Chiar daca e moka ? lol
1. Te-am deranjat eu cu ceva? E thread-ul tau cumva sau poate site-ul si eu am postat "aiurea" si te-am incurcat? Nu vezi ca esti ridicol si cauti scandal degeaba. Du-te si cearta-te la bloc cu prietenii tai care iti suporta comportamentul asta.
2. "era o exagerare voita" - s-a vazut exagerarea voita cand ai sarit de fund in sus![]()
In primu rand sunteti both off topic...in al 2-lea rand , omul a recunoscut ca a gresit si i-ai sarit la gat , ti-a zis sa stai calm...nu vad de ce sari ca o minge de ping pong si ataci omu'
Nu am avut timp sa-l butonez, dar am mai aruncat din cand in cand cate o privire la fratele meu. Sunt trei tipuri de caractere: un vrajitor, un hot (de fapt e hoata :d) si un cavaler, fiecare cu abilitati diferite. Pe masura ce inaintezi in joc, o sa fi nevoit sa te folosesti de abilitatile fiecarui personaj pt. a avansa. Hotul este mai agil, sare mai mult si are ca arma un arc. Vrajitorul poate muta obiecte sau "desena" obiecte (se pot desena cuburi lsau linii) pe o perioada de timp limitata, iar cavalerul este folositor in luptele corp la corp, armele lui fiind si cele mai puternice. Pe langa abilitatile primare fiecarui personaj, ai si o a doua abilitate, dar care este limitata. Nu am inteles excat care este povestea, de ce ajung cei 3 sa "lucreze impreuna" si care este scopul final. Legat de partea artistica, nu stiu daca mai are rost sa o aduc in discutie pt. ca majoritatea ati vazut pe net tot felul de filmulete. Grafica foarte frumoasa, paleta de culori potrivita pt un joc "de basm", iar muzica reuseste sa te introduca in atmosfera joculi. Avansarea de la un nivel la altul nu este foarte grea, iar "puzzle-urile" sunt usor de rezolvat (gen: folosesti vrajitorul pt. a pune un cub din lemn intr-un anumit loc pt ca mai apoi sa te agati cu hotul si sa treci mai departe). amatorii de "platforme" nu or sa intampine probleme. Insa jocul devine foarte interesant cand te decizi sa obtii si trofeele pt. ca trebuie sa colectionezi obiecte si atunci o sa fi nevoit sa-ti pui mintea mai mult la contributie ). Avand trei personaje, se pot juca pana la trei jucatori pe aceeasi consola. Pacat ca nu suporta si PSN, pt. ca a r fi fost interesant o sesiune de joc cu cineva cunoscut (gen LBP).
PS: nu am verificat textul, si probabil ca am mai scapat cate vreo greseala. scriu de pe mobil si pana ma acomodez cu tastatura virtuala o sa mai treaca ceva timp![]()
Pt. cei care nu l-au luat de pe UK Store, avem �n sf�rşit confirmarea oficială şi pentru US:
PLAYSTATION.BLOG: Coming to PSN this Week: Trine
Bookmarks