Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ce harti jucam?

Voters
123. You may not vote on this poll
  • Afghan

49 39.84%
  • Derail

19 15.45%
  • Estate

28 22.76%
  • Favela

38 30.89%
  • Highrise

37 30.08%
  • Invasion

22 17.89%
  • Karachi

28 22.76%
  • Quarry

26 21.14%
  • Rundown

19 15.45%
  • Rust

29 23.58%
  • Scrapyard

23 18.70%
  • Skidrow

25 20.33%
  • Sub Base

33 26.83%
  • Terminal

46 37.40%
  • Underpass

16 13.01%
  • Wasteland

31 25.20%
Multiple Choice Poll.
Page 17 of 42 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 838

Thread: Call of Duty: Modern Warfare 2 Championship PS3

1. #321 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    va convine meciul psycho-07, GeoGcX, jack vs chynagods, istrategie, DJ_Andrei sa se desfasoare DUMINICA, orele 21:00?

2. #322 SP
    Member psycho-07's Avatar
    prepare for the battle

3. #323 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Kepzy, e ok daca stabilim meciul pe Sambata ora 2pm?

---------- Post added 04-02-2010 at 06:42 PM ----------

Apropo, cum se v-a proceda daca intra un strain in joc? Nu merge pusa parola si nu se poate da kick din joc Cred ca sunt sanse mari sa intre eventuali curiosi.

4. #324 SP
    Pfu asta e o problema la care nu stiu raspunsul. Pray for no intruders?

5. #325 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Private match?

6. #326 SP
    Junior Member henak's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Private match?
    Pai, din cate stiu se poate da join si pe Private Match. Poate vor sa intre spectatori..

7. #327 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    In meciurile Test sa intamplat asta...

8. #328 SP
    una din cele mai mari prostii pe care le-a facut IW a fost sa nu puna player limit. Chiar nu am raspuns la problema asta si ce-i mai grav e ca nu stiu cum o vom aborda in campionat.

9. #329 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Punem la status pe PSN : Meci de campionat. Va rugam sa nu intrati

10. #330 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Quote Originally Posted by MisterJuice View Post
    Cred ca asta e cea mai buna varianta...

11. #331 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Pai, sper sa se gaseasca un raspuns, oricare o fi acesta. Altfel o sa fie haos daca tot intra lume, pierzi timp sa le zici sa iasa, mai fac ei un frag sau doua, sau poate chiar nu vor sa iasa si au intentia de a sabota jocul.

Cateva solutii la care m-am gandit:
    - delete complet de friends list la toti cei 6 (raman in liste doar persoanele contra carora joci si coechipierii)
    - creare de contruri noi si fortare de a juca cu kiturile de level 1
    - curatarea friend listului inainte de meciuri pana cand raman doar persoanele inscrise in concurs, se pot nota userii pentru a-i adauga la loc (eu personal o sa scot toate persoanele dubioase si toti strainii din lista)

Sper ca meciurile sa decurga frumos, si sa nu se ajunga la astfel de situatii. Oricum, sper sa luati cateva decizii pentru a avea o solutie clara. Nu as vrea ca treaba asta sa ramana ambigua si sa existe discutii ulterioare.

12. #332 SP
    Junior Member henak's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Pai, sper sa se gaseasca un raspuns, oricare o fi acesta. Altfel o sa fie haos daca tot intra lume, pierzi timp sa le zici sa iasa, mai fac ei un frag sau doua, sau poate chiar nu vor sa iasa si au intentia de a sabota jocul.

Cateva solutii la care m-am gandit:
    - delete complet de friends list la toti cei 6 (raman in liste doar persoanele contra carora joci si coechipierii)
    - creare de contruri noi si fortare de a juca cu kiturile de level 1
    - curatarea friend listului inainte de meciuri pana cand raman doar persoanele inscrise in concurs, se pot nota userii pentru a-i adauga la loc (eu personal o sa scot toate persoanele dubioase si toti strainii din lista)

Sper ca meciurile sa decurga frumos, si sa nu se ajunga la astfel de situatii. Oricum, sper sa luati cateva decizii pentru a avea o solutie clara. Nu as vrea ca treaba asta sa ramana ambigua si sa existe discutii ulterioare.
    Nu cred ca cei care sunt in campionat ar sabota vreun meci, asa ca cea mai buna solutie zic ca e sa ne punem status pe PSN. Daca nu ai starini in lista totul va fi ok

13. #333 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by MisterJuice View Post

Eu cred ca asta ii va face sa intre..Sti cum e romanul..

14. #334 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Echipa #10 "i has no shutgun" il desemeneaza pe Maveryck ca persoana responsabila da updateuri pe threadul oficial.
    Si eu care tocmai vroiam sa-l desemnez pe Wickyz, dar vad ca a fost mai rapid

15. #335 SP
    si eu m-am gandit la solutia propusa de wickyz si anume sa facem conturi noi si s-o luam de la 0 dar nu cred ca va fi lumea de acord asa ca ramanem la "Meci de campionat, va rog nu intrati"

16. #336 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    si eu m-am gandit la solutia propusa de wickyz si anume sa facem conturi noi si s-o luam de la 0 dar nu cred ca va fi lumea de acord asa ca ramanem la "Meci de campionat, va rog nu intrati"
    Va trebui sa ne gandim la niste prescurtari pentru ca nu merg mai mult de 15-20 de caractere.

17. #337 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Camp, nu intrati?

18. #338 SP
    sau...sau.... "MNEZO!! NU INTRAAA(cati de "a" pot intra)AAAATI!!!!"

19. #339 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    va convine meciul psycho-07, GeoGcX, jack vs chynagods, istrategie, DJ_Andrei sa se desfasoare DUMINICA, orele 21:00?
    Pentru mine chiar este perfect deoarece maine plec cu niste prieteni la munte. Si lui istrategie ii convine. Chyna, pentru tine e ok ?

PS-> Chyna, ei vrea sa fii tu omul care posteaza pe thread-ul oficial sau ma lasi pe mine ?

20. #340 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    wickyz - pt mine e bine sambata la 2pm. daca si kepzy si padureci sunt de acord...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 42 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast