mysel dau eu add, acu fac o sesiune
Cu Resident Evil 5 n-am avut prea mare succes aseara, asa ca azi schimb strategiaSe baga cineva la joc diseara dupa 9? Oricum eu o sa ma joc
![]()
Cu toate ca sambata n-am mai apucat sa intru, aseara am jucat vreo 2-3 ore si o sa repet schema in fiecare seara de acum inainte pana imi ajunge Demons Souls. Feel free to joine me![]()
Mda, ziceam sa incerc sa fac baremu saptamana asta, dar n-am reusit decat vreo 3.500 pana acum si nu mai am timp sa joc weekendul astaVa trebui sa o las pe altadata. Oricum, foarte frumos joc, iar hartile noi /adica DLC-urile care pentru mine sunt relativ noi
/ mi se par foarte reusite. Pacat ca nu gasesti servere cu ele decat seara si in weekend.
PS: Bafta baietilor din Lord la meciul de clan din seara asta![]()
Guerrilla Games: Not Many People Completed Killzone 2 � Games Thirst
Yeah. Funnily enough, not a lot of people complete the game,” he added, “that’s something you see for a lot of games. We track a lot of that data. With the Trophies and the telemetry we gather from the servers, we can see where people are dying a lot, where they’re tailing off and which points don’t work as well.”
Exact. Deci GG nu i-a luat in calcul pe cei care au luat jocul si l-au terminat offline - din moment ce nu au avut acces la MP /ca sa ii distraga/ sunt destul de sigur ca au terminat SP.
Tin minte ca si eu am luat jocul la lansare, l-am terminat pe cea mai usoara dificultate/aveam consola de 2 luni, primul FPS pe DS3
/ si l-am vandut. Mi s-a parut destul de greu si pe cea mai mica dificultate /am rasuflat usurat dupa ce i-am facut de petrecanie lui Radec
/ si, neavand net la PS3, mi s-a parut cea mai buna alegere.
Probabil ca m-au inregistrat si pe mine la primul Trophy Sync, dar intre timp mi-am schimbat consola - odata cu ea s-a dus si profile data, iar daca intru acum pe My Killzone la statsticile pe misiuni am gol peste totTocmai de aceea mi-am propus ca pana la KZ3 sa mai joc cel putin inca o data campania si sa bag un upload results sau cum se numeste. E urat acolo la profil asa gol.
In fine, concluzia e ca daca joci doar MP pierzi o campanie SP pe cinste si daca joci doar SP, pierzi unul dintre cele mai faine MP dintr-un FPS pe PS3. Tinand cont ca ma gandesc din ce in ce mai serios sa renunt la precomanda MoH, cel mai probabil o sa revin si eu in maxim doua saptamani in Warzone
LE: Thumbs up si pentru DLC-uri, care isi merita banii din plin si nu-s in niciun caz 'de umplutura'.
Statisticile Killzone 2 nu au legatura cu trofeele. In modul campanie, ai o optiune de a sincroniza statisticile tale cu serverele lor, gen: misiuni terminate, arme folosite, intel gasite, etc etc
Hai ca-mi bag picioarele in el de MoH. Tomita iti dau add diseara ca nu mai tine. O sa intru pe la un 9 jumate asa. Am chef de un FPS adevarat.
Bookmarks