Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 10 of 11 FirstFirst ... 8 9 10 11 LastLast
Results 181 to 200 of 220

Thread: Dead Men Clan [DM-C] in Killzone 3

1. #181 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    diseara va asteptam in kz 3

Ca in fiecare seara nu? Echipa prezenta mai mereu, si sper ca in viitorul apropiat sa stea lumea mai mult cand prindem meciuri de clan

2. #182 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Mates, din pacate eu noaptea asta si cealalta lucrez Am program de la 9 pana maine dimineata la 7 Dar o sa lucrez de acasa, asa ca daca sunteti online pe la 8 asa dau si eu doua jocuri cu voi.

3. #183 SP
    Diseara de pe la 8-9 cel tarziu o sa fiu disponibil pentru clan wars

4. #184 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Gata,am chiulit destul 2 zile,deseara sunt si eu prezent la datorie,sper sa ne adunam macar 7 din clan sa jucam meciuri de clan,unde toata lumea joaca la obiective si nu se campeaza ca in meciurile normale de warzone

5. #185 SP
    Member muski's Avatar
    Daca nu ies afara la bauta sau daca nu strang indienii la mine la bauta sunt si eu prezent diseara

6. #186 SP
    Ce indieni ma muski? Hai acu diseara sper ca ne strangem si noi, da? Ca aseara a fost un semiesec.. ma rog.. tot i-am rupt pe baieti la Operations, dar n-am jucat niciun clan match

7. #187 SP
    Member muski's Avatar
    Sorry, dar am mai iesit si eu afar cu baietii , mai bem si noi ca pe vremuri , incep sa ies iar mai des ca e pacat, vine si vremea frumoasa acum ... si cand zic de indieni ma refer la voi la toti cu care joc, asa va alint eu , sper sa fiu prezent diseara... .

8. #188 SP
    Facem o combinatie ceva diseara? Eu de maine incepand o saptmana-doua nu o sa mai am net la PS3 /au reluat lucrarile carnatii astia cu reabilitarea si ieri erau sa-mi faca o belea mare ca au agatat cablul de net in schela../. O sa-mi fie dor de voi

9. #189 SP
    Lume lume soro lume...I'm back!...ceva actiune deseara?

10. #190 SP
    Now you know how I felt my friend

11. #191 SP
    Niente...Zip...Nada...Nica...Ce s-a intamplat,v-ati plictisit asa tare de joc deja?Come on...nu se poate

12. #192 SP
    Member caine_rau's Avatar
    eu diseara am musafiri.
    eu warzone nu mai joc ca m-apuca dracii - camp, camp, camp.
    in schimb operations sau cel mai tare meciuri de clan unde dispare acel camp, camp... DAAAAAAAAA... dar maine pt ca-n seara asta fac vanatai la tekken.

13. #193 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Now you know how I felt my friend
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Niente...Zip...Nada...Nica...Ce s-a intamplat,v-ati plictisit asa tare de joc deja?Come on...nu se poate
    Diseara la 20:30 - 21 ne bagam la cateva meciuri de clan?
    LE. Am zis ca tampitu, momentan nu imi merge internetul si nu prea cred ca isi revine curand.( in momentul asta stau pe modem)

14. #194 SP
    Eu nu m-am plictisit.. ce dreq, doar n-am acumulat ~35 de ore de MP intr-o saptamana si un pic degeaba Dar, dupa cum am zis si mai sus, momentan nu mai am net in camera de joaca Si mai devreme de doua saptamani nu cred ca o sa se remedieze situatia.

Tre sa ma obisnuiesc cu gandul ca o sa ma joc numai offline o vreme. Scary thought

15. #195 SP
    Junior Member Tiby1994's Avatar
    Daca mai este loc bagatima si pe mn va rog.

16. #196 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Intrebarea e: Unde sa te bagam ?

17. #197 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Ne strangem in seara asta pe la 9 de doua, trei meciuri?

18. #198 SP
    Intru si eu in 10 minute,haidati mai multi sa jucam si un meci de clan daca reusim

19. #199 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    "Dead Men, Dead Men
    Whatcha gonna do whatcha gonna do..."

Ne strangem 8 in seara asta ?

20. #200 SP
    "...when they come for you!" Prezent!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 11 FirstFirst ... 8 9 10 11 LastLast