abonamentul.
Web-browserul din PS VITA , mi sa blocat complet , trebuia sa resetez consola. Ii normal acest lucru ? A patit-o cineva ?
Nu stiti , o sa apara aplicatia COLORS " ce a fost lansa acuma 2 luni in USA " si in Europa ?
Majoritatea jocurilor de Vita cu release date confirmat in 2013:
Earth Defense Force 2017 Portable (PSV � PSN) � January 8th
Ratchet and Clank: Full Frontal Assault (PSV � PSN) � January 29th
Sly Cooper: Thieves In Time (PS3, PSV) � February 5th
Ninja Gaiden Sigma 2 Plus (PSV) � February 26th
MLB 13: The Show (PS3, PSV) � March 5th
Dead or Alive 5 Plus (PSV) � March 19th
Nu sunt foarte multe dar sigur o sa fie anuntate si altele pe parcursul anului.
Killzone Mercenary, Tearaway, Soul Sacrifice si Warrior's Lair sunt programate pentru 2013 dar nu au fost anuntate date de lansare.
Soul Sacrifice---March 13th,2013
http://www.gamespot.com/soul-sacrifice/
Adaptor Sony PS Vita 9241010 - Accesorii console - Gaming - IT&C
Eram gata sa-i dau buy dar poza e gresita.
Produsul e un adaptor pt incarcator, nu incarcatorul portabil (cum se vede in poza) .
Am nevoie de ajutor cu Chronovolt.Poate cineva sa-mi trimita un Time Trial cu timp usor de batut? Voi ajuta reciproc.Multumesc anticipat.
PSN ID : JeNeI_ViTA
La fel ca si celelalte ; neflix , music unlimited , colors , niconico , manga reader , crackle , hulu plus . Pacat ca nu apar si in Europa
Am cateva nelamuriri.
Acum 2 luni am vandut psVita-ul. Aveam cont si jocuri cumparate de pe PSN
Jocurile de le-am cumparat pe PSvita erau jocuri de psp.
Daca imi cumpar un psp , si ma loghez cu contul de l-am folosit pe psvita , mai am jocurile?
Daca mai am jocurile, mai am si salvarile? Pentru ca aveam >80h in Patapon 3 si inca >30h in Monster Hunter.
Jocurile da...salvarile nu ...sorry
De ce nu ai facut un backup pe pc?
Vb cu persoana aceea poate inca mai ai salvarile.
Manga reader a aparut doar in Japonia , daca nu stii ce ii , uita -te pe youtube. Aplicatiile hulu plus si crackle au fost anuntate pt. Ps vita acum cateva luni , ca vor aparea doar in USA
Bookmarks