Probabil a costat o avere![]()
Majoritatea le-am luat sub 15 eu/buc / la oferta sau in diferite bundle-uri (buy 2 get 1 free)
Majoritatea le-am cumparat noi. (in conditiile de mai sus) - sunt insa si cateva SH
Nu au costat atat de mult avand in vedere ca au fost achizitionate in general "la oferta" si timpul a fost 18 luni, 50 jocuri nu mi se pare asa mult ~ 2-3 jocuri pe luna. (adica cam cat un joc nou aparut)
Cat despre cele ramase - singurul inconvenient pentru mine este pretul (momentan) cand vor scadea (sau daca le voi gasi) la sub 15 EU ... in mod sigur le voi cumpara, pana atunci - am ce sa ma joc![]()
sunt si eu mandrul posesor al unei console PS Vita 3G+WiFi
de acum inainte voi consulta forumul mai atent
Wow ce diferenta de culori intre cele doua modele de PSV! Initial as fi zis ca e mult mai OK modelul cu OLED, dupa care am observat ca are tendinta de a supra-satura culorile. Nu stiu daca nu cumva e din cauza camerei cu care s-a filmat... dar daca va uitati atenti la fata lui Drake in Uncharted, pe OLED este ROSIE de-a dreptul! Grrr...
MonkY, nu e rosie. Eu am jucat jocul si nu existau probleme de genul asta. Sigur e de la camera cu care s-a filmat.
Citez din ceea ce spune Fanta711 (autorul videoclip-ului):
I don't have an opinion on that yet. I think the OLED seems more fitted for colorful games especially the 2D ones while the LCD looks more realistic in 3D games. Both looks great. The OLED appears to have better viewing angles but that's hardly an issue while playing given the position you will be holding the device in. The jury is still out on issues like outdoor visibility and motion blur for the LCD screen.
GTA Liberty City Stories PS Plus US
PS Plus: ICO & GTA: Liberty City Stories Free for Members – PlayStation.Blog
PlayStation Plus UK - October 2013 - YouTube
25 Septembrie
- Street Fighter X Tekken
- Touch My Katamari
2 jocuri retail . Nice.
Hands On Footage of A PS Vita Remote Playing A PS4 Game ~ PS Vita Hub | Playstation Vita News, PS Vita Blog
---------- Post added 19-09-2013 at 20:57 ----------
Final Fantasy X/X-2 HD Release Window Announced With New Trailer ~ PS Vita Hub | Playstation Vita News, PS Vita Blog
---------- Post added 20-09-2013 at 10:02 ----------
---------- Post added 21-09-2013 at 06:46 ----------
---------- Post added 21-09-2013 at 06:46 ----------
Vreau sa imi iau un grip pentru Vita...stiu ca nu e facut pentru sesiuni prelungite de gaming, iar Nyko Power Grip aparent rezolva si problema bateriei si pe cea a crampelor la maini dupa sesiuni mai lungi de o ora (cel putin in cazul meu). Dar am citit review-uri care zic ca bateria din grip moare dupa o perioada de cateva zile pana la o luna, in cazul unora. Ce e mai rau e ca din cate stiu era 30$ cand a aparut, iar acum e 50$. Nu as vrea sa dau atatia bani pe ceva care devine un simplu grip intr-o luna. Are cineva asa un grip? Daca da, de unde l-ati luat si care e experienta voastra cu el pana acum?
Bookmarks