Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 14 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 265

Thread: God of War Collection (1&2)

1. #141 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Iti trebuie doar 18 gorgon eyes pentru trofeu, in joc sunt mai multi de 18. Daca te folosesti de un walkthrough ai putea sa ii colectezi si in speed run. Eu fara sa colectez nimic l-am terminat cu dairy bastard pe easy in ~3 ore jumatate, nu cred ca iti ia mai mult de o ora jumate sa ii colectezi, asta daca sti unde se afla.

2. #142 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Nu inteleg ce ti-a luat 2-3 ore la Ares,eu l-am facut pe hard din a III-a incercare
    Cum nu ai gasit gordon eyes?Poate nu ai avut interes sa ii cauti,se gasesc foarte usor si am impresia ca sunt mai multi decat iti trebuie tie

Daca tu ai reusit sa treci din a doua incercare bravo tie, ce pot sa zic.
    Gorgon eyes i-am colectat pe toti la primul walkthrough, n-a fost greu. Ma refeream strict la speed run, daca merita timpul pierdut sa-i caut din nou.

3. #143 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post

Daca tu ai reusit sa treci din a doua incercare bravo tie, ce pot sa zic.
    Gorgon eyes i-am colectat pe toti la primul walkthrough, n-a fost greu. Ma refeream strict la speed run, daca merita timpul pierdut sa-i caut din nou.
    Nu se merita. Nu ai nevoie de health sau mana in plus fata de default. Cu costumul de dairy bastard si pe easy treci ca si prin branza de inamici. Recomand ca peste orice inamici unde nu te obliga sa ii infrunti (prin blocarea caii cu acele "ziduri") sa treci pur si simplu pe langa ei. Asa il termini cam in 2 ore.

4. #144 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

5. #145 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    In sfarsit am pus si eu mana pe Gow Collection thx to digitalhater. Ma bucur ca nu le-am jucat pana acum si ma pot bucura de ele in hd

6. #146 SP
    Junior Member nargsdj13's Avatar
    Salut..
    Am si eu o problema..
    Tocmai ce am terminat lupta cu sirenele din desert la GoW I si m-am uitat pe la trofee..A facut sync-ul si m-am uitat la trofeul pe care ar fi trebuit sa il obtin in urma luptei din desert..Si trofeul nu era..Nu le am nici pe cele de la lupta cu Cerberus si nici pe cele de la Satyr..Banuiesc, ca am terminat si aceste lupte deoarece trofeele astea cu Satyr si Cerberus sunt inainte de trofeul pentru sirene..
    Vi s-a mai intamplat vreodata asa ceva?
    Multumesc..

7. #147 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by nargsdj13 View Post
    Salut..
    Am si eu o problema..
    Tocmai ce am terminat lupta cu sirenele din desert la GoW I si m-am uitat pe la trofee..A facut sync-ul si m-am uitat la trofeul pe care ar fi trebuit sa il obtin in urma luptei din desert..Si trofeul nu era..Nu le am nici pe cele de la lupta cu Cerberus si nici pe cele de la Satyr..Banuiesc, ca am terminat si aceste lupte deoarece trofeele astea cu Satyr si Cerberus sunt inainte de trofeul pentru sirene..
    Multumesc..
    Cu Satyr si Cerberus te vei bate ceva mai taziu, asta daca-mi aduc bine aminte. Probleme cu trofee am avut si eu, dar la God of War II.

8. #148 SP
    Salut..
    Am si eu o problema..
    Multumesc..
    Este ceva problema la trofeul cu Boss Batch. Trebuie terminate intr-un singur playthrough din cate am inteles. Alte trofee nu am auzit sa fie problematice.
    Daca te referi la Roll Over ... and Die , Scape Goat si Don't They Ever Shut Up! si eu am fost confuz prima data dar o sa-ti apara. Cred ca mai incolo, sper sa nu ma insel.

LE: Uite dupa cum a spus si Erik o sa fie mai incolo lupta la care se refera trofeele. O sa-ti apara.

9. #149 SP
    Ahha..E o chestie naspa, pentru ca ar trebui sa iau jocul de la inceput..La alte jocuri ati mai avut probleme cu trofeele?
    Inca o intrebare..
    Daca nu sunt conectat la internet si eu fac o misiune la care ar trebui sa il castig un trofeu..Il primesc atunci cand intru pe PSN?
    Multumesc..

Edit: Am inteles cu Cerberus si Satyr..Am crezut ca le-am facut..Dar misiunea cu sirenele tocmai am terminat-o..Sper sa-mi apara..

10. #150 SP
    Ahha..E o chestie naspa, pentru ca ar trebui sa iau jocul de la inceput..La alte jocuri ati mai avut probleme cu trofeele?
    Inca o intrebare..
    Daca nu sunt conectat la internet si eu fac o misiune la care ar trebui sa il castig un trofeu..Il primesc atunci cand intru pe PSN?
    Multumesc..
    Nu e o chestie naspa. Oricum daca vrei toate trofeele va trebui sa-l joci iar. Iar legat de cele de care zici tu nu este nici o problema , lupta la care se refera trofeele este mai tarziu.

Legat de a doua intrebare, da iti apar trofeele dupa ce te loghezi la PSN si dai sync.

11. #151 SP
    Va multumesc mult pentru raspunsuri..

12. #152 SP
    Member ReLLicK's Avatar
    Eu am jucat God of War Collection ...si sunt 90% sigur ca se vede mai bine in SD(standard definition) pe ps3 decat se vedea pe ps2...spun asta pentru ca am jucat in paralel pe cele 2 console , din nou mentionez ca ps3-u era pus pe un televizor CRT...

13. #153 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    am vreo problema cu controllerul sau sunt eu dus...?
    de la inceput...la gow1...hidra...cand trebuie sa apas de mai multe ori pe O ...apas...apas...apas...si tot imi iau tzepa..si cu capul mare al hidrei o patesc acum si nu pot sa o omor ca trebe sa ii fac finalul...si cand ma musca capul al doilea si ma baga in gura si trebuia sa scap apasand de multe ori pe O tot ma rupea un pic

14. #154 SP
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    de la inceput...la gow1...hidra...cand trebuie sa apas de mai multe ori pe O ...apas...apas...apas...si tot imi iau tzepa..si cu capul mare al hidrei o patesc acum si nu pot sa o omor ca trebe sa ii fac finalul...si cand ma musca capul al doilea si ma baga in gura si trebuia sa scap apasand de multe ori pe O tot ma rupea un pic
    Trebuie un pic de obisnuinta cred. Iti recomand sa pui controllerul pe genunchi in momentele alea sau sa-l ti de mijloc cu mana stanga si cu dreapta button mash

15. #155 SP
    Member ReLLicK's Avatar
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    banuiesc ca vorbesti de a3a hidra....la scena unde sunt 2 hidre care ies din nava , si una mare care tre sa urci pe catarg sa o bati...
    aia de sus faci button sequence mode de vreo 3 sau 4 ori , pana o infigi cu capu in catarg...daca nu poti sa apesi destul de repede pe cerc....apasa cu 2 degete

pe mine cel mai rau ma enerveaza la god of war 1 pe ps3 , cand trebuie sa deschizi o usa sau ceva...trebuie sa faci tap pe trigger... la ps2 era buton...nu trigger...si era mult mai usor :-s

16. #156 SP
    Quote Originally Posted by ReLLicK View Post
    banuiesc ca vorbesti de a3a hidra....la scena unde sunt 2 hidre care ies din nava , si una mare care tre sa urci pe catarg sa o bati...
    aia de sus faci button sequence mode de vreo 3 sau 4 ori , pana o infigi cu capu in catarg...daca nu poti sa apesi destul de repede pe cerc....apasa cu 2 degete

pe mine cel mai rau ma enerveaza la god of war 1 pe ps3 , cand trebuie sa deschizi o usa sau ceva...trebuie sa faci tap pe trigger... la ps2 era buton...nu trigger...si era mult mai usor :-s
    Yes dar s-au invatat baietii. La God of War 2 faci button mash pe cerc deci mai binisor,dar nici asa nu a fost bine, iar la God of War 3 au gasit reteta, doar ti apasat R1 sau R2 parca.
    Vezi la Dante's Inferno ce tare o sa fie ca ai de facut mash la fiecare chest cu mana/life/energy/xp.

17. #157 SP
    Member Painkiller's Avatar
    trebuie sa incepi jocurile pe o anumita dificultate minima ca sa primesti trofeele, sau poti sa le joci pe easy?

18. #158 SP
    Quote Originally Posted by Painkiller View Post
    trebuie sa incepi jocurile pe o anumita dificultate minima ca sa primesti trofeele, sau poti sa le joci pe easy?
    Poti sa-l joci cum ti-e tie mai bine. Trofeul e pentru terminarea jocului pe orice dificultate. Recomand sa incerci pe cea mai mare dificultate sa vezi cum e macar Pentru ca daca mori excesiv o sa-ti apara un mesaj care te intreaba daca vrei sa treci pe easy

19. #159 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    mda...am facut febra musculara
    dupa ce l-am pus pe masa si apasam ca dobitocul ca se uita ciudat prietena la mine...am reusit
    multumesc

20. #160 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Offff ce ciuda mii ca nu apuc anu asta sa joc jocul (oricum le-am jucat pe ambele pe PS2 ) da in ianuarie il dau gata, promit. Ma linistesc pana atunci cu Uncharted 2.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 14 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast