Vreau si eu in clan daca se poate.jocul ajunge vineri
Are dreptate buly.. dupa ce-mi iau jocul /sau, mai bine zis, dupa ce-mi termin ultimu examen/ o sa va iau pe tinerii aspiranti sub aripa mea si o sa dominam leaderboard-urile cand nu o sa fiu implicat in activitati de clan. Cheers![]()
Eu o sa iau jocul,dar putin mai tarziu ca am mult de invatat. Deh,imi place contabilitatea..dar nici chiar asa,sa ne dea sa facem cate 6-7 note contabile si balante in fiecare zi.
Guys,daca va incurc cu ceva,pot juca cu voi foarte bine chiar daca nu sunt in clanul DM-C.(Vorba lui babulu)![]()
Daca aveti nevoie de un tactician.........in private BETA am fost cel mai tactician dintre toti
![]()
![]()
Yep,si pe mine m-a sunat curierul,tb sa-mi ajunga azi,deseara facem squadul si ii dam bataie
![]()
mai oameni buni n-am mai vazut un beleat rau cu pusca.
se numea ciprianoss.
voi mai stiti ceva de el( pe PSN n-a mai intrat de haha...)?
Are ceva treburi personale de rezolvat am inteles,si nu-si va lua Kz3 de curand.Sper totusi ca va reveni pe campul de lupta intr-un final.
Frumos aseara baieti,scuze ca am iesit asa brusc,dar mi-a picat netul nu stiu ce naiba
.Deseara continuam nebunia
![]()
am si eu o intrebare pt membrii clanului.
cand bagam si noi un turneu? asteptam patch 1.04 si sa deblocam toate clasele sau ne bagam inainte?
nu d-alta da senzatia aia de morcov.... din timpul meciurilor de clan scoala si mortii din groapa( nici o aluzie).
Pai am fi bagat si in weekendul ce a trecut daca ne-am fi adunat barem vreo 5 intr-o seara,ca eram si eu curios cum e un meci de clan in K3.Cand vreti sa ne adunam mai multi zilele astea i'm in pt clan meci
![]()
Bookmarks