apropo incape perfect "CAMPIONAT!NU INTRA!!!"
Afghan
Derail
Estate
Favela
Highrise
Invasion
Karachi
Quarry
Rundown
Rust
Scrapyard
Skidrow
Sub Base
Terminal
Underpass
Wasteland
Ce si-au batut joc IW de multiplayer-ul jocului. Fara player limit (nu stiu ce a fost in capul lor), la PC fara dedicated servers.
Va spun sincer, d-abia astept sa se termine campionatul sa vand jocul, sa ma dau prin MAG putin si daca o sa fie ceva de capul lui Medal of Honor, nu ma mai ating de vreun titlu CoD.
Sper sa nu fie probleme cu intratul altora in meci. Cred ca ar trebui sa se stabileasca de acum ce se va intampla daca intra altii peste noi. Faza cu statusul merge si nu prea. Romanii probabil ca vor intra (d-aia eu n-o sa-mi pun nimic la status) si unii dintre noi mai au si straini (as in... oameni din alte tari).
Oricum masurile propuse de Wickyz mi se par cel putin barbare. N-o sa-mi sterg in niciun caz toata lista de friends, plus ca e nici nu trebuie sa ii stergi pe toti, numai pe aia care au MW2![]()
Da de unde veniti cu ideile astea- delete complet de friends list la toti cei 6 (raman in liste doar persoanele contra carora joci si coechipierii)))
Da Wickyz, e ok sambata, trebuie sa confirme si padureci dar in principiu cum ti-am mai spus e ok, chiar ma bucur ca incepem cu voi pt ca stim ca nu o sa mai pierdem dupa ce ne-o luam rau de la voi, am totusi o surpriza pt tine, cutit ascutit si sensibilitate 10
.
Oricum, meciurile pierdute de noi (din fericire nu vor exista) nu le postez eu, las echipa adversa...lol Ma simt onorat , dar si folosit....again lol
---------- Post added 05-02-2010 at 12:35 AM ----------
L.E-> Avand in vedere ca harta Afghan a strans 40 de voturi, de ce nu vom juca si pe ea?
---------- Post added 05-02-2010 at 12:37 AM ----------
L.E-> Avand in vedere ca harta Afghan a strans 40 de voturi, de ce nu vom juca si pe ea?
---------- Post added 05-02-2010 at 12:39 AM ----------
Oricum, meciurile pierdute de noi (din fericire nu vor exista) nu le postez eu, las echipa adversa...lol Ma simt onorat , dar si folosit....again lol
1.Afghan a iesit din cursa din moment ce e una din cele, daca nu chiar cea mai mare harta mp din joc.
2.![]()
din echipa cu numarul 12 (Andrewqp, FormableTube, SeikQ) eu voi fi cel care va posta rezultatul.
Daca cineva are nevoie de vreun memebru pentru clanul lor sau pur si simplu de un partener de joc, dati-mi add, PSN ID morpheusdj.
O intrebare am si eu ... se poate ca macar o data , inaintea primei etape , sa se stranga toata echipa mea , zici ca suntem echipa de fotbaladica si Mask si Erik ... sa vedem ce si cum ? Sau cer prea mult ?
Stundentul,eu sunt disponibil acum..
PS :In echipa 7(erik95,Studentul,Mask) ,erik95 se va ocupa cu postarea rezultatelor.
Echipa 10 VS [NKVD]
http://www.consolegames.ro/forum/f59...-championship/
pozele :
ati apucat sa scrieti status pe psn nu intrati! meci de campionat! asta este unii nu-s in stare sa respecte o activitate![]()
am scris dar tot au intrat 2.....in pauza dintre meciuri a urlat toata lumea la ei si au iesit![]()
Bookmarks