Eu voi astepta mai intai un review cum trebuie pe GT sau IGN, sa vad ce cred si ceilalti despre el si nu in ultimu rand, sa joc demo-u !
Pana atunci nici nu ma gandesc sa il cumpar de la faza cu nu va avea co-op. Hyped pana la cer si pamant !
Eu voi astepta mai intai un review cum trebuie pe GT sau IGN, sa vad ce cred si ceilalti despre el si nu in ultimu rand, sa joc demo-u !
Pana atunci nici nu ma gandesc sa il cumpar de la faza cu nu va avea co-op. Hyped pana la cer si pamant !
Niste filmulete din versiunea franceza a jocului Killzone 2 - www.jv247.com Primele 2 cred ca le stiti deja, restul pentru mine au fost noi. Le puteti salva si in pc.
Imi place cum suna voice-actingul francezilor![]()
lucky french bastards. ar fii tare o versiune in romana " Bai Fanica, uachi de lanterna la ora 4!" sau "Gheorghe, ce dracu faci? A-da munitiunea" . desigur,visez prea frumos, poate in 10 - 15 ani ... poate
The Cat that got "Killzowned."
Si va mai amintiti asta?
inca un review
Gametrailers.com - The Source For Video Game Media
Pe shopto si-a facut aparitia o editie limitata steelbook de Killzone 2
UK Online Video Games And Consoles Video Games + Free Delivery in Uk orders before 5.30pm dispatched same day - ShopTo.Net
aceeasi editie o mai au si lantul de magazine Game. pe game.co.uk de exemplu, e afisata de aprox. 1 saptamana.
inca o veste buna, citez:
"Online MP will let you use music from your XMB
Seb Downie - QA Manager - Guerrilla Games"
si inca o lamurire
intrebare: "turning on fulll RBG make the game look better?"
raspuns: "If your TV is calibrated properly, then it should look better on LIMITED. RGB Full is meant for use on computer monitors that have a different amount of colors than an HDTV
If you set it to full then you lose ALLOT of detail in darker areas because it crushes the colors.
Seb Downie - QA Manager - Guerrilla Games"
cu siguranta este valabil pentru toate jocurile pentru toate tipurile de televizoare HD.
am citit detalii suplimentare undeva, caut sa postez.
uite explicatii detaliate despre rgb
Spread the word: "RGB Limited" has best colors (not "Full")! - PLAYSTATION�3 General - PlayStation.com Forums
Eu tot timpul l-am lasat setat pe RGB Full. Probabil din cauza aceasta unele jocuri precum Resistance 2 mi se pareau cam intunecate pe alocuri. Te-as ruga frumos sa postezi informatii suplimentare daca gasesti. Sunt foarte interesat de acest subiect.
Multumesc.
Informatiile acestea sunt aur curat. De abia astept sa ajung diseara acasa sa fac testul. Multumesc din nou.
thanks, am sa incerc si eu diseara. am incercat sa vad diferenta dintre full si limited dar nu am calibrat incepand de la limited, aici am gresit (lasandu-l in continuare pe full). foarte utile pozele din link-ul pe care l-a dat nameless_fear !
acu folosesc un iMac si se disting tonurile deci tre sa incerc pe HDTV, memorand ce vad acuthanks again, nameless_fear!
apropo am vazut in videouri cum cand cade un buddy ii da heal , daca nu-i dai heal ce se intampla ? pierzi misiunea ?
Bookmarks