Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 98 of 112 FirstFirst ... 48 88 96 97 98 99 100 108 ... LastLast
Results 1,941 to 1,960 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #1941 SP
    Banned itally's Avatar
    eXistenZ tu sti ce ai zis in alea 2 cuvinte ??

2. #1942 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by itally View Post
    eXistenZ tu sti ce ai zis in alea 2 cuvinte ??
    doar kobayashi stie

3. #1943 SP
    Member Painkiller's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    @Painkiler vad si eu cu intarziere postul tau si ma faci sa rad...sa inteleg ca pe tine te multumeste sa trudesti ore intregi ca sa pui un amarat de red dog sight sau thermal sight la o arma?Eu prefer sa fie armele la fel pentru toti,ca daca intrii acum in MW2 fara arme si experienta esti mort pe cand la killzone ai o sansa cu banalul soldat dar cu aproape toate armele pe care le au si jucatorii cu sute de mii xp
    pai, e reward system, doar pentru asta joc online sa am ce debloca. devine plictisitor daca joc mereu cu aceleasi arme. si sa fim seriosi, dar red dot sight il faci din doua meciuri la orice arma.

4. #1944 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Vreau sa achizitionez si eu jocul , nu am jucat deloc shooters pe consola si planuiesc sa ma obisnuiesc cu controlleul , nu am nici un gand sa imi iau fragx sau mai stiu eu ce.
    Cum e onlineul ? Acolo ma intereseaza ca sunt trofee grele , vreau sa stiu daca e lume si daca se lasa cu lag si disconecturi.
    Imi place mai mult Killzone 2 decat mw2 si vreau sa ma apuc sa ii fac platina de aia intrebam , sa stiu sa nu incerc degeaba daca e online mode mort desi nu cred.

5. #1945 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Online merge foarte bine si cred ca mai sunt destui jucatori online.

6. #1946 SP
    Banned itally's Avatar
    sunt destui acuma depinde si de rank-ul tau ca putini mai sunt cu rank mic

7. #1947 SP
    Member Geonebun's Avatar
    si ce treaba are ranku?

8. #1948 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Sunt destui incepatori si acuma.O sa gasesti cu cine sa joci.

9. #1949 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Quote Originally Posted by Ken View Post
    si ce treaba are ranku?
    incepatorii au doar mitraliera.
    cu cat capeti pcte deblochezi abilitatii diverse(c4,turete,boti,sniper,shotgun,invizibilita te,spownpoint grenade etc) care fac diferenta in lupta

10. #1950 SP
    Member Geonebun's Avatar
    e bine ca nu ma da doar cu pistolu e de ajuns o mitraliera pt inceput daca ai experienta in shootere

11. #1951 SP
    Member caine_rau's Avatar
    o sa vezi ca fac diferenta

12. #1952 SP
    Banned itally's Avatar
    ba ce copi sunt aia cu rpg si nici macar nu stiu sal foloseasca se sinucid grupa mare

13. #1953 SP
    Member Geonebun's Avatar
    am vazut ca sunt mai multe dlc uri , vreunul din ele era cu bundle parca , adica sunt doua intr unul ?

14. #1954 SP
    Member Cata25's Avatar
    Sunt toate 3 la un preț mai mic.

15. #1955 SP
    Member Geonebun's Avatar
    a misto ms

---------- Post added 14-01-2010 at 01:13 PM ----------

ce parere aveti de trofeul asta "Valor Grand Cross" ?
    se poate face intr o saptamana , daca joci zi de zi pe putin 5 ore online ? sa zicem ca nu esti zeu , dar iti faci treaba.

16. #1956 SP
    Daca faci in jur de 1500 de puncte pe zi,timp de 1 saptamana o sa-l primesti.

17. #1957 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    E destul să faci 7.000 de punte săptăm�na asta şi e al tău, �nainte era minim 10.000 dar cum lumea nu mai joacă la fel ca �nainte...

18. #1958 SP
    Member Geonebun's Avatar
    ce inseamna 1000 puncte de zi in ore de jucat ?

19. #1959 SP
    3-4 ore daca joci doar body count 30 min/200 kills si faci 100 de puncte sau mai mult pe meci.

20. #1960 SP
    just me waches2's Avatar
    eu am jucat 5 zile si am facut 10500 de puncte am iesit pe locul 200 si ceva ,am luat trofeele .,iar in astea 5 zile am jucat si pt toate celelaltate trofee pt toate medaliile ,cel mai greu mi sa parut cele pt melee ,10 bucatii pe meci dar le-am facut in 10 meciuri pe bodycount ,harta numai cu pistoale ...am platina la joc dar am doar 68 % din trofee soo daca cineva vrea sa-mi dea si mie bundle-ul de pe us ,adik dlc us ca jocul e zona 1 as plati si eu ptr el,nu am card pt tranzactii pe net si nici nu vreau sa cumpar card pt psn store us de 50 de dolari doar pentru killzone2 ...daca puteti ajuta pm me ..platesc jumate din suma data de voi pt acel dlc pe us only ,.de preferat sa fiti din bucuresti
    apropo de meciuri un avantaj mare il au cei care sunt in echipa castigatoare pt ca, ti se da 50 % din punctele obtinute pe acel meci in plus ,cel mai mult am facut 500 si cv de pct pe un meci de o durata de o ora si ceva .....cheers

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 98 of 112 FirstFirst ... 48 88 96 97 98 99 100 108 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks