Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 97 of 112 FirstFirst ... 47 87 95 96 97 98 99 107 ... LastLast
Results 1,921 to 1,940 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #1921 SP
    Junior Member mihai1340's Avatar
    eu am kilzone 2,dar este un joc de nota 5,daca as avea un mouse si o tastatura ar fi mai tare

2. #1922 SP
    Member Painkiller's Avatar
    Quote Originally Posted by mihai1340 View Post
    eu am kilzone 2,dar este un joc de nota 5,daca as avea un mouse si o tastatura ar fi mai tare
    nici chiar asa. per total e de un 9 cam asa, pentru ca la content este de nota 5. 8 harti plus inca 6 din care au scos bani frumosi si vreo 7-8 arme e slabut.

3. #1923 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    De ce sa schimbi arma?Vezi cu ce arma joci cel mai bine si cu ce attachament-uri si cu aia joci mai tot timpul...Ca iti schimbi perk-urile sau grenazile in funcite de diferite situati,asta-i altceva.Eu ma refeream doar la arme,nu la zecile de combinatii pe care poti sa le faci in MW2.Cele din MW2 nu au recul,unele arme sunt doar sa fie acolo,pentru ca nu prea le foloseste nimeni,si nici macar nu ai shotgun-ul la primary weapons si ca sa ai aces la un shotgun cat de cat bun ( M1014) trebuie sa ai ceva level...

4. #1924 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by mihai1340 View Post
    mai comentati mult de control ? asa ma enerveaza astia care si-au luat recent o consola si au decis sa joace un shooter . cand au vazut ca e un pic mai dificil deja au inceput sa cometeze ca jocu e de nota 2 . Daca aveai mouse si tastatura era de nota 9.5/10. Asai ? Nici mie nu mi-a placut la inceput controlul la FPS-uri pe consola dar acum ca m-am obisnuit cu el pot sa spun ca imi place mai mult decat cu mouse si tastatura (maybe it's just me ... i don't know ) . Nu mai comentati de control atata daca nu vaplace cu DS 3 atunci cumparati un mouse . it's that easy . dupaia o sa vedem brusc ca Killzone 2 ii cel mai bun shooter ever sau chestii de genu .

5. #1925 SP
    just me waches2's Avatar
    got the platinum !!! vizavi de control .,cel mai enervant e atunci cand iti apare un inamic in spate ..nu ai timp sa te intorci 180 de grade pt a riposta ,poate se mai regleaza din joc setarea ds3-lui , se misca mai greu fata de alte jocurii dar te obisnuesti cu timpul.
    Mie unul la inceput nu l-am mai jucat din cauza ca trecusem de la bbc unde controlul e diferit ,iar apoi am zis sa il joc pt trofee macar ,apoi sa devin addicted.

Jocul e superb si single player si multyplayer ...totusi pe multy cand joci 32 de insi intr-o camera exista lag si nu prea se mai intelege nimic ,recomand hartile cu mai putin playeri ........si inca ceva ..cand mi-am luat ps3 si am jucat un shooter, am zis ca nu o sa reusesc niciodata ...acum sunt destul de bunicel

6. #1926 SP
    Junior Member sercanu's Avatar
    E bun waches2,da nu mai bun k mine .Cel mai bun e Domnul si bunul nostru prieten Clumunari.doar el se mai strofoca pentru DMC.
    Apropo de cei care se plang:
    K bebelusi aia mici care erau obisnuiti cu sanul si acum trec la biberon.fara suparare.nu da-ti o nota la un joc doar k nu sunteti voi capabili.luati-va un frag-fix sau cum se numeste minunatia aia de mouse pentru Ps3.acum mi se pare un pic ciudat cand joc un shoter pe calc.e mult mai FUN pe consola!
    Salutari ALL.

7. #1927 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by sercanu View Post
    E bun waches2,da nu mai bun k mine .Cel mai bun e Domnul si bunul nostru prieten Clumunari.doar el se mai strofoca pentru DMC.
    Apropo de cei care se plang:
    K bebelusi aia mici care erau obisnuiti cu sanul si acum trec la biberon.fara suparare.nu da-ti o nota la un joc doar k nu sunteti voi capabili.luati-va un frag-fix sau cum se numeste minunatia aia de mouse pentru Ps3.acum mi se pare un pic ciudat cand joc un shoter pe calc.e mult mai FUN pe consola!
    Salutari ALL.
    Omule scrie si tu in romaneste , nu mai folosi stilul de messenger pe forum. asta denota lipsa de respect fata de ceilalti membri.

I. Regulament General

2. Nu sunt permise discuţiile gen irc, reply-urile monosilabice, promovarea pirateriei software si scrierea de mesaje care contravin legilor in vigoare.

8. #1928 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Ce va mai laudati ma baieti, pacat ca m-am lasat de killzone(temporar, cand se termina campionatul de MW2 ma reapuc) ca vroiam sa fac putina instructie cu juniorii

9. #1929 SP
    Banned itally's Avatar
    si eu abea astept sa se inchida campionatu de MW2,poate asa se va deschide un loby numa cu romani e mai incitant si sincer mai competitiv,nu mai am nici o satisfactie cand fac un headshot la un bolivian american englez etc sau ma clasez pe primu loc,ma refer la grank-ul meu de capitan deocamdata

10. #1930 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    ohohoh...dupa ce e gata campionatul de MW2 o sa inceapa campionatul de X si de Y... iti faci timp sa joci doua jocuri

11. #1931 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Aham si te dai peste cap, nu mai stii pe ce arunci grenada si pe ce buton folosesti melee

12. #1932 SP
    Member Radoo's Avatar
    Gata jocul.

Gameplay - 8
    Grafica
    - 9,6
    Povestea şi atmosfera - 9,8
    Reţea
    - 10

Nota finală - 9,3

13. #1933 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    & not a moment too soon! Good game,good times

14. #1934 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Ce zici koba, dupa campionat inviem clanul?it's dying...

15. #1935 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Il inviem in Killzone 3 daca ne vor ajuta baietii de la Guerila K2 nu ma mai atrage asa mult,dar cine stie...daca vreti sa-i dati bataie din nou poate ma va tenta si pe mine sa mai ciuruiesc niste sneaky bastards

16. #1936 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Il inviem in Killzone 3 daca ne vor ajuta baietii de la Guerila K2 nu ma mai atrage asa mult,dar cine stie...daca vreti sa-i dati bataie din nou poate ma va tenta si pe mine sa mai ciuruiesc niste sneaky bastards
    Trebuie sa mai joci ca mai ai putin pana la ultimul rank.

@k1du - tu zici ca te-ai lasat,dar mereu cand intri la un meci ,iesi pe locul 1 sau 2.

17. #1937 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Si ce scor am avut la ultimul meci? 41 cu 41, nici nu mai stiam pe ce dau grenada, imi venea sa folosesc killstreak daca eram toti in forma ii bateam pe domnii de pe locu 5 sau pe cat sunt. Stai sa treaca campionatul ca las Mw2

DM-C FTW!! The Best Clan From Romania

p.s eu am jucat killzone doar cand am fost chemat la meci, in rest ma pregatesc pt campionat

18. #1938 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    @Painkiler vad si eu cu intarziere postul tau si ma faci sa rad...sa inteleg ca pe tine te multumeste sa trudesti ore intregi ca sa pui un amarat de red dog sight sau thermal sight la o arma?Eu prefer sa fie armele la fel pentru toti,ca daca intrii acum in MW2 fara arme si experienta esti mort pe cand la killzone ai o sansa cu banalul soldat dar cu aproape toate armele pe care le au si jucatorii cu sute de mii xp

19. #1939 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    din toate jocurile online care le-am jcuat killzone mia placut cel mai mult
    jocuri superbe am putut sa fac si in campionatu si pe alte servere
    chiar a fost the best

20. #1940 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    porco dio

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 97 of 112 FirstFirst ... 47 87 95 96 97 98 99 107 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks