oBL1O,poti face tu serverul te rog ? O sa vin pe la 10:15,am putina treaba.
Multumesc anticipat!
oBL1O,poti face tu serverul te rog ? O sa vin pe la 10:15,am putina treaba.
Multumesc anticipat!
Scuzati absenta mea dar nu prea am loc la lcd-ul din sufragerie de mamasi nu vreau sa ma mut inapoi pe crt
S-ar putea sa intru in seara asta![]()
Ahaa, deci tu erai angelictouch87. LOL, de cate ori m-ai calcat cu masina !![]()
Aseara am iesit pt ca ma enerveaza controller-ul. Frate asa greu se apasa R2 ca dupa 2 min ma doare degetul si nu pot sa conduc asa. Cred ca imi cumpar Gioteck Real Trigers.
Si inca ceva. Sunt momente cand descarc 3 incarcatoare de AK47 si nu-i scard nici macar o linie din viata si el imi da imi 2 gloante cu pistolu` si ma omoara.E de la LAG ?
Si mai ceva.Am dat aseara vreo 394839 de invites la postarnak si zicea ca nu-i apare. De ce?
![]()
Eu cu calcatu,tu cu trasu , cate HS mi-ai dat cand conduceam linistit ...spre tine) ....macar la curse am iesit si eu pe primu loc.Pacat ca nu pot intra diseara ca e super fun,la cat mai multe adunari ca astea.
Hahahhhaha, Sentyno nu-ti mai lua motorul ala de roakeri ca n-ai nicio sansa cu el. Iti zic din proprie experienta !
Zici ca-i tras de (6) cai, asa viteza are.
PS: Mask, schimba-ti "echipamentul" ca mor de ras.![]()
E de la lag trageam in sentyno aseara cu m4a1 ii disparea tot hp-ul dar totusi se plimba linistit,sa nu mai zic ca lesinam de ras cand il vedeam pe mask in chiloti alergand dintr-un capat in altu al strazii.
In seara asta facem un Free Mode ? Nu ne omoram intre noi,faecm prostioare
Ce ziceti ?![]()
That would be awsome !
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
Hmmm...i just finished the story![]()
Dar o iau de la capat,stie oBL1O de ce ..![]()
presupun ca acum sunteti in plina actiune pe acolo![]()
Sorry ca nu pot intra :-s
Ma pregatesc pentru fishing @delta
Have phun![]()
Duh.. ieri a fost dezastru,cred ca au avut probleme cu serverele R*.Am avut un lag imens pe toate serverele, si am iesit,oBL1O nu putea intra,si ne-am dat batuti ieri..
Nu prea a fost actiune
Nu ne mergea multiplayer-ul (la fiecare ne dadea o eroare diferita )
Poate in seara asta va merge
Voua cel putin va mergea internetu....cei de la upc erau pusi pe glume ieri,a picat netul la minut,cred ca in 20 de minute a picat si a revenit de 6 ori,pana la urma m-am dat batut si am plecat cu rolele afara.Sooo what shall we do tonight ?
Bookmarks