Bai ce ciuda miepe sistemul asta idiot de clan games ce l-au facut GG.Pacat ca n-a mers aseara sa jucam, s****y servers ce sa-i faci
.Mai incercam si deseara baieti?
Daca merge bine...daca nu la Operations cu noi
![]()
Bai ce ciuda miepe sistemul asta idiot de clan games ce l-au facut GG.Pacat ca n-a mers aseara sa jucam, s****y servers ce sa-i faci
.Mai incercam si deseara baieti?
Daca merge bine...daca nu la Operations cu noi
![]()
Da e aiurea ... nu stiu ce sa zic, ne-am strans degeaba 8 aseara, am sperat si noiPoate ne vedem diseara
![]()
Intram intram din nou la un CLUSTER F**K.Doamne ce a fost aseara pe plansa aia cu zapada
![]()
Wooo !!! Glorious cluster fook !Ati avut timp sa vedeti cate cadavre erau pe jos? Si ale noastre si ale lor, dar langa scara era un maidan de inamici doborati
Oricum toti am jucat bine aseara
.
Pe Corinth Koba vs Sniperi = eternal love (intense love)![]()
parca te stiu de undeva
nu jucam impreuna kz 2 acu un an?
acu pe bune ti-a zburat netu sau a cazut schela pe cablu de nu mai intrii?
Da frate.. mi-au agatat muncitorii lu peste cablul in schela.. dupa ce tot ei mi-au cerut sa-l las mai lejer ca sa faca nush ce dreq la bloc. Eram si intr-un Operations in care ii dominam pe aia copiosDaca nu eram pe faza sa scot ala din consola si sa fac niste manevre pe langa birou puteau sa-mi faca o paguba nasoala. Netu de la consola vine de pe acoperisul blocului si intra printr-o teava in camera.. iar blocu e in reabilitare
Si d-asta.. dupa incidentu ala am zis ca renunt de buna voie la net pana termina cocalarii cu tot si dupa aia a doua zi o sa fiu online
M-a durut inima cand am taiat cablu.. dar asta e, acu o ard offline.
Eh las ca daca nu mai jucati cand m-oi intoarce eu ma duc la RSA ca ei ma iubesc![]()
Dudes imi pare rau dar ieri nu m-am putut conecta la psn... imi mergea netul dar nu se conecta cu nici un user.. wtf?![]()
No problem man,la nimeni nu i-a mers eri PSN-ul,cica era mantenenta.Intram deseara daca merge,eu aseara am bagat MGS pana mi-au picat ochii'n gura
![]()
gand la gand....
si eu tot MGS am bagat si nu m-am oprit pana la 2 am( imi place mult mai mult ca la primul walktrough).
ne vedem diseara.. dac-o merge rasnita.
Zombilicilor mai traiti?Cand ne adunam si noi pt niste operatii?
Am jucat aseara cateva meciuri si mergea foarte bine multi![]()
Din pacate eu am vandut jocul, poate il voi achiztiona din nou daca o sa mai am chef de el... , injur prea mult la jocul asta si nu prea e bine. Rupeti-le voi capul in continuare si pentru mine
![]()
Eu o sa fiu absent in urmatoarele saptamani dar promit ca o sa-mi iau ravansa cand o sa fiu mai liber![]()
Bookmarks