Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 125 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 100 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #981 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    un video ce exprima destul de bine experienta u2 multiplayer
    I can't stop playing it! Din pacate nu prea am dat de prieteni atunci cand joc eu (seara tarziu). Daca am ajuns sa-l joc mai des ca FIFA 10, spune multe!

2. #982 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Nonelito View Post
    I can't stop playing it!

Idem!
    Faza e ca mi-am pierdut foarte tare interesul pentru titlurile care urmeaza sa apara.... Al dracului Nate asta....

3. #983 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Faza e ca mi-am pierdut foarte tare interesul pentru titlurile care urmeaza sa apara.... Al dracului Nate asta....
    Bine. Ii spun acum lui Alex ca nu mai vrei Modern Warfare 2 si GoW Collection

4. #984 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    La terminat cineva pe crushing? Acuma ma chinui cu el, is undeva la chapter 15. Poate devine imposibil pt mine spre sfarsit si ma alatur si eu la multiplayer mai repede. Nu prea am jucat multi, chiar m-a prins campania single asa de tare incat sa-l joc a 3-a oara.

5. #985 SP
    Member taz@'s Avatar
    Rasko.cat de al dracu e Nate,nu prea cred ca renunti tu asa usor la GOW Collection lol

6. #986 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by Arslany View Post
    Grafica nu este superioara primului Uncharted, insa jocul asta kicks ass!
    Cum sa nu fie superioara? Se observa imediat cand incepi jocu.

7. #987 SP

8. #988 SP
    Member geo971986's Avatar
    Quote Originally Posted by playgame View Post
    Cum sa nu fie superioara? Se observa imediat cand incepi jocu.
    grafica e de nota 11...sunt unele locuri in joc in care pur si simplu te opresti sa admiri peisajele.

9. #989 SP
    Member adin33's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    La terminat cineva pe crushing? Acuma ma chinui cu el, is undeva la chapter 15. Poate devine imposibil pt mine spre sfarsit si ma alatur si eu la multiplayer mai repede. Nu prea am jucat multi, chiar m-a prins campania single asa de tare incat sa-l joc a 3-a oara.
    L-am terminat eu si pot sa spun ca am albit de tot,dar a meritat efortul.

10. #990 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Nu pot sa zic ca nu e misto jocul, insa de-a lungul unui playthrough mi-au sarit in ochi destule puncte slabe.

Unul ar fi chiar inceputul jocului. Are un pacing slow, care e extrem de bine realizat, insa nu prea am chef sa ma reapuc de joc stiind ca prima ora gameplay-ul este foarte plictisitor a doua oara
    .
    Daca as putea cumva sari direct in momentul in care
    atunci ar fi perfect.

L.E.: silly me, am uitat de chapter select. Insa totusi a fost enervant ca te pune sa faci acelasi platforming de 2 ori, cu exact acelasi "suspans"

Mi s-a mai parut foarte enervanta chestia ca

Am avut momente in joc in care ai-ul se comporta in mod stupid. In timp ce ma luptam cu unii inamici, altii din aceeasi zona n-avea nici o grija. De foarte multe ori unii reuseau sa-si arunce o grenada singuri la picioare.

Inca o chestie

Mai mult de atat

Un joc foarte bun in mare, dar pe final au fost niste faze care chiar au reusit sa strice sentimentul de "imersion".

11. #991 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    insa nu prea am chef sa ma reapuc de joc stiind ca prima ora gameplay-ul este plictisitor.
    cum? devine si mai crazy? oooo tre sa ajung acasa!!

12. #992 SP
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    Scuze dadusem post reply in loc sa dau "go advanced". Citeste postul nou si vezi exact de ce anume zic eu ca este plictisitoare prima ora (la un eventul new game).

L.E. Pe primul uncharted l-am jucat nu mai putin de 4 ori. Si l-as mai rejuca. Insa chiar nu ma vad apucandu-ma prea curand de Uncharted 2. Dupa cum am zis, povestea este buna, dar pacing-ul in joc este prea slow in multe momente. Platforming prin zone predeterminate nu ma atrage prea tare.

13. #993 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Ia mai lasa Uncharted-ul. Diseara afumam niste roti in namol ...

14. #994 SP
    Member geo971986's Avatar
    Sunt de acord si eu cu ce zice Witchalok, chestia cu urcatul pe tren de doua ori e aiurea si nu numai. Insa chiar si cu defectele astea tot l-as mai juca inca de vreo 2-3 ori...cat sa imi fac platina.

15. #995 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar

@ Imouthes: nu am neeeeet dar in weekend facem de toate

16. #996 SP

@ Imouthes: nu am neeeeet dar in weekend facem de toate
    Si mie mi-a placut foarte mult.
    . Si mi-ar fi greu sa ma apuc de joc a doua oara tocmai datorita acestei parti care este foarte importanta pentru story si care e plina de suspans, dar care nu ofera un gameplay foarte interesant.

Asta insa tine de gusturile fiecaruia.

17. #997 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Este un joc pentru care nu am cuvinte . Nu l-am jucat dar dupa review-uri si cateva gameplay-uri i-as da 120/100 .

L-a jucat cineva si pe fat si pe slim ? Poate sa imi spuna daca exista vreo diferenta ?

18. #998 SP
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Nu l-am jucat dar dupa review-uri si cateva gameplay-uri i-as da 120/100 .

I-ai da o nota dupa notele date de altii?

Daca ei i-au dat 100.... hai ca ii dau eu 120, ce naiba, treaca 20 de puncte de la mine.....
    Mai ridica cineva?

19. #999 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Witchalok esti carcotas.
    titlul e de 10.
    nu zice nimeni ca trebuie sa il joci de 2 ori.
    are si multiplayer daca vrei sa joci in continuare.

20. #1000 SP
    WoZ
    Banned WoZ's Avatar
    Witchalok intoarce-te la Mario atunci.

Jocul e o capodopera in toata regula.Sunt la Chapter 23 si imi pare rau ca mai sunt 3 Chaptere si se termina.Rar mai gasesti un joc atat de bun.Pacat ca uni nu stiu sa il aprecieze.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 125 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 100 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks