Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 112 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 75 ... LastLast
Results 481 to 500 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #481 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    e de vina calcu meu sau din videourile acelea reiese ca apar cateodata niste frame dropuri destul de severe?
    e loading din cind in cind, moment in care scade numarul de frameuri.

2. #482 SP
    Junior Member aabelus's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Stii cumva in ce tari? De exemplu s-ar putea sa il gasesc deja in Ungaria?

NU!

3. #483 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    un singur lucru nu mi-a placut, nu imi place unde trebuie sa apas pentru a apropia e deranjant
    mi-ar fi placut sa fie ca la majoritatea shooter-ele
    sper sa le pot schimba in jocu full

4. #484 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by emptysilence View Post
    un singur lucru nu mi-a placut, nu imi place unde trebuie sa apas pentru a apropia e deranjant
    mi-ar fi placut sa fie ca la majoritatea shooter-ele
    sper sa le pot schimba in jocu full

Intra in optiunile de control si incearca Alternate 2. Bafta!

5. #485 SP
    Junior Member caiusr's Avatar
    Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    se pare ca multi tipi au primit killzone 2 ,why ? dunno ask Jesus.. tipi respectivi zic ca le-au venit mai repede Gametrailers.com - The Source For Video Game Media
    Se pare ca sunt variante PAL din Orientul Mijlociu care de obicei apar mai repede. Bulina galbena poate sa fie un mijloc de identificare, dar nu sunt sigur

6. #486 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Are cineva rude pe acolo? Platesc bine!

7. #487 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Are cineva rude pe acolo? Platesc bine!
    rabdarea e o virtute

8. #488 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Am jucat si eu ieri putin la demo si ce pot sa zic?...nu mi se pare asa o grozavie de joc pe cum au zis unii...este intr-adevar un joc care merita jucat insa eu nu-l vad ca o referinta sau mai stiu eu ce titlu beton.Parerea mea este ca la grafica nu exceleaza fiind destul de sters (mat) cam tot ce am privit pe acolo (pereti, arme, echipamentul dp ceilalti soldati) si controlul este destul de greoi cand vrei sa te rotesti (la 360*)...nu iti arata din ce directie se trage in tine care din nou pt mine e un minus si este extrem de geu de pus tinta (punctul verde) pe un inamic.Ceea ce imi place la joc este sunetul de foc (fire), reload si sistemul de alergare...e destul de fain facut...apesi pe L3 si alearga singur fara sa fi nevoit sa tii apasat pe buton.In general asa parerea mea este ca merita clar sa fie jucat insa nu mi se pare asa un joc grandios cum il fac unii.

9. #489 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    ... la grafica nu exceleaza fiind destul de sters (mat) cam tot ce am privit pe acolo (pereti, arme, echipamentul dp ceilalti soldati).
    Din moment ce il joci pe Telecolor normal ca nu exceleaza la grafica.

10. #490 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Din moment ce il joci pe Telecolor normal ca nu exceleaza la grafica.
    Si celelate jocuri le joc pe acelasi TV si tre sa spun ca sunt jocuri care se vad mult mai bine decat Killzone 2...spre ex GT 5 Prologue care presupun ca sti, se vede beton sau chiar Uncharted si multe altele

11. #491 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    nu confunda grafica cu culoarea... it's a war zone not a tropical island with enemies throwing mojitos at you. lol.

12. #492 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    ar trebui facut un topic cu cei care si-au comandat kz2. nu de alta dar va fi grav pe partea de mp

13. #493 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    count me in, dar o sa joc online numai dupa ce termin SP campaign si sper sa-mi instaleze astia netu pana atunci.

14. #494 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    din surse neoficiale suntem aproximativ 50-60 pana acum

15. #495 SP
    Member cristian77's Avatar
    61

16. #496 SP
    Member andreips3's Avatar
    Si eu o sa-l iau. Am doar o intrebare, cei care ati mai facut precomenzi la webpredator; in cat timp v-a ajuns jocul de la data lansarii? Sa stiu, apelez la el sau imi comand eu.

Primul lucru pe care il voi face va fi multiplayer, mai mult sa invat hartile. Sp pe parcurs

17. #497 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    Si eu o sa-l iau. Am doar o intrebare, cei care ati mai facut precomenzi la webpredator; in cat timp v-a ajuns jocul de la data lansarii? Sa stiu, apelez la el sau imi comand eu.

Primul lucru pe care il voi face va fi multiplayer, mai mult sa invat hartile. Sp pe parcurs
    pai cred ca in 5 zile ,1 saptamana ,eu stau in provincie deci mai dureaza 2 zile ,deci daca esti in Bucuresti cred ca in jur de 4 zile sau o saptamana

18. #498 SP
    Member psycho-07's Avatar
    eu am facut precomanda la webpredator acum o luna

19. #499 SP
    Member Nonelito's Avatar
    60? O sa avem atunci 2 servere full RO seara de seara...Bine, asta daca ne adunam toti in acelasi timp. Oricum, mm ca sigur un server cat de cat plin de RO players o sa fie constant, cel putin asa preconizez la cat de popular este momentan. Sper totusi sa nu ne dezamageasca.

20. #500 SP
    Member andreips3's Avatar
    Atunci o sa-i zic sa ma treaca si pe mine pe foaie cu una bucata Killzone 2.
    See you on Hellgan .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 112 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 75 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks