si eu tot zone 1 am si am jucat cu ei fara nicio problema
Eh eu vroiam sa scot de la upc nu 100% din cauza ps3`ului. The upload sucks !!
Mask - clicknet in niciun caz .
si eu tot zone 1 am si am jucat cu ei fara nicio problema
Eh eu vroiam sa scot de la upc nu 100% din cauza ps3`ului. The upload sucks !!
Mask - clicknet in niciun caz .
Doamne mask....ceea ce vrei tu sa faci e sinucidere,fugi de UPC ca de dracu,au un suport technic de .... sa nu zic cuvantul,eu de 2 luni de cand sunt la ei, nu a fost zi in care sa nu pice internetul,si cand au trimis "echipa" era acelasi om,care constata aceiasi chestie.Azi "au" venit iar ...adica acelasi om si a ramas sa vina alta echipa sa lucreze pe bloc.Stai linistit si nu pune upc,in afara faptului ca eu dau 600 de mii pentru 2 mega pe secunda si netu e limitat la 600 kb.s, mai este si foarte instabil.
Eu am clicknet si merge struna. Joc cu ambele PS3-uri in acelasi timp, online si nu am nici macar o problema. Nu lag, nu nimic. Net-ul in am de aproape 2 ani de la clicknet si singura data cand am chemat echipa lor a fost atunci cand am mi-am schimbat un fir de la telefon (se stricase din cauza renovarilor pe care mi le fac in apartament).
De ce spui clicknet in niciun caz? Ai clicknet si nu merge bine?
Eu am RDS si cade netu odata la 6 luni (vorbesc serios) , si nu dau decat 400-600 mii lei vechi + ca downloadeaza peste 2-3mb de pe torrente.. si am wireless la 2 calculatoare si la 1 ps 3 , adica se imparte la 3 viteza
CONCLUZIA luati-va net RDS
ps:meciul e la 22:00? pe ce data? ADD: PSN IDCristy567
@Pizzi - greseala mea ca nu m`am exprimat mai bine si am confundat putin lucrurile . Cand ma gandesc la un provider de net, primul lucru - dl & up . Plus in afara de asta am auzit cativa useri plangandu-se ca le tot pica .
@cristy - mi-a mai zis cineva ca e bun rds`ul la tras de pe net =). Chiar m-ar tenta .
Sper ca deseara sa putem juca toti . Chiar nu inteleg de ce cand intra bugaloo il dadea pe oblio afara si invers .
Am o banuiala ca ar fi ceva de la router .
Vad ca nu m`am uitat nici pe mine eroare 80130504
ps : poate face 6 stars police![]()
Pacat ca mie mi-a cazut netu pe la 1:00am... eu si cu oBL1O am facut legea aseara la team deathmatch![]()
Lasa mask ca daca mai facem team deathmatch o sa`ti vin de hac !
Ouff pacat ca trofeele din sg nu merg si in mp
Aa si in strip club @no bitches left![]()
Eu nu inteleg de ce nu pot sa primesc invite de la voi?! Cine face serveru ala pana la urma? Am tot incercat sa intru aseara si acu cateva zile si nimic...
Bookmarks