Am primit doua vesti foarte bune
1.Aparitia DLC-ului COD5 pe care abia il astept .Va aparea probabil pe 19 martie
2.Robert Dinu o sa ajute cu alimentarea banutilor in conturile noastre de PSN de pe UK.O sa putem cumparaaaaInca o data o spun Robert esti de nota 10+
P.S
Tare faza mai Tibikimi mi-ai dat invite la un online,am dat accept cam tarziu,tu intrasesi deja in Free for All.Culmea e ca am intrat si eu cu tineAi cam facut legea ,pacat ca nu putem juca Free for All intre prieteni
Lamureste-ma si pe mine care si cum e treaba cu acest Robert...cum adica o sa putem cumpara si noi (cei cu varianta R2) DLC-ul pt cod 5 ca iti dai seama ca il vreau si eu.
Cat despre faptul ca "am facut legea" atunci nu e neaparat o regula dar se mai intamplalol...e cel mai preferat mod de joc pt mine Free for All...asa ca te mai astept si nush dc ai iesit atunci dupa cateva meciuri...te-ai simtit cumva prea plin de gloante?![]()
Tibikimi ti-am dat un PM stufos.Ne vedem diseara baieti la un COD5.
P.S
Am iesit ca mai am si viata socialaInca
Destul de greu cu COD4 si 5.In curand nu o sa stim ce sa ne mai facem cu atat de multe jocuri bune mai ales in multiplayer
Chyna, sorry pentru aseara dar aveam de jucat niste meciuri la FIFA. Mi-a placut, desi am jucat putin, a fost altceva fata de KZ2. Makin Day e foarte ok!
Momentan i-mi bag piulita.Am jocul Zona 1 si astia nu au bagat DLC decat pe zona 2 deocamdata.Mi-a spus cineva care l-a cumparat ca sunt super hartile.Asta e mai astept.Care aveti zona 2 puteti sa va bucurati deja de el
Multumim.Tocmai voiam sa postez si eu.Se discuta subiectul pe net si se pare ca era vorba de diferenta fus orar.
Intru sa-l iau
Am luat aseara map-pack-ul, si e foarte tare. Nici nu ma asteptam sa fie altfel. harta Knee Deep e geniala, iar celelalte 2 sunt intortocheate si trebuie jucate ceva mai mult ca sa-ti dai seama cum sta treaba. O singura chestie ciudata am observat, faptul ca te spawnezi mult prea aproape de inamici.
Nazi Zombie Veruckt e foarte tare, are multe imbunatatiri modul asta de joc, devenind mult mai interesant. Mai lasati KZ2 si haideti la razboi!![]()
Bookmarks