Sunt doua jocuri total diferite in ceea ce priveste stilul grafic...
Printable View
Sunt doua jocuri total diferite in ceea ce priveste stilul grafic...
Superbe filmulete, introul si setpieces te lasa fara cuvinte :x
Killzone 2 1UP Game Night Video Gameplay Clip from GameVideos - e video cu gameplay,boss battle,commentary de la associate producer si mai bine intrati sa vedeti si e preview built deci nu e final built :) si data e in 12 decembrie deci au mai adaugat ceva probabil
BTW : dureaza cam o ora :)
Ce va contine demo-ul: Re: What do you think will be in the demo - Killzone 2 (PS3) - PlayStation.com Forums
mai presalez si eu cu un preview :> Gametrailers.com - Killzone 2 - Preview HD
Io nu mai am rabdare, abea astept sa apara demoul ala odata sa vad ce e de capu' lui :D
cred sper vreau sa fie cel mai bun FPS din 2009 .
deci demoul cand va aparea ? parca am vazut ca acuma la inceputul lui februarie just in EU ?
Demoul cred ca vine pe 5 februarie cand se termina embargoul, atunci o sa apara si primele review-uri.
Stie cineva daca video-ul de la 1up contine spoilers?
sper sa nu ne dezamageasca :-?
nice cu bundle, apropo m-am gandit nu cred ca va mai aparea collector's edition daca atata timp nau zis astia nimica si au scos si Art Book si multi au pus mana pe ea :( damn Guerilla
Posibil sa avem 3 DLC: Vertaalde versie van http://ps3life.nl/nieuws/2352-drie-dlc-pakketten-voor-killzone-2/
Un 4/5 si un 5/5.E destul de bine
Iata inca o veste : cutscene-urile sunt randate in REAL TIME! :D
Killzone 2 has no CGI-Animation, everything is real time - Talk Playstation
LE: Opa... vine si CO-OP Mode printr-un patch dupa lansare :D
Istrategie here i come!!! :))
http://gamzsonev3.wordpress.com/2009...-after-launch/
tare co-op dar sper sa fie free ca eu nam card :)
Pai iti dai seama ca free trebuie sa fie... :)
Asta trebuia implementat in joc de la inceput dar probabil ca au realizat prea tarziu chestia asta(cererea jucatorilor) si acu nu prea au ce sa mai faca... Banuiesc ca s-au facut deja foarte multe copii pentru vanzare, asa ca cel mai simplu e sa lanseaze imediat un patch si toata lumea e fericita :D