Clasa Assault e singura care nu e balanced chiar daca ai badge-urile pentru toate celelalte clase. Si mie mi se pare o tampenie acel Rocket Launcher + 2x Life + Speed! Come on!!
Printable View
Clasa Assault e singura care nu e balanced chiar daca ai badge-urile pentru toate celelalte clase. Si mie mi se pare o tampenie acel Rocket Launcher + 2x Life + Speed! Come on!!
aseara am jucat prima oara cu sniper. satisfactie imensa cand dai headshot, dar destul de greu avand in vedere ca e motion sensitive si eu am tendinta sa joc cu tot cu fotoliu. cred ca raman tot la medic.
:)) eu din potriva, parca sunt statuie deci imi place de mor ca au facut sensitive (inca nu sunt sniper dar am mai pus mana pe rifle de la dead enemies) pui tinta si faci fine aiming cu sixaxis-ul.
chiar daca joci cu fotuliul, joci foarte bine! hell of an armchair! :D
psycho fa loc in lista la psn si pt mine...
care e clasa "cea mai jucata" de voi?
merge fine aiming cu sixaxis? pe bune? (cum se schimba zoomu? am apasat analog dreapta si intra in zoom dar daca mai apas inca o data imi iese in loc sa faca zoom in)
merge foarte smooth fine aiming-ul. zoom faci cu up de pe D-pad (daca ai disponibil ca zoom-ul in MP ti se unlockeaza ultimu)
a fost misto aseara la mp cu voi !!Sper sa facem asa in fiecare zi:D
o sa scot rocket launcher dar sa nu se supere cineva ca nici mie nu imi place :)
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
noi le jucam pe toate :) si o sa iti fac loc in lista mea , deci cum ramane las parola ca sa intre si alti?
pe la cat faci un srv?6-7?
cand vrei tu:) , dar sa vedem daca pot si alti la ora aia, si am scos rocket launcher sper sa nu imi sara lumea in cap.
bine ar fi sa fie parola ca sa nu se umple serveru si sa fie locuri insa ar trebui aleasa una si gata...sa nu se schimbe de la o zi la alta....de ex 'rsacg' sau ceva de genu.
am pus si eu mana pe launcher si desi uneori nu e cinstit de jucat cu el e awesome !!!
Hai ca v-am rupt putin aseara in multi :evil:
Am pierdut totusi.... iar asta se datoreaza in primul rand lipsei de comunicare. La mine in echipa era liniste totala... nu vorbea nimeni nimic, nici macar squad nu aveam facut. Eu unul nu am head-set inca dar in jocul asta comunicarea e foarte importanta pentru a face un joc bun :)
Mi-a placut totusi ca ati setat harta in asa fel incat sa nu putem vedea inamicii. Smart boy! :D
parola o sa fie rsacg :) , am scos rocket launcher acum sa imi ziceti ce challenge sa las sau le las pe toate 5 ? eu zic ca toate 5 e ok :)
psycho sa setezi si radaru tot asa ca aseara sa nu ne vedem inamicii pe el. Eu zic ca e ok cu toate 5 modurile sa aiba sanse toata lumea.
fratilor ma uitai in clanu nostru ce puncte avem cate victory avem etc toate 0 pai de ce mai avem clan daca acolo bate vantu:( , si imi veni o ideie sa mai fac un clan unde ne stringem 10-15 sau cati suntem si sa jucam cu alti dar nu stiu daca merge facut alt clan fara sa renunt la clanu asta , nu stiu daca e o ideie buna si va las pe voi sa decideti daca vreti si daca merge sa mai facem un clan in caz daca mai merge facut :)
pt ce anume alt clan? de moment avem 0 victorii pt. ca pana acuma nu s-a jucat impotriva altui clan. din cate imi amintesc, Rasko a promis ca d eluna viitoare o sa incepem si un tournament. pana atunci, lumea abia se mai obisnuieste cu controlul, deblocarea "badge-urilor" s.a.m.d.