Mi-a venit si mie jocu acu![]()
In jur de ora 21 voi hosta.
Game name: Raskolnikov
Daca ma vedeti la 21 online dati join.
eu am intrat pe la 1:30 azi noapte si am jucat vreo 2 ore (tavitzu era online dar nu am putut joina din cauza rangului mic)..sunt rang 3 si am vreo 4 riboane de natural born killer. vreau neaparat 8. inteleg ca imi mai da o grenada in plus la 8, nu?
PS din pacate eu nu cred ca pot intra atit de devreme insa pe la un 23 o sa incerc sa fiu online.
Am apucat sa joc putin in singleplayer si mi se pare genial controlul! Posibil sa intru si eu online in seara asta![]()
e buna munitia in plus insa nu duc lipsa de killuri asa ca pot oricind culege o arma de pe jos si chiar daca imi place M82, ma descurc destul de bine cu orice.
si eu raman intr-una fara gloantze, imi trebuie niste incarcatoare mai serioase.
mi s-a tot intamplat aseara cand trageam cu pusca sa se intrerupa brusc din tras fara sa fac nimic special. Inca nu imi dau seama, se intrerupe tirul cand incerc sa fac o miscare brusca? (in afara de a da sprint)
Acum ma joc campaign-ul .
Astept si eu invite in clan daca se poate
Tin sa mentionez ca am si headset, nu e problema!
Eu ma gandesc asa..Oamenii sunt de pe PAMANT...dar astia..dusmanii sunt de pe alta planeta nu?Cum de stiu eu engleza?Adica...pe fiecare afis scrie ceva in engleza..fie "FOR THE GLORY OF HELGHAN" sau "OURS IS WHERE WE TREAD"...stiu ca e un joc
da totusi..
Helghast sunt tot oameni care au migrat pe Helghan cu multe generatii in urma (nu stiu motivele si nici nu stiu daca istoria lor a fost facuta publica sau nu). de-a lungul timpului ei s-au adaptat conditiilor vitrege si in plus, unii au suferit mutatii genetice astfel incit au nevoie de mastile respective pentru a respira. cum ziceam, nu se cunosc motivele migratiei, insa de atunci si pina azi ura lor fata de oameni nu a facut altceva decit sa creasca, hence Vekta invasion din primul joc. cred ca ar fi misto de scris o istorioara (gen prequel) pentru universul Killzone. lipseste motivatia. ambele factiuni sunt indirjite (pe ISA ii intelegem dim moment ce Helghast a incercat sa invadeze Vekta) insa nu cred ca ii intelege cineva pe Helghast.
yoyokid: iti recomand sa citesti the backsory, povestea universului killzone: The Killzone Backstory - PS3Forums
e mult de citit dar foarte interesant, cu aluzie la razboaiele mondiale.
motivele migratiei sunt simple: exploatarea resurselor naturale de pe Helghan (si putere intr-un timp in care Pamantul suferea grav dupa un masiv razboi nuclear). cand Helghan Industries a inceput sa ridice taxele si preturile intr-un mod ridicol au aparut conflictele.
Helghan nu sunt asa de rai... si ISA nu sunt asa de buni cum pare la prima vedere. cititi The Backstory, e chiar interesant.
hostile, daca citesti o sa-i intelegi pe Helghast, practic nu aveau incotro, Vekta a fost initial colonie Helghast.
Din pacate azi nu va mai pot oferi niste victory usoare![]()
Dar maine dupa ora 20 pana cand ma tin ochi o sa fiu online, multa distractie.
P.S ieri am vazut peste 15 oameni in killzone 2 ( uni in singleplayer)Nu inteleg de ce nu intrati cu noi neam adunat vreo 8 ieri.
PP.S raskolnikov nu inteleg de ce ieri tot insistai sa intram pe serveru tau si nu pe cel creat de Recs, era mai lung si dupa 5 minute eram 32/32
Bookmarks