eu am le-am gasit pe toate fara ghid, din prima...nu e greu...trebuie doar sa stai cu ochii in patru dupa camere ascunse...plimba-te si tunu cred ca e o problema trofeu ala
![]()
eu am le-am gasit pe toate fara ghid, din prima...nu e greu...trebuie doar sa stai cu ochii in patru dupa camere ascunse...plimba-te si tunu cred ca e o problema trofeu ala
![]()
la gow 1 deoarece nu sunt adeptul trofeelor...nici nu am cautat toate zonele ...insa am gasit toti ochii si penele
acu joc 2-ul si sunt in primele nivele...
dar mi se pare un joc la care ii poti face ok platina...insa nu pot sa joc ceva de mai mutle ori...poate peste ceva timp
Eu le-am gasit la ambele jocuri pe toate, fara guide-uri and ****.
Dar la Gow 2, dupa ce l-am terminat, n-am primit trofeul Boss Batch 3, nu stiu de ce.
Oricum faine jocurile, nu jucasem nimic Gow pana acum, fain si bonus material, chiar recomand sa va uitati la making of, deleted levels si comentariile producatorilor.
Am aflat de exemplu ca la primul joc, singurul nivel la care nu au facut play test (sa vada rectiile jucatorilor in principal) a fost nivelul Hades, ala cu spinning blades. Doar Ninja Gaiden m-a facut sa injur mai mult decat nivelul ala.
sa nu iesi din joc.
sunt la iesirea din atena, aproape intrat in desert si am vreo 10 ochi si 8-9 pene. credeti ca o sa le iau pe toate pana la final?
Am scris mai sus pentru cei care au problema la trofeul Boss Batch. Trebuie sa omorati toti 3 bossii intr-un singur playthrough. Adica nu dati quit game decat dupa ce i-ati omorat pe toti din batch.
si eu m-am chinuit cam o ora la nivelul ala...urcasem de vreo 10 ori sus...si ma atingea un blade...hop jos si de la capat
si ironic..cand l-am facut...era dupa un restart...si l-am facut fara sa ma atinga...si am luat si trofeul
insa acum injuraturile multe sunt in 2 ...dupa ce l-am omorat pe boss batch 2 [prostanul ala cu masca invizibila] ii iau scutul...si cobor pe sarma unde el atarna
ii pun scutul la statuie in brate...o imping jos sa intre in platforma de urcat...si pe urma din cate cred [alta logica nu am vazut] trebuie sa o ridic in ochii capului ala de titan...sa reflecteze galbenul
in acest timp sa ma urc rapid ..sa merg pe bara aia si sa dau L1 banuiesc sa dau reflexion
insa toate astea intr-un timp prea scurt..pentru ca imi coboara platforma
voi cum ati reusit...eu am dumnezeit vreo 2 ore mai tare decat la blades-urile din 1
sau poate fac eu gresit?
De facut bine faci, eu nu tin minte sa fii fost vreo problema cu timpul prea scurt. Incearca sa pui pietroiul ala mare langa sa te poti urca rapid si sa tragi de maneta aia "roata-roata" pana la capat. In rest jump pe piatra, double jump sus, si L1 reflect. Nu inteleg ce ai putea face gresit.
Cred ca tu pui statuia in locul gresit totusi. Nu trebuie sa mergi pe nici o bara. O pui in gaura aia mare patrata in partea stanga(cu fata la statuie). Si tu dai reflect la beamul din dreapta.
pai statuia o pun in suportul ala..patrat..se reflecta la ochiul drept
ca sa ajung la ochiul drept ...trebuie sa ma sui pe scara..si sa trec pe lemnul ala...primul e ochiul stang
nu trebuie sa dau l1 cand sunt in dreptul ochiului drept?
mda..mersi mult...i'm so
m-am chinuit o ora degeaba sa ajung pe barna aia in dreptul razei de la ochiul drept...si de vreo doua ori aproape am reusit![]()
va mai deranjez cu o intrebare...kraken..parca asa il cheama pe monstrul ala mare cu tentacule dupa ce inviu pasarea phoenix
ma bat cu el..i-am rupt primul tentacul...insa la al doilea...il invinge in perete...incerc sa ii rup "protectia" aia la tentacul..si cand imi da sa apas O si'l trage inapoi [banuiesc pentru ca ii fac combo si dupa ce se sparge inca mai trage kratos in el]
faza e ca de 2 ori am reusit sa imi arate mai mult timp O si apasam ca dobitocul si nimic..unde mai exact sa il apas...facem si din saritura si langa el...degeaba
cat m-am chinuit sa ma agatz de ala si tot nu am reusit...double jumpuri din fiecare colt...de la un capat la altul..fata verso...2 ore m-am chinuit cu el...si am renuntat la agatzsat pe el...il loveam de jos
mda...macar acum stiu la ce sa ma chinui ....cu agatzatul...ca de jos sa il lovesc a fost destul de anapoda..nu imi iesea faza cu O, ca de crapat carapace reuseam
cum sunt challenge-urile din god of war 2? la god of war 1 au fost destul de simple mai putin 10 la care m-am chinuit cam o ora.
Bookmarks