va convine meciul psycho-07, GeoGcX, jack vs chynagods, istrategie, DJ_Andrei sa se desfasoare DUMINICA, orele 21:00?
Afghan
Derail
Estate
Favela
Highrise
Invasion
Karachi
Quarry
Rundown
Rust
Scrapyard
Skidrow
Sub Base
Terminal
Underpass
Wasteland
va convine meciul psycho-07, GeoGcX, jack vs chynagods, istrategie, DJ_Andrei sa se desfasoare DUMINICA, orele 21:00?
Kepzy, e ok daca stabilim meciul pe Sambata ora 2pm?
---------- Post added 04-02-2010 at 06:42 PM ----------
Apropo, cum se v-a proceda daca intra un strain in joc? Nu merge pusa parola si nu se poate da kick din jocCred ca sunt sanse mari sa intre eventuali curiosi.
una din cele mai mari prostii pe care le-a facut IW a fost sa nu puna player limit. Chiar nu am raspuns la problema asta si ce-i mai grav e ca nu stiu cum o vom aborda in campionat.
Pai, sper sa se gaseasca un raspuns, oricare o fi acesta. Altfel o sa fie haos daca tot intra lume, pierzi timp sa le zici sa iasa, mai fac ei un frag sau doua, sau poate chiar nu vor sa iasa si au intentia de a sabota jocul.
Cateva solutii la care m-am gandit:
- delete complet de friends list la toti cei 6 (raman in liste doar persoanele contra carora joci si coechipierii)
- creare de contruri noi si fortare de a juca cu kiturile de level 1
- curatarea friend listului inainte de meciuri pana cand raman doar persoanele inscrise in concurs, se pot nota userii pentru a-i adauga la loc (eu personal o sa scot toate persoanele dubioase si toti strainii din lista)
Sper ca meciurile sa decurga frumos, si sa nu se ajunga la astfel de situatii. Oricum, sper sa luati cateva decizii pentru a avea o solutie clara. Nu as vrea ca treaba asta sa ramana ambigua si sa existe discutii ulterioare.
si eu m-am gandit la solutia propusa de wickyz si anume sa facem conturi noi si s-o luam de la 0 dar nu cred ca va fi lumea de acord asa ca ramanem la "Meci de campionat, va rog nu intrati"
Bookmarks