Am rezolvat, mersi, facusem ceva gresit. Exista vreo versiune Flash Player pentru vita?
nu
Cei de la Sony se misca foarte incet
De 1 an , de cand a aparut PS VITA , nu au fost capabil sa imbunatateasca web-browserul cu flash player. 1 singur update importan pt. web a aparut acum 2 luni dar nu ii de ajuns.
---------- Post added 09-01-2013 at 04:40 PM ----------
A aparut IMAGINSTRUMENTS , insa nu ma lasa sa il downloadez
PS STORE , este o aplicatie , insa nu ma lasa sa il downloadez , nu stiu de ce , nu imi apare nimic cand dau download
Inca 4 zile si va fi disponibil si in SUA :
Start Your Morning With Wake-up Club For PS Vita Next Week – PlayStation Blog
Nu stiuNu au anuntat inca.Dar cum sunt unele aplicatii pe UK only momentan asa sunt unele pe US only.Nu stiu de ce nu procedeaza la fel ca Apple cu App Store,sa publice fiecare aplicatie in toate tarile (si pe App Store sunt UK,sau US only,dar putine).
Eu astept Travel Bug,Ecolibrium jocuri pe care cei care au cont UK il au de mult.
Problema ii ca se misca foarte incet , si e vorba doar de cateva aplicatii care au fost anuntate aproape de 1 an , si au aparut cu mare intarziere.
Sumioni: Demon Arts paints a picture on PS Vita next week – PlayStation.Blog.Europe
Aproape 1 an mai tarziu.
Si se pare ca saptamana asta nu au fost reduceri pentru jocuri de Vita.
Sigur vor fi ceva preturi bune la aniversarea de 1 an.
Sony adds DVR feature to PS Vita in Japan | Geeky Gadgets
Cele mai tari aplicatii apar doar in Japonia si USA![]()
Cine ma poate ajuta si pe mine sa fac sa mearga NEAR pe PSVITA....am inteles ca trebuie inregistrat pe un site MAC ADRESS de la WI-FI.....sau ceva de genul
PSA: Puteti face pre-order la Persona 4: Golden PS Vita | Zavvi.com si Ninja Gaiden: Sigma 2 Plus PS Vita | Zavvi.com de pe zavvi cu reducere de 10% cu codul HOT2013.
Bookmarks