Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ce harti jucam?

Voters
123. You may not vote on this poll
  • Afghan

49 39.84%
  • Derail

19 15.45%
  • Estate

28 22.76%
  • Favela

38 30.89%
  • Highrise

37 30.08%
  • Invasion

22 17.89%
  • Karachi

28 22.76%
  • Quarry

26 21.14%
  • Rundown

19 15.45%
  • Rust

29 23.58%
  • Scrapyard

23 18.70%
  • Skidrow

25 20.33%
  • Sub Base

33 26.83%
  • Terminal

46 37.40%
  • Underpass

16 13.01%
  • Wasteland

31 25.20%
Multiple Choice Poll.
Page 10 of 42 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 838

Thread: Call of Duty: Modern Warfare 2 Championship PS3

1. #181 SP
    Member maweryck's Avatar
    nici eu nu am .....revin cu aceeasi idee : daca mai avetzi nevoie de un om ...

Bafta

2. #182 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Sper ca lumea nu o sa joace cu NoobFX...

3. #183 SP
    Junior Member sony94's Avatar
    Ceaw .. am cumparat ieri jocul acesta si am vazut ca pe spate la carticica am un cod . Ce face acel cod , si daca face ceva unde ar trebui introdus ?? pe site-ul lor nu am gasit unde ..Ms de ajutor

4. #184 SP
    Member Painkiller's Avatar
    ai postat cum nu se poate mai prost.

5. #185 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    o sa fac si eu rost de joc in zilele urmatoare (pana miercuri o sa-l am) si as vrea sa intru si eu in campionat, bineinteles daca se poate. be aware i am the biggest noob from here , dar am un pic de experienta la killzone 2.

6. #186 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Si eu fac rost de el miercuri sau joi (totul depinde de Fan)... Andrew... o echipa ceva?

7. #187 SP
    Member Painkiller's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    o sa fac si eu rost de joc in zilele urmatoare (pana miercuri o sa-l am) si as vrea sa intru si eu in campionat, bineinteles daca se poate. be aware i am the biggest noob from here , dar am un pic de experienta la killzone 2.
    nu prea te ajuta experienta de la killzone aici. cod e alta mancare de peste.

8. #188 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    In urma filtrarii numarului de voturi(mersi mult renegade) de pe threadul http://www.consolegames.ro/forum/f15...warfare-2-ps3/ echipa organizatoare a decis ca data OFICIALA a inceperii campionatului CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 este 6 FEBRUARIE(10 voturi relevante). Asadar organizati-va, apucati-va de antrenamente pentru ca data de incepere a campionatului este stabilita!

9. #189 SP
    Junior Member ciaby's Avatar
    mie mi se pare mai tare killzone.oricum am multa experienta cu primul modern warfare asa ca nu ma plang.mw2 e mai greu ca primu.killzone =tactica team play ,modern warfare 2 =no breathing!!!

---------- Post added 25-12-2009 at 07:58 PM ----------

pana pe data aia s ar putea sa ajung prestige

10. #190 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Quote Originally Posted by ciaby View Post
    mie mi se pare mai tare killzone.oricum am multa experienta cu primul modern warfare asa ca nu ma plang.mw2 e mai greu ca primu.killzone =tactica team play ,modern warfare 2 =no breathing!!!

---------- Post added 25-12-2009 at 07:58 PM ----------

pana pe data aia s ar putea sa ajung prestige

Ciaby, ai vrea sa joci cu mine in echipa ?

11. #191 SP
    Member Payutzu's Avatar
    ok zilele aste trbuie sami vina si mie mw2 cand incepem si cum alegem echipele eu asi prefera sa le aleaga administratorul casa nu ne certam ,sa incepem cu tot felul de lucruri banale inlegatura cu echipele si numele sa il hotareasca dot un administrator.

12. #192 SP
    Quote Originally Posted by Payutzu View Post
    ok zilele aste trbuie sami vina si mie mw2 cand incepem si cum alegem echipele eu asi prefera sa le aleaga administratorul casa nu ne certam ,sa incepem cu tot felul de lucruri banale inlegatura cu echipele si numele sa il hotareasca dot un administrator.
    Da nu mai bine tragem la sorti , sau cum ne ia, dupa nume.

O posibila situatie :

'Stand la calculator, Monky incepe sa faca echipe la MW2 Championship de PS3 ca sa scape si el de o treaba:
    Monky : Bun, deci il pun pe erik cu koba si cu k1du, ca de, imi plac numele.
    ......
    Dupa ceva timp ajunge la DJ_Andrei (ma dau pe mine ca exemplu). Se gandeste el ce se gandeste si ajunge la o concluzie. Ce nume e asta DJ_Andrei...., mai bine il scot din competitie ca de, nu imi place... '

Aici facem echipele dupa prietenii. Ca m-am mai enervat eu ca a plecat just_a_model asa tiptil, tiptil, asta e. De unde sa stie administratorii cum jucam fiecare, deoarece presupun ca tu vrei sa spui ca sa facem echipe echilibrate. Am rasu cu lacrimi la faza asta .lol

ON-> Geo, pana cand pot sa imi anunt si ultimul membru al echipei ?

13. #193 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    mai este loc de o echipa?

14. #194 SP
    Member Payutzu's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Da nu mai bine tragem la sorti , sau cum ne ia, dupa nume.

O posibila situatie :

'Stand la calculator, Monky incepe sa faca echipe la MW2 Championship de PS3 ca sa scape si el de o treaba:
    Monky : Bun, deci il pun pe erik cu koba si cu k1du, ca de, imi plac numele.
    ......
    Dupa ceva timp ajunge la DJ_Andrei (ma dau pe mine ca exemplu). Se gandeste el ce se gandeste si ajunge la o concluzie. Ce nume e asta DJ_Andrei...., mai bine il scot din competitie ca de, nu imi place... '

Aici facem echipele dupa prietenii. Ca m-am mai enervat eu ca a plecat just_a_model asa tiptil, tiptil, asta e. De unde sa stie administratorii cum jucam fiecare, deoarece presupun ca tu vrei sa spui ca sa facem echipe echilibrate. Am rasu cu lacrimi la faza asta .lol

ON-> Geo, pana cand pot sa imi anunt si ultimul membru al echipei ?
    hee ai dreptate dar trebuie sa recunosti ca si ideia mea e buna eu zic sa alegem niste nume pentru echipe si sa votam ,ex:AllStars ,suna cam urat

mam uitat cati suntem 70 ,cati pot fi intro echipa am spus mai devreme ca trebuie sa mi vina si mie jocul

P.S. ce numei asta DJ_Andrei mai bine il dati afara din competitie eu momentan nam echipa daca nai partener ma ofer eu

15. #195 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Cel mai bine ar fi sa inveti sa scrii Ma dor ochii

p.s erikobakidu lol

16. #196 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    DJ_Andrei in principiu pana la sfarsitul lui ianuarie poti sa cauti un ultim membru si sa ne anunti. Nu vreau sa se creeze o criza in randul compozitiei echipelor, ajunge cea financiara.

17. #197 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    dupa cum am mai spus mai sus, as vrea sa intru si eu in campionat. cine are nevoie de inca un membru in echipa sau daca vrea sa facem una, contactati-ma cu incredere . (promit ca ma antrenez )

18. #198 SP
    Am gasit membru :

Chynagods (PSN ID : Chyna007)

19. #199 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Daca se mai poate,si mai sunt inca 2 fara partener..I'm in

20. #200 SP
    Member Atrium's Avatar
    Daniel, eu nu am "partener" (lol) si eram interesat sa intru in campionat, dar daca se joaca asa tarziu cum s-a vehiculat eu nu pot sa particip pentru ca sunt in sesiune.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 42 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast