Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 30 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 588

Thread: Call of Duty: World at War

1. #301 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by Rockstar View Post
    Ce rau imi pare ca am versiunea EU :C
    Ce daca man, vorbeste cu Robert Dinu, pe aria de Publicitate. Poate alimenta cont de UK, iar asta inseamna ca cei cu zona 2 pot lua add-onuri etc.

Bafta!

PS - e valabil pt toata lumea doritoate de DLC si joc zona 2!

2. #302 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Am primit doua vesti foarte bune
    1.Aparitia DLC-ului COD5 pe care abia il astept .Va aparea probabil pe 19 martie
    2.Robert Dinu o sa ajute cu alimentarea banutilor in conturile noastre de PSN de pe UK.O sa putem cumparaaaa Inca o data o spun Robert esti de nota 10+
    P.S
    Tare faza mai Tibikimi mi-ai dat invite la un online,am dat accept cam tarziu,tu intrasesi deja in Free for All.Culmea e ca am intrat si eu cu tine Ai cam facut legea ,pacat ca nu putem juca Free for All intre prieteni

3. #303 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by chynagods View Post
    Am primit doua vesti foarte bune
    1.Aparitia DLC-ului COD5 pe care abia il astept .Va aparea probabil pe 19 martie
    2.Robert Dinu o sa ajute cu alimentarea banutilor in conturile noastre de PSN de pe UK.O sa putem cumparaaaa Inca o data o spun Robert esti de nota 10+
    P.S
    Tare faza mai Tibikimi mi-ai dat invite la un online,am dat accept cam tarziu,tu intrasesi deja in Free for All.Culmea e ca am intrat si eu cu tine Ai cam facut legea ,pacat ca nu putem juca Free for All intre prieteni
    Lamureste-ma si pe mine care si cum e treaba cu acest Robert...cum adica o sa putem cumpara si noi (cei cu varianta R2) DLC-ul pt cod 5 ca iti dai seama ca il vreau si eu.

Cat despre faptul ca "am facut legea" atunci nu e neaparat o regula dar se mai intamplalol...e cel mai preferat mod de joc pt mine Free for All...asa ca te mai astept si nush dc ai iesit atunci dupa cateva meciuri...te-ai simtit cumva prea plin de gloante?

4. #304 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Lamureste-ma si pe mine care si cum e treaba cu acest Robert...cum adica o sa putem cumpara si noi (cei cu varianta R2) DLC-ul pt cod 5 ca iti dai seama ca il vreau si eu.

Cat despre faptul ca "am facut legea" atunci nu e neaparat o regula dar se mai intamplalol...e cel mai preferat mod de joc pt mine Free for All...asa ca te mai astept si nush dc ai iesit atunci dupa cateva meciuri...te-ai simtit cumva prea plin de gloante?
    Lasa ca mai am nitel si fac o pauza la Killzone 2 si ma voi alatura si eu din nou

5. #305 SP
    Tibikimi ti-am dat un PM stufos.Ne vedem diseara baieti la un COD5.
    P.S
    Am iesit ca mai am si viata sociala Inca
    Destul de greu cu COD4 si 5.In curand nu o sa stim ce sa ne mai facem cu atat de multe jocuri bune mai ales in multiplayer

6. #306 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Chyna, sorry pentru aseara dar aveam de jucat niste meciuri la FIFA. Mi-a placut, desi am jucat putin, a fost altceva fata de KZ2. Makin Day e foarte ok!

7. #307 SP

O daaa

8. #308 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Parca apare azi, nu? Eu stiam de 19 martie! Harta aia prin jungla arata bineeee...

9. #309 SP
    Quote Originally Posted by Nonelito View Post
    Parca apare azi, nu?
    Da azi...ferice de cei care au jocul R1

10. #310 SP
    Member Vami's Avatar
    A luat cineva DLC-ul?

11. #311 SP
    Momentan i-mi bag piulita.Am jocul Zona 1 si astia nu au bagat DLC decat pe zona 2 deocamdata.Mi-a spus cineva care l-a cumparat ca sunt super hartile.Asta e mai astept.Care aveti zona 2 puteti sa va bucurati deja de el

12. #312 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by chynagods View Post
    Momentan i-mi bag piulita.Am jocul Zona 1 si astia nu au bagat DLC decat pe zona 2 deocamdata.Mi-a spus cineva care l-a cumparat ca sunt super hartile.Asta e mai astept.Care aveti zona 2 puteti sa va bucurati deja de el
    Pai si pack-ul pentru zona 1, cand apare?

13. #313 SP

14. #314 SP
    Member adin33's Avatar
    Pack-ul a aparut pe US.

15. #315 SP
    Multumim.Tocmai voiam sa postez si eu.Se discuta subiectul pe net si se pare ca era vorba de diferenta fus orar.

Intru sa-l iau

16. #316 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Impresii man, te rog. Il iau si eu cand scap de pe plantatie. Abia astept

17. #317 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Am luat aseara map-pack-ul, si e foarte tare. Nici nu ma asteptam sa fie altfel. harta Knee Deep e geniala, iar celelalte 2 sunt intortocheate si trebuie jucate ceva mai mult ca sa-ti dai seama cum sta treaba. O singura chestie ciudata am observat, faptul ca te spawnezi mult prea aproape de inamici.

Nazi Zombie Veruckt e foarte tare, are multe imbunatatiri modul asta de joc, devenind mult mai interesant. Mai lasati KZ2 si haideti la razboi!

18. #318 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by Nonelito View Post
    Am luat aseara map-pack-ul, si e foarte tare. Nici nu ma asteptam sa fie altfel. harta Knee Deep e geniala, iar celelalte 2 sunt intortocheate si trebuie jucate ceva mai mult ca sa-ti dai seama cum sta treaba. O singura chestie ciudata am observat, faptul ca te spawnezi mult prea aproape de inamici.

Nazi Zombie Veruckt e foarte tare, are multe imbunatatiri modul asta de joc, devenind mult mai interesant. Mai lasati KZ2 si haideti la razboi!
    Ce ciuda mi-e pe tine Spor la joc man !

19. #319 SP
    Quote Originally Posted by Quik View Post
    Ce ciuda mi-e pe tine Spor la joc man !
    Si mie la fel...ce sa faci daca nu am fost destul de isteti sa ne luam jocul R1...asta e. Banuiesc ca stiti ca e Double XP pana miercuri din cate am inteles eu asa ca la razboi cu voi lol

20. #320 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Vreau si eu map packu .Apropo cat a costat ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 30 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast