Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 64 of 112 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 74 ... LastLast
Results 1,261 to 1,280 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #1261 SP
    Member Witchalok's Avatar
    n-am experienta cu jocul asta decat 3 ore si jumatate bagate ieri, dar daca mi se permit niste observatii:

1. puneti limita la jucatori mai mica si lasati-l fara parola, astfel incat chiar daca intra si straini macar sa fie raportul mai favorabil noua
    2. radarul ala e destul de penibil, e absurd sa vada toti, tot timpul, unde se afla fiecare
    3. nu stiu care tot injura ca la usa cortului, dar las-o mai moale. nu ca as fi pudic, dar nu ma intereseaza ce si unde bagi tu de fiecare data cand ramai fara gloante.
    4. primele 2 jocuri mi-au placut, dar "ciomageala de pe harta aia mica" cum bine zice andreips3 a fost cat se poate de plictisitoare

cel mai mult mi-a placut cand am fost intr-un meci in squad cu tavitus, endless_fear si imi scapa acum numele celui de al treilea. ms pt invite in squad, si sper sa ne mai vedem online

@endless_fear: ms, initial nu m-am prins pentru ca nu-mi actualizaze in joc lista de prieteni. am restartat jocul, si apoi am vazut ca din cei care imi dadusera add erau deja pe server si am reusit si eu sa intru. de acum incolo sper sa ma descurc

2. #1262 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    n-am experienta cu jocul asta decat 3 ore si jumatate bagate ieri, dar daca mi se permit niste observatii:

1. puneti limita la jucatori mai mica si lasati-l fara parola, astfel incat chiar daca intra si straini macar sa fie raportul mai favorabil noua
    2. radarul ala e destul de penibil, e absurd sa vada toti, tot timpul, unde se afla fiecare
    3. nu stiu care tot injura ca la usa cortului, dar las-o mai moale. nu ca as fi pudic, dar nu ma intereseaza ce si unde bagi tu de fiecare data cand ramai fara gloante.
    4. primele 2 jocuri mi-au placut, dar "ciomageala de pe harta aia mica" cum bine zice andreips3 a fost cat se poate de plictisitoare

cel mai mult mi-a placut cand am fost intr-un meci in squad cu tavitus, endless_fear si imi scapa acum numele celui de al treilea. ms pt invite in squad, si sper sa ne mai vedem online
    oare zici de nameless_fear ?

3. #1263 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Iar a cazut Killzone.com!

4. #1264 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    acum tu esti nemultumit mie unu imi placea sa nu ne vedem pe radar dar alti jucatori au zis sa dau sa se vada pe radar , si am ajuns la o concluzie ma retrag incet si sigur si renunt , cand se hotareste lumea si sunt de acord sa facem ceva frumos puteti sa va bazati pe mine, stima si respect pt toti gameri de aici
    Toata lumea pare sa vrea setarile deffault psycho cine ti-a zis sa bagi radar-on something smells funny here!

5. #1265 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    aseara am ajuns prea tarziu acasa si server-ul era deja plin. ultimul joc pe care l-am facut (era si SeikQ) mi-a dat o lectie de TRUE team play. jucam ca medic, tot timpul am stat in squad-ul meu, eram toti 4 uniti si stiam fiecare ce aveam de facut. cand am fost assassination target vreau sa spun ca TOTI playerii din echipa mea au venit langa mine, mi s.au aruncat health pack.uri, pur si simplu amazing team work. harta mare cu desertul. aici am facut unlock la health-pack-uri.
    cheers!

6. #1266 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Eu intru pe thread-ul asta si ma minunez de ce chestii spun unii. Frate, puneti regulile default si gata. Create Warzone si game on. Poll pentru setarile server-ului!? Hai ca am ras bine. Daca va spameaza strainii spamati-i si voi pe ei.
    Probabil tu te amuzi pe alte servere ca pe la noi mai rar te vedem. Nu crezi ca e mai bine un poll ca sa se stabileasca clar cine, ce vrea? Astfel s-ar termina odata copilariile astea si am putea trece la alt subiect mai interesant, tactica or something(cum zicea cineva mai sus). La sfarsitul votarii, majoritatea castiga fara drept de apel. Punct.
    Totusi vad ca pe unii care se dadeau interesati la inceput, ii doare fix in partea dorsala si ne mai iau si la shto'. Nice guys! keep it up!

7. #1267 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Eu nu pot sa intru seara, dar in weekend stau toata ziua online. Sa stii ca nu poti sa faci regulile peste tot. Cel mai frumos este sa jucam pe preset-ul Warzone (default).

8. #1268 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Pai fac eu vreo regula? Observ ca suntem impartiti in 2 tabere :
    1 - cei care vor radar on
    2 - cei care vor radar off
    Odata ce suntem impartiti asa, nu crezi ca e cazul sa se ia niste masuri? Altfel vei vedea in fiecare zi aceleasi discutii infinite pe acest thread.
    Pur si simplu este doar o sugestie. Nu eu fac regulile, majoritatea le face
    Oricine este dispus cu o sugestie sau o parere ar trebui sa posteze aici pentru a fi dezbatuta de toti.

9. #1269 SP
    how about 2 servers:
    unu cu radar-on
    altul cu radar-off
    ca ieri era plin server-ul CG, deci mai e loc. si nu inteleg de ce nu vreti sa intre si straini?

10. #1270 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    nu inteleg de ce nu vreti sa intre si straini?
    D'aia ca romanu' e nationalist!

Ce ar fi sa terminam cu offtopicul acesta penibil si sa lasam naibi totul default?? Repet: in meciurile oficiale(daca ne vom putea organiza in astfel de confruntari) sunt setarile default de Warzone. Normal ca fiecare dintre noi are o preferinta anume legata de setari, dar eu spun ca cel mai corect e sa lasam totul default. Asa a fost gandit un joc aflat in developement de aproape 5 ani de niste minti geniale. Venim noi sa comentam ca nu ne place aia si cealalta. C'est la vie! In fiecare zi facem compromisuri fie ca ne convine fie ca nu.

11. #1271 SP
    eu nu am nici o problema cu setarile oricum ar fi ele.
    anyway, care e faza cu intalnirea de maine la 20:00 ? clan match?

12. #1272 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    D'aia ca romanu' e nationalist!
    Nu e nicidecum vorba de asta. Cum intra strainii pe srv iese "terci" adica adio joc in echipa, adio comunicare, adio "fun" mai ales pe hartile mici. Acum sincer tie iti place "ciomageala" cand umbla 32 de jucatori pe o harta mica asa, "hai-hui" fara nici un scop in afara de a omora tot ce respira. Cum intra strainii se transforma un joc cu obiective in deathmatch. Cel putin asa a fost tot timpul pana acum.

13. #1273 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by Sanjuro View Post
    Citind randurile scrise de tine, Raskolnikov, imi dau seama cat de greu i-a fost lui Killzone 2 sa isi faca loc in extrem de strictul tau TOP 1. Sper ca ai inteles aluzia.
    E din tabara cealalta cred ()

ON: Ma asteptam sa fim ceva mai uniti, clanul si comunitatea. Rasko sau orice host, de acum incolo, LASATI SETARI DEFAULT! Si asa sa ramana sa ne obisnuim cu totii!

14. #1274 SP
    Member slabunator's Avatar
    eu nu am nici o problema cu setarile oricum ar fi ele.
    anyway, care e faza cu intalnirea de maine la 20:00 ? clan match?
    Ora 22:00, am propus intalnirea cu data si ora fixa in speranta de a fii,o data, in efectiv complet.

15. #1275 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    Nu e nicidecum vorba de asta. Cum intra strainii pe srv iese "terci" adica adio joc in echipa, adio comunicare, adio "fun" mai ales pe hartile mici. Acum sincer tie iti place "ciomageala" cand umbla 32 de jucatori pe o harta mica asa, "hai-hui" fara nici un scop in afara de a omora tot ce respira. Cum intra strainii se transforma un joc cu obiective in deathmatch. Cel putin asa a fost tot timpul pana acum.
    Si ce tu preferi sa fie 4v4 pana intra inca vreo 5-6 romani sa ne invartim pe harti concepute pentru 32 de playeri eu nu vad asta un fun, nu am o placere sa fug jumatete din meci si cealalta sa stau si sa ma intreb unde naiba sunt inamici.
    In legatura cu setarile meciului ce naiba lasatile default ,asta inseamna radar-off care ati jucat de aici bf si cs(orice versiune) pana si cod jucati mereu pe servere cu radar on ...

16. #1276 SP
    Member Imouthes's Avatar

RSA ...

Cu cine trebe sa vorbesc sa-mi dea si mie invitatie in clan. Din weekend de cand am jocul intru in fiecare seara, tot intreb pe unul pe altul, fiecare zice da si nimic ... Nu's dorit din cauza ca's noob inca la joc ? PSN ID: imouthes78 ...

17. #1277 SP
    add me la friends list diseara o sa fiu online, Raskolnikov e Clan Leader, el poate face invite-uri roaga-l sa te adauge.

18. #1278 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Noi ar trebui normal sa fim uniti,nu sa ne jignim intre noi si pe forum si cand jucam pe server,cel mai bine este sa faceti un server cu setarile default,sa nu se mai supere nimeni si fiecare sa joace cum vrea.

19. #1279 SP
    Member Imouthes's Avatar

Raskolnikov

add me la friends list diseara o sa fiu online, Raskolnikov e Clan Leader, el poate face invite-uri roaga-l sa te adauge.
    Cu Raskolnikov am vorbit, i-am dat add la Raskolnikov1944 exact cum mi-a spus, dar nu am primit nimic ... Desi am vazut ca intra cu RaskolnikovD ... Am sa incerc si cu ID asta ...

20. #1280 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Lasati "impunsaturile" si treceti la joc. Eu nu-l am, ca ma "bagam" sa dau o mana de ajutor (astept vre-o donatie ceva ) . Va recomand sa va faceti si voi un "leaderboard" (mai ales ca aveti clan) si sa alegeti niste leaderi care sa se ocupe de organizare, sa fie responsabili cu setarile, etc... Un pic de organizare (cum e cu baietii de pe Live), si le veti da clasa la straini. Go go go !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 64 of 112 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 74 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks