Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 89 of 112 FirstFirst ... 39 79 87 88 89 90 91 99 ... LastLast
Results 1,761 to 1,780 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #1761 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Me likey Arctower, mi se pare mai grozava decat Suljeva chiar si decat Pyrrhus.
    No way Jos�. Pyrrhus este cea mai tare harta.

2. #1762 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Imi plac toate 3 la fel de mult. Suljieva are o atmosfera fantastica! Ati observat nava de razboi Helghan in baza?

3. #1763 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Multumita lui Enthroll pot intra si eu acum sa joc hartile noi yuuupyyyyy

---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

Am ramas iar fara harti, dupa ce Enthroll mi le-a dat (mersi din nou), am jucat putin, am facut 3 trofee dupa care am iesit si am sters userul lui dupa cum mi-a spus, cand m-am intors la killzone hartile disparusera, de ce?

4. #1764 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Pentru ca nu trebuie sa stergi userul.

5. #1765 SP
    Quote Originally Posted by ciprianoss View Post
    Multumita lui Enthroll pot intra si eu acum sa joc hartile noi yuuupyyyyy

---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

Am ramas iar fara harti, dupa ce Enthroll mi le-a dat (mersi din nou), am jucat putin, am facut 3 trofee dupa care am iesit si am sters userul lui dupa cum mi-a spus, cand m-am intors la killzone hartile disparusera, de ce?
    Le am iar, Enthroll esti foarte de treaba si in special rabdator,
    Thanks.

6. #1766 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Si eu le am. Dar sunt acolo sa ocupe spatiu. Poate apuc sa le vad si eu pana apare Killzone 3

7. #1767 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Si eu le am. Dar sunt acolo sa ocupe spatiu. Poate apuc sa le vad si eu pana apare Killzone 3
    pai intra diseara, cred ca suntem destui care le avem. imi plac astea, cam dificile la inceput ca sunt multe coridoare mai ales in Arctower, i just have to relax, mereu imi spun: "sit back and relax" nu ca aseara: eram cam coleric, sorry guys nu urlam la voi urlam la lag-ul meu.

8. #1768 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Imi plac toate 3 la fel de mult. Suljieva are o atmosfera fantastica! Ati observat nava de razboi Helghan in baza?
    Sau cele care zboara pe afara, si ISA si Helghast

9. #1769 SP
    Pai la un moment dat am vrut sa trag in ele crezand ca sunt boti. lol Am sechele cu botii astia...

10. #1770 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Cand mai jucam si noi?Diseara eu cu baietii din DMC suntem pregatiti Sa ne strangem sa ne distram

11. #1771 SP
    Daca pot sa ma rup de la Dead Space vin si eu.

12. #1772 SP
    Member cobain's Avatar
    Eu inca ma chinui sa il achizitionez pe zona 1

13. #1773 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    am luat si eu hartile. Arc Tower rulz dar Suljeva nu prea imi place. mi se pare prea incarcata cu prea multe lumini, efecte, etc.

PS Pyrrhus nu imi place deloc. daca un server o are printre harti, nici nu intru pe el. dintre originals cel mai mult imi place Radec Academy.

14. #1774 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Sorry guys, am avut niste probleme cu netul: cand intram in killzone si dadeam la warzone nu mi se conecta, imi zicea ca am probleme cu network bla bla bla.... Next Time!
    P.S : mai am un trophy la inFamous

15. #1775 SP
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    am luat si eu hartile. Arc Tower rulz dar Suljeva nu prea imi place. mi se pare prea incarcata cu prea multe lumini, efecte, etc.

PS Pyrrhus nu imi place deloc. daca un server o are printre harti, nici nu intru pe el. dintre originals cel mai mult imi place Radec Academy.

Sa nu mai vad Radec Academy 1 an de acum inainte!!!Am jucat-o pana mi s-a acrit!!
    Desert maps FTW!

16. #1776 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Tharsis & Radec - the best
    Other maps

17. #1777 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    +Phyrus rise,normal numai sa ai echipa sa o joci.

---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 08:15 AM ----------

Cine mai intra diseara la o -killareala- de la 9-9:30 fac eu svr. daca nu il face kobayashi...ce harti sa pun?pun si noi si vechi.

18. #1778 SP
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    +Phyrus rise,normal numai sa ai echipa sa o joci.

---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 08:15 AM ----------

Cine mai intra diseara la o -killareala- de la 9-9:30 fac eu svr. daca nu il face kobayashi...ce harti sa pun?pun si noi si vechi.
    Mai bine lasa-l pe kobayashi sa faca server, eu intru indiferent daca sunt harti noi sau vechi.

19. #1779 SP
    Doar noi. Bodycount with no f.....g bots FTFW!

20. #1780 SP
    Putem lasa si celelalte misiuni dar numai vreo 5 minute fiecare, iar daca am scoate una (de exemplu search and retrieve) am mai face si egaluri iar cei care pierd nu s-ar supara, ar trebui si se na schimbam jucatorii dupa fiecare meci.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 89 of 112 FirstFirst ... 39 79 87 88 89 90 91 99 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks