Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 15 of 112 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 65 ... LastLast
Results 281 to 300 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #281 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    hehe, incep review-urile
    stirea intai
    N4G.com : Killzone 2 review embargo in EU lifted today

si un review proaspat copt
    Gameplayer - Killzone 2 Review Review

2. #282 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Eu astept un video review, dar ala cred ca apare abea dupa lansare jocului

3. #283 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    apropo am vazut in videouri cum cand cade un buddy ii da heal , daca nu-i dai heal ce se intampla ? pierzi misiunea ?
    so anybody wana answer my question ?

4. #284 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    so anybody wana answer my question ?
    pai nu cred ca stie nimeni sigur.. inca nu am jucat sa-ti zic clar dar nu cred ca pierzi misiunea, pur si simplu cred ca nu o sa poti inainta fara "camarazi" dupa un anumit punct, plus ca nu ar fi frumos din partea ta sa-i lasi acolo in durere

@GeOKeR: inca nu esti convins?

5. #285 SP
    Sunt destul de increzator in joc, dar nu 100% inca. Oricum il cumpar
    Am citit reviw-ul acu si pare ca sta destul de bine in multiplayer, singurul neajuns fiind lipsa cover sistemului. Pe parte de single-player ar fi probleme cu voce-actingul personajelor din echipa...

6. #286 SP
    lipsurile astea sincer nu ma deranjeaza deloc. poate doar voice acting, but... o sa vedem
    pana atunci:
    IGN review: IGN: Killzone 2 Review
    Eurogamer review: Killzone 2 Review - Page 1 // PS3 /// Eurogamer - Games Reviews, News and More

7. #287 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Excelent. Il iau sigur!

8. #288 SP
    damn epic ,nu mai pot de nerabdare

9. #289 SP
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Excelent. Il iau sigur!
    Il iei la aparitie? Stiu ca ziceai mai demult de niste probleme, ca intervenise ceva...
    Ar trebui sa ne gandim la un regulament daca e sa facem campionatu ala cum se auzea pe aici

10. #290 SP
    De fapt nu il iau eu, dar il voi avea la aparitie pentru ca vreau sa il am in steel box, asta daca aduce webpredator asa ceva. O sa il experimentez destul pana il ia toata lumea. Ideea ramane in picioare orice ar fi! BTW, problema este ca strang bani de chitara electrica

11. #291 SP
    gata, ma duc acasa ca ma imbolnavesc daca ma mai uit la IGN video review. bestial!
    off-topic: istrategie, bafta cu chitara! ce model vrei sa-ti iei ? (also ce gen canti?)

12. #292 SP

13. #293 SP
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    off-topic: istrategie, bafta cu chitara! ce model vrei sa-ti iei ? (also ce gen canti?)
    Inca nu stiu. Sa vad care e bugetul. Eu cand Hard Rock/Heavy Metal. Daca o sa am de dat mai mult imi iau Jackson, daca am mai putin imi iau Ibanez.

On with the review: IGN AU Review

14. #294 SP
    Extraits vid�os HD - Killzone 2, vid�o �diteur - Gameplay nou in Multi Player dar tipu respectiv joaca cu boti este o harta pentru multiplayer numita DESSERT

15. #295 SP
    Deci e tare rau plansa aia!
    Vantu ala bate si afecteaza cand arunci cu grenazi, particulele de nisip se vad misto. Abea astept sa o incercam

16. #296 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Extraits vid�os HD - Killzone 2, vid�o �diteur - Gameplay nou in Multi Player dar tipu respectiv joaca cu boti este o harta pentru multiplayer numita DESSERT
    Este ireal cat de bine poate sa arate jocul acesta. Nu mai am rabdare!!!

17. #297 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Am impresia ca sunt cam mari hartile astea. S-a plimbat francezul pana a gasit pe cineva. Doar cu un obiectiv intr-o anumita zona rezolvi chestia asta, sa fie un punct comun de intalnire si "rupt capul"

On the other hand, arata foarte foarte bine. Sper sa fie la fel de addictive ca si seria COD, si aici ma refer strict la gameplay.

18. #298 SP

19. #299 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar

20. #300 SP
    Hai mai bine sa aruncam un ochi aici pentru review-uri: Killzone 2 (ps3: 2009): Reviews
    Cred ca am vazut tot jocul in clipuri cu gameplay si articole despre joc. Apropos, rezerv de pe acum dreptul pentru Console Games Review!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 112 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 65 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks