un singur lucru nu mi-a placut, nu imi place unde trebuie sa apas pentru a apropia e deranjant
mi-ar fi placut sa fie ca la majoritatea shooter-ele
sper sa le pot schimba in jocu full
Am jucat si eu ieri putin la demo si ce pot sa zic?...nu mi se pare asa o grozavie de joc pe cum au zis unii...este intr-adevar un joc care merita jucat insa eu nu-l vad ca o referinta sau mai stiu eu ce titlu beton.Parerea mea este ca la grafica nu exceleaza fiind destul de sters (mat) cam tot ce am privit pe acolo (pereti, arme, echipamentul dp ceilalti soldati) si controlul este destul de greoi cand vrei sa te rotesti (la 360*)...nu iti arata din ce directie se trage in tine care din nou pt mine e un minus si este extrem de geu de pus tinta (punctul verde) pe un inamic.Ceea ce imi place la joc este sunetul de foc (fire), reload si sistemul de alergare...e destul de fain facut...apesi pe L3 si alearga singur fara sa fi nevoit sa tii apasat pe buton.In general asa parerea mea este ca merita clar sa fie jucat insa nu mi se pare asa un joc grandios cum il fac unii.
nu confunda grafica cu culoarea... it's a war zone not a tropical island with enemies throwing mojitos at you. lol.
ar trebui facut un topic cu cei care si-au comandat kz2. nu de alta dar va fi grav pe partea de mp![]()
count me in, dar o sa joc online numai dupa ce termin SP campaign si sper sa-mi instaleze astia netu pana atunci.
Si eu o sa-l iau. Am doar o intrebare, cei care ati mai facut precomenzi la webpredator; in cat timp v-a ajuns jocul de la data lansarii? Sa stiu, apelez la el sau imi comand eu.
Primul lucru pe care il voi face va fi multiplayer, mai mult sa invat hartile. Sp pe parcurs![]()
60? O sa avem atunci 2 servere full RO seara de seara...Bine, asta daca ne adunam toti in acelasi timp. Oricum, mm ca sigur un server cat de cat plin de RO players o sa fie constant, cel putin asa preconizez la cat de popular este momentan. Sper totusi sa nu ne dezamageasca.
Atunci o sa-i zic sa ma treaca si pe mine pe foaie cu una bucata Killzone 2.![]()
See you on Hellgan.
Bookmarks