Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 112 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 72 ... LastLast
Results 421 to 440 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #421 SP
    Member justamodel's Avatar
    De unde il luati ca nici urma de el pe store? Am acc de us
    E numai pe Europa?

2. #422 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    De unde il luati ca nici urma de el pe store?
    Cauta dupa litera K.

3. #423 SP
    Member psycho-07's Avatar
    trebuie sa ai account pe uk

4. #424 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    mi se pare mie sau grafica de la killzone 2 e de 10x mai buna decat cea a lu Crysis ?

5. #425 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    mi se pare mie sau grafica de la killzone 2 e de 10x mai buna decat cea a lu Crysis ?
    cred ca depinde pe ce uber-pc joci Crysis. am vazut un video cu Crysis jucat cu SLI de la nVidia... wow. any sli-ers pe aici?

6. #426 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    eu joc crysis 1360x768 pe lcd cu grafica very high(tweak pt xp) cu placa video Asus Nvidia gforce 9800GT HP 1GB ram/256 biti(nu e cea mai profesionista) si merge cu o medie de 30 fps si nu mi se pare DEOCAMDATA ca ar fi cu mult mai reusit(cel putin dpdv grafic) decat killzone. Concluzia vine dupa ce termin kz2 si pana atunci nu ma pot pronunta concret. Oricum si atunci trebuie luat in calcul faptul ca sunt 2 medii diferite in care se desfasoara jocurile si 2 motoare grafice diferite.

7. #427 SP
    Member Vami's Avatar
    Mie imi place senzatia cand fuge personajul

8. #428 SP
    Member thegame's Avatar
    am terminat si eu aseara demo'ul KZ2 ce pot sa zic ... e criminal 10/10 deabea astept sa il cumpar

9. #429 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    OAMENI buni daca ati fost dezamagit de demo, mai jucatil o data.1 nu se intampla totu exat la fel, 2 stiti cum sa aimuiti acum, ca multa lume sa plans cand la jucat prima oara ca'i naspa aimingu dar ii greu pt incepatori de shootere, si putin ciudat , slowysh pentru a avae aceas senzatie de ,,real''

Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    cred ca depinde pe ce uber-pc joci Crysis. am vazut un video cu Crysis jucat cu SLI de la nVidia... wow. any sli-ers pe aici?
    Da singuru lucru bun ce bate crysis is texturile ce se bazeaza pe placa video in rest ii....,,stiffy''.
    Eu am un sli vechi de 7900gt dabea dabea merge spre high comp vechi din 06

10. #430 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    Am eu SLI cu 2x 9800GX2 ... concluzia mea? ... NU SE MERITĂ ! ! !

Crezi că merită să investești peste 4000ron intr-un PC, să poți juca un amăr�t de joc la rezoluția nativă a monitorului ca să ai o experiență plăcuta cu peste 30fps ?! ... No f way !

11. #431 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Am eu SLI cu 2x 9800GX2 ... concluzia mea? ... NU SE MERITĂ ! ! !

Crezi că merită să investești peste 4000ron intr-un PC, să poți juca un amăr�t de joc la rezoluția nativă a monitorului ca să ai o experiență plăcuta cu peste 30fps ?! ... No f way !
    good thing i have a ps3 .ma batea gandul sa-mi fac si eu sli cu aceeasi setare ca a ta.. but neeeh.

12. #432 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Am uitat să mai zic și de consumul de curent excesiv ...triplu față de un LCD + PS3 (x360) ...

13. #433 SP
    Member playgame's Avatar
    E foarte misto, cum spunea cineva mai inainte, nu te poti arunca intotdeauna in lupta ca Rambo tre sa folosesti "cover" si dupaia tintesti.
    Si meniul e altfel, are un efect interesant, tremura imaginea cand selectezi anumite optiuni, desi nu e mare lucru dar e altfel fata de alte jocuri.
    Chiar iti da senzatia ca character-ul tine in mana o arma grea.

14. #434 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Dar a observat cineva ca poti folosi sixaxisul in timp ce incarca misiunea, ca sa misti imaginea?

15. #435 SP
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Dar a observat cineva ca poti folosi sixaxisul in timp ce incarca misiunea, ca sa misti imaginea?
    eu am observat

16. #436 SP
    voi ati luat kz demo de pe ps store? NU-L GASESC!!!

17. #437 SP
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    voi ati luat kz demo de pe ps store? NU-L GASESC!!!
    ai count UK daca ai chiar cand intri pe PS STORE ai in DREAPTA KILLZONE 2 DEMO DAI X PE EL SI DOWNLOAD SAU DACA NU MERI LA DEMOS SI CAUTI SHOOTER SAU CUM E

18. #438 SP
    ai count UK daca ai chiar cand intri pe PS STORE ai in DREAPTA KILLZONE 2 DEMO DAI X PE EL SI DOWNLOAD SAU DACA NU MERI LA DEMOS SI CAUTI SHOOTER SAU CUM E
    am de US

19. #439 SP
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    am de US
    man fa de UK ca e usor ,damn

20. #440 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Super jocul, un must-buy pentru mine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 112 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 72 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks