Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 24 of 112 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 74 ... LastLast
Results 461 to 480 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #461 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar

2. #462 SP
    Member psycho-07's Avatar
    ati observat ca daca misti din controler se misca si imaginea

3. #463 SP
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    ati observat ca daca misti din controler se misca si imaginea
    dude s-a mai zis asta, da am observat toti ca se misca

4. #464 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    e de vina calcu meu sau din videourile acelea reiese ca apar cateodata niste frame dropuri destul de severe?

5. #465 SP
    Member psycho-07's Avatar
    eu acum am observat , si credeam ca sunt singuru

6. #466 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    in sfarsit am avut si eu ocazi sa joc demo-ul azi dimineata pe la 7. L-am jucat de vreo 8 ori.

IMO jocul are un look superb, o atmosfera de razboi incinsa, un control perfect, un shooter formidabil.
    Pt cei care se asteptau la altceva decat un simplu shooter, imi pare rau sa ii anunt ca doar asta e un simplu shooter. Formidabil, dar doar shooter. Fara alte abureli.
    LA control am vazut multe opinii negative. Eu nu prea le inteleg. Controlul este perfect, adaugata o senzatie de greutate in miscarile personajului. Joc cu STANDARD 1 mi se pare super ok, m-am adaptat f usor, pt single player e f buna. Nu am avut nici o problema sa dau headshoturi, tinta merge exact unde trebuie, grenada merge acolo unde vreau.
    Imi place arma default cu tinta verde, doar ca am o problema la ea ca e prea exacta. Adica poti sa joci fara sa pui macar zoom la arma si tinteste prea bine. Probabil voi termina jocul folosind-o doar pe aceea, cu mici pauze cand trebuie sa iei cateva arme cheie. As fi vrut sa fie mai inexacta, asa pare prea usor.
    Dificultatea mi s-a parut mult prea scazuta, voi juca pe hard cand voi avea jocul. Am incercat sa fac pe rambo si mi-a iesit intotdeauna nu reuseau aia sa ma omoare. Prefer insa sa folosesc sistemul cu cover care merge impecabil, e absolut perfect.

Concluzie: un shooter beton armat ... NIMIC mai mult. Imi voi pierde multe multe luni cu acest joc.

7. #467 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    daca ai facut pe rambo (si assault rifle-ul ti se pare prea exacta) inseamna ca esti foarte bune la FPS-uri pe consola. sorry mate but you are .

8. #468 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Da pe ce a aparut Demo ca pe USA nu e...si pe UK nu am cont

9. #469 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Da pe ce a aparut Demo ca pe USA nu e...si pe UK nu am cont
    e pe UK.

10. #470 SP
    same here din cate am auzit pe usa dau drumu la demo in 26 feb numa..

11. #471 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    @Tibi:Eu l-am luat de pe UK,dar imposibil sa nu fie si pe US,esti sigur ca te-ai uitat bine?

LE:da eu nu va inteleg....de ce nu va faceti cont de UK

12. #472 SP
    am fost uimit ca nu aparuse pe usa store si am google-uit situatia si reiese ca pe usa demo-ul apare cu o zi inainte de lansare...meaning 26 feb

13. #473 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    @Tibi:Eu l-am luat de pe UK,dar imposibil sa nu fie si pe US,esti sigur ca te-ai uitat bine?

LE:da eu nu va inteleg....de ce nu va faceti cont de UK
    Nu este...cel putin de dim cand m-am uitat nu era

14. #474 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    ce va plangeti atata,nu va faceti cont si pe uk ???
    mare lucru in 3 min e facut

15. #475 SP
    se pare ca multi tipi au primit killzone 2 ,why ? dunno ask Jesus.. tipi respectivi zic ca le-au venit mai repede Gametrailers.com - The Source For Video Game Media
    Attached Images Attached Images picture001.jpg picture.jpg

16. #476 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    in USA apare demo si la o zi este lansat
    am impresia ca in europa cand sa lansat demo dupa o zi au si fost trimise comenzile
    oare ?

17. #477 SP
    Manager paul's Avatar
    Here's how to get a secret weapon in Killzone 2 demo and blow some heads off

In the Killzone 2 demo you can do some serious head exploding damage to the enemy but only if you acquire the special gun. And here's just how you do that - throw a grenade at the guy that's standing on the roof of the building inside the warehouse. It will make him run and get blown up off the building and allow you to pick up his gun.

18. #478 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Sunt tot felul de zvonuri conform carora jocul e deja in vanzare in Europa. Cunoasteti detalii?

19. #479 SP
    Manager paul's Avatar
    Jocul se afla in magazine, daca se intampla sa cunosti pe cineva de acolo poti face rost de el, daca nu astepti pana in ziua cand le pun in raft. Sau sunt unele magazine online care trimite cu cateva zile inainte de lansare ca sa ajunga sigur in ziua lansarii. Dar daca posta se misca repede il poti primi mai repede.

20. #480 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Jocul se afla in magazine, daca se intampla sa cunosti pe cineva de acolo poti face rost de el, daca nu astepti pana in ziua cand le pun in raft. Sau sunt unele magazine online care trimite cu cateva zile inainte de lansare ca sa ajunga sigur in ziua lansarii. Dar daca posta se misca repede il poti primi mai repede.
    Stii cumva in ce tari? De exemplu s-ar putea sa il gasesc deja in Ungaria?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 112 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 74 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks