Harta noua te unge la inima![]()
Update-ul reprezinta acel update pe care il face cand intra in joc?Sau trebuia sa faca cand am intrat in MP?.Nu am avut timp sa fac update-ul in weekend si ma gandesc sa nu fi pierdut sansa![]()
in sfarsit o sa am si eu jocul miercuri. Intai trebuie sa termin campania singleplayer asa ca o sa ma bag la multi abia joiPoate dam niste meciuri (ma uit la tine, Griever).
Da ne-au condus cu 4 - 1 si noi am revenit si i-am batut cu 5 - 4 a fost interesant meciul. Sper sa mai avem parte de asa meciuri, pacat ca nu pot juca zi de zi si imi ies din mana mereu.![]()
atunci m-am decis sa-mi iau casca. Voi ziceati sa faca cineva poza si eu vorbeam singur prin camera zicand sa asteptati putin sa bag baterii in aparat. heh.
Anyway, altul era motivul pt. care am intrat pe thread: nu am reusit neam sa intru multiplayer ieri. Imi dadea de la unable to sync levels la can't get ticket pana la cannot fetch nushce . Nu era de net ca am dat reset la switch iar CoD mergea bine, nu era nici de la sub-account penca am incercat si de pe userul de UK. A mai patit cineva? sau daca e problema de master account e vre-o rezolvare in afara de dat delete la save data de pe HDD?
PS. vorbeati ceva de 3 moduri de aruncat grenada si nu am prins toata discutia. Odata L1 si R2, l2 direct, si a 3-a care ar fi? Plus: mi se pare mie sau grenada explodeaza ca atat mai repede cu cat o dai mai aproape? (dupa ce atinge pam, nu ma refer la zbor)
Nu ti-a zis ceva de NAT Type cand ai incercat sa te conectezi? Daca ai NAT-ul 0 nu te poti conecta (trebuie sa fie 1, 2 sau 3). Cand iti mai da asa incearca sa refaci setarile de la network settings (ii dai sa ti le faca automat).
Eu am patit la fel, dar saptamina trecuta. A trebuit sa dau syncronize trophy si apoi a mers.
Exact, p-asta o folosesti in momentul in care inamicul nu stie ca esti acolo. Sau esti pus foarte bine in cover. Poti sa fixezi traiectoria sa cada grenada direct pe el
Pana acum nu au fost experimente, doar bonusuri la bani. Au fost de Thanks Giving si de Halloween. Acum intr-adevar e un experiment, chiar sunt curios cum merge treaba cand toti joaca cu jumatate de viata. Pe de alta parte as prefera sa fie optional, pentru ca in cazul in care e naspa probabil ca nu o sa ma mai joc in weekend.
Exact la asta m-am referit si eu.Pana acum nu au fost experimente, doar bonusuri la bani. Au fost de Thanks Giving si de Halloween. Acum intr-adevar e un experiment, chiar sunt curios cum merge treaba cand toti joaca cu jumatate de viata. Pe de alta parte as prefera sa fie optional, pentru ca in cazul in care e naspa probabil ca nu o sa ma mai joc in weekend.
Pai am cumparat jocul ca sa joc ce/cu ce vor ei? Eu de exemplu am timp de joaca mai mult in weekend... iar atunci nu pot sa ma joc linistit cu skinu preferat ca baga ei nu stiu ce dume de skinuri obligatorii. Nu inteleg de ce ii doare mana sa le faca optionale...
Unde se gaseste harta? Am cautat pe Store de mi s-au lungit urechile. Vine impreuna cu update?
Bookmarks