finally, cit am asteptat jocu asta...
cred ca am un bug. am ajuns in dungeons si este o faza la care trebuie sa calc pe un switch si ar trebui sa mi se ridice trei platforme ca sa pot trece peste o apa. problema e ca mie mi se ridica doar o platforma din cele trei si nu pot trece mai departe. help!
PS: nvm, am gasit!
mai este un buton care trebuie apasat undeva in stanga.
Mai are cineva bug la trofee? Eu nu pot sa fac Master Ninja nicicum. Am incercat 7-8 swings intr-o directie, nu primesc trofeul. Am incercat sa apas doar R2, am incercat sa apas doar patrat, am incercat sa apas X intre swings, am incercat cu jumatate de swing, am incercat cu full swing. Help.
Jocul este superb, de cum il incepi deja te captiveaza. Are o grafica superba si o paleta de culori foarte bogata, un art design ce-ti face ochii sa zambeasca iar muzica linistitoare si vocea profunda si blanda a naratorului te face sa te simti cufundat intr-un basm. La 355mb cat ocupa m-am si mirat ce au putut face developerii.
PS3center.net - Story: Free Trine DLC 'Possible' for PS3
Earlier this week Frozenbyte released an update for Trine on the PC, giving users a free level, "Path to a New Dawn."
We decided to contact Frozenbyte to see if the downloadable content could be coming to the PlayStation 3 version of the game. The response, "it's possible, we're trying to make it happen but it's very much uncertain at the moment."
Poti consulta aici lista de preturi, daca nu esti la consola:
https://store.sonyentertainmentnetwork.com
Te logezi cu datele contului PSN.
---------- Post added 14-10-2013 at 20:08 ----------
Trine e 8 lire pe UK, iar Trine 2 este 9 lire.
Bookmarks