Jocu' asta se poate instala pe hard ? Am vazut ca nu are un install obligatoriu dar daca vreau sa nu ruleze discul incontinuu , il pot instala ?
Wuof, iti e frica ca se duce blocu optic? Cineva zicea ca are jocu pe ceva stick usb, poate il instalezi direct pe memory stick.
P.S. Cu ce te-ar ajuta sa il ai instalat pe hdd? Jocul nu are loading time de fel, se incarca putin cand il incepi in rest nu ai sa vezi sau nu ai sa astepti sa se incarce nimic.
Eh nu exista sa nu aiba loading screens, doar ca cei de la Naughty Dogs sunt geniali in modul in care le-au ascuns in spatele cinematicurilor.
Dar dupa cum a spus si Srachi, jocul e facut in asa fel incat nimic sa nu te deranjeze de la experienta ta de joc, rezultand o imersiunea completa in poveste.
@Paun- no comment, plin de posturi stupide pe toate threadurile.
Ce ciudat mi se pare sa ii vad "in carne si oase" pe cei care si-au imprumutat vocile in joc lol
After finishing the game on "crushing":
- choose chapter 5
- begin
- options - store - single player skins - Genghis Khan - enable
- weapons - MP40 - give
- tweaks - inf. ammo - enable
- no gravity - enable
Rezultatul: OMFG!!!!!!!!!!!!! (stiu ca e limbaj de porc gen MIRC, dar descrie cel mai bine senzatia).
Go for it!!!
Am uitat sa va anunt ca azi noapte am gasit ultima comoara: era ascunsa in cap. 13! Tin sa ma laud ca nu am folosit absolut nici un guide, dar mi-am petrecut cam 4 ore si ceva in cap. 22...![]()
Sa ma ... , de 20 min incerc sa bag un multiplayer dar nu se conecteaza, primesc mesaj ''Error Getting Ticket''. A mai primit cineva eroarea asta in timp ce incerca sa se conecteze?
am ajuns astazi la capitolul 7 si tot ce pot spune este: EPICincredibil. sa fiu sincer eram putin sceptic in privinta jocului din cauza hype-ului adunat in jurul lui si credeam ca este un pic overrated, dar de fapt e chiar cum zice lumea, a masterpiece. Cred ca nici nu are rost sa zic ce m-a impresionat la acest joc, doar "What could possibly go wrong?" - Drake
![]()
Bookmarks