Perfect am sa fiu prezent la ora stabilita si imi incarc si casca sa ma ajuti ca eu sunt la inceput cu mp la killzone 2
Printable View
Perfect am sa fiu prezent la ora stabilita si imi incarc si casca sa ma ajuti ca eu sunt la inceput cu mp la killzone 2
Count me in:),mi-a venit pofta cu atata vorbaraie de KLZ:drool:,sa joace si gura noastra ceva nu numa ei nu!:tooth:
1. tomaobiwan
2. boga
3. kobayashi
4. ciprianoss
5. ???
1. tomaobiwan
2. boga
3. kobayashi
4. ciprianoss
5. razvanbeldescu
6. ...
can i join? :D s-ar putea sa intru mai tarziu...
http://www.youtube.com/watch?v=BPL6kfm8Ai4
Now we're talking gents :D Hai ca poate ni se alatura si Mask, poate lasa si caine BC2, un Terminator mic ceva si gata-i combinatia :> Deci, eu intru in jur de 9 jumate si stau pana la 12 cel putin.
Offtopic: Razvan, habar n-aveam ca tu esti razvanbeldescu virgula cu care tot jucam eu MoH :)) Ai renuntat la DarkRazvan?
Moment mai prost/stresant/plin de lansari/lipsit de timp etc. va puteai gasi si voi?? :wall::wall::wall:
Sorry dar efectiv sunt coplesit de atatea lansari si mai stie dracu ce sa joc. Ma mai si suna Toma acum 5 minute ca intra toata lumea la Kz.... Mda.... I hate you! Hate you!!! :*....Vanquish....Moh....Reach...Dead Rising....Rdr DLC....Castle....:wall:
Pai lasa jucariile de copii mici si vino si tu la ceva serios deseara, domnule draga;))
Sper sa ma lase si pe mine bebe-ul sa ma relaxez in seara asta...cu voi :)
Bravo ma! Un asemenea eveniment si nu spui nimic. Nota 10 bubli! Cu steluta!
you have a baby !? felicitari !! <:-P
Ma pot alatura si eu ? :D
Hell noooooo!Eu nu pot juca...trebuie sa ma scol maine pe la 4 si nu-mi permit.:-(
Dar promit ca o sa ma alatur incepand de vineri.
Distractie placuta baieti!
angelic : hola
adi : gtfo
adi : mutati-va unu din angelic si razvan ca nu e corect
adi : sunt in echipa cu 2 noobi
O persoana mai plina si infecta ca tine in viata mea n-am intalnit.Spor la joc...cred ca asta e singura ta mare realizare in viata.De la inceput pana am iesit te-ai tot plans...parca esti femeie gravida.
Pare rau ca am iesit asa brusc :P
Omu a inceput sa injure si faca ca o femela in calduri pe psn :)) nu stiam ca poti primi mesaje de la oameni care nu iti sunt in lista...oricum ignore saves the day.
frumos aseara
GG guys aseara. Eu /boga = mugabe/ o sa fiu prezent si diseara si tot asa pana sambata inclusiv. De duminica o sa-mi reiau calvarul cu MoH :facepalm:
PS: AngelicToucH, da-mi voie sa-mi cer eu scuze in numele lui adiandrei. E mic si se lasa cuprins prea repede de emotii :)
A fost fain,mai ales pe la sfarsit cand incepusem sa-mi intru si eu in mana putin:evil:,ca la inceput trageam in toti peretii numai in playeri nulol.Pacat ca ati plecat cativa mai repede,ca dupaia a mai facut Enthroll un server cu parola si am jucat fain intre noi:)
Boga o sa mai intru si eu mai pe seara asa,poate facem un squad si ne bagam pe ceva servere straine:buddies: