e de vina calcu meu sau din videourile acelea reiese ca apar cateodata niste frame dropuri destul de severe?
in sfarsit am avut si eu ocazi sa joc demo-ul azi dimineata pe la 7. L-am jucat de vreo 8 ori.
IMO jocul are un look superb, o atmosfera de razboi incinsa, un control perfect, un shooter formidabil.
Pt cei care se asteptau la altceva decat un simplu shooter, imi pare rau sa ii anunt ca doar asta e un simplu shooter. Formidabil, dar doar shooter. Fara alte abureli.
LA control am vazut multe opinii negative. Eu nu prea le inteleg. Controlul este perfect, adaugata o senzatie de greutate in miscarile personajului. Joc cu STANDARD 1 mi se pare super ok, m-am adaptat f usor, pt single player e f buna. Nu am avut nici o problema sa dau headshoturi, tinta merge exact unde trebuie, grenada merge acolo unde vreau.
Imi place arma default cu tinta verde, doar ca am o problema la ea ca e prea exacta. Adica poti sa joci fara sa pui macar zoom la arma si tinteste prea bine. Probabil voi termina jocul folosind-o doar pe aceea, cu mici pauze cand trebuie sa iei cateva arme cheie. As fi vrut sa fie mai inexacta, asa pare prea usor.
Dificultatea mi s-a parut mult prea scazuta, voi juca pe hard cand voi avea jocul. Am incercat sa fac pe rambo si mi-a iesit intotdeauna nu reuseau aia sa ma omoare. Prefer insa sa folosesc sistemul cu cover care merge impecabil, e absolut perfect.
Concluzie: un shooter beton armat ... NIMIC mai mult. Imi voi pierde multe multe luni cu acest joc.
daca ai facut pe rambo (si assault rifle-ul ti se pare prea exacta) inseamna ca esti foarte bune la FPS-uri pe consola. sorry mate but you are.
@Tibi:Eu l-am luat de pe UK,dar imposibil sa nu fie si pe US,esti sigur ca te-ai uitat bine?
LE:da eu nu va inteleg....de ce nu va faceti cont de UK![]()
am fost uimit ca nu aparuse pe usa store si am google-uit situatiasi reiese ca pe usa demo-ul apare cu o zi inainte de lansare...meaning 26 feb
![]()
ce va plangeti atata,nu va faceti cont si pe uk ???
mare lucru in 3 min e facut
se pare ca multi tipi au primit killzone 2 ,why ? dunno ask Jesus.. tipi respectivi zic ca le-au venit mai repede Gametrailers.com - The Source For Video Game Media
in USA apare demo si la o zi este lansat
am impresia ca in europa cand sa lansat demo dupa o zi au si fost trimise comenzile
oare ?![]()
Here's how to get a secret weapon in Killzone 2 demo and blow some heads off
In the Killzone 2 demo you can do some serious head exploding damage to the enemy but only if you acquire the special gun. And here's just how you do that - throw a grenade at the guy that's standing on the roof of the building inside the warehouse. It will make him run and get blown up off the building and allow you to pick up his gun.
Sunt tot felul de zvonuri conform carora jocul e deja in vanzare in Europa. Cunoasteti detalii?
Jocul se afla in magazine, daca se intampla sa cunosti pe cineva de acolo poti face rost de el, daca nu astepti pana in ziua cand le pun in raft. Sau sunt unele magazine online care trimite cu cateva zile inainte de lansare ca sa ajunga sigur in ziua lansarii. Dar daca posta se misca repede il poti primi mai repede.
Bookmarks