Ho mah,ca n-am cu nimeni nimic
Peace,all ya![]()
Mah, puii mei, am tot fost plecat. Acum am cursuri de la 1:30 la 5:00 si ajung acasa pe la 6, asta inseamna deja 1 noaptea la voi, am intrat aproape in fiecare seara, dar daca n-am gasit pe nici unul...nu mi-a ars sa joc.
Maine cica am net...o sa vreau sa-l testez
(sper sa am ce testa)
GOOD & BAD NEWS!
Naughty Dog
Title Update 1.06 will be released on Thursday, March 4, 2010 at 10:00 AM PST (what time is that in my city?). After that time, you will be prompted to download and install Title Update 1.06 when you connect online to UNCHARTED 2 multiplayer.
Title Update 1.06 includes a couple under-the-hood fixes we needed to make that don’t affect gameplay. Beyond that, we’ve also made the following updates:
Removed automatic shoulder selection when players click the L1 shoulder button to aim GOOD!
Delayed the appearance of the scoreboard to allow time for players to view any medals received simultaneously with player death GOOD
At the same time the Title Update is released, we’ll also be pushing live updates to other aspects of our multiplayer. These updates include:
Adjusted hitbox attributes so that players will take less damage to the character’s legs MEH?
Decreased kill radius of grenades by 1 meter WTF?
Decreased accuracy of Down the Irons by 15% WTF??!? WHAT THE F***?????
Reduced rate of fire of the FAL by 10% WTF?
Reduced rate of fire for the Dragon Sniper by 10% OMG WTF!
Collision and geometry changes to “The Fort” to prevent intentional glitching by players Numai la Fort???
We’ll be keeping an eye on how these changes work out in-game and, as usual, through your comments, forum posts and Twitter. See you online!
Auzi frate...decrease rate of fire by 10%
Aaah, si ma bucur ca au f**** si Down the Irons, singurul booster care imi placea...acum pot sa joc fara boostere, ce pielea mea, macar zice lumea ca-s shmecher
Am adaugat un comment, va sfatuiesc sa faceti acelasi lucru:
"OK, ND, you got the wrong message here. 1.05 is bad, don’t need to make it worse, you know? Decreasing 10% rate of fire it’s irrelevant, reducing grenade radius is bad, killing the only booster I like it’s worse! Now I can play without boosters and look cool, thanks!/sarcasm
Why you only remove cheating from the fort? They cheat everywhere! Why can’t you do that with all the maps?
If you’re trying to make us not play anymore, just say so! It’s not a pleasure anymore to play, it’s frustrating...I’ll give this a chance, but I bet you won’t see me online for long."
PS. @ ROCG TEAM: Mi-au dat drumul la net, dar nu mergeastept vesti de la support.
Hai ca diseara o sa intru si io sa vedem nou update.. Ma bucur ca de acum nu o sa mai fug de Fort ca de dracu si ca am scapat de auto shoulder switch, dar parca prea au fost cruzi cu saracul Down the Irons
Desi le folosesc si eu, I have no love for the FAL and the Sniper, deci modificarile aduse acestora ma lasa in principiu rece. Ah, si mi se pare ok si treaba cu hitboxu. Daca adversaru imi trage in picioare si io ii trag in splina si in cap, normal ca ar trebui sa moara micutu mult mai rapid ca mine, nu?
Bun, nebun, s-au miscat foarte repede cu update-ul asta.. cam prea repede. Sa speram ca urmatorul nu va veni asa de repede si va fi mai elaborat.
Mah,dupa parerea mea e bun update ul.DTI n am mai folosit lately(rapid hands ftw),oricum 15% decreased nu e mult.Nici cele 10 procente la fal si snip nu mi se par mult,si la cat damage fac e chiar normal.Hitbox e ok,referitor la raa de actiune a grenazii,vedem in joc.Fortu era cel mai gliciuit,foarte bine,pe restul hartilor n am mai dat de saptamani de un glici serios,s au cernut jucatorii totusi
Deci,eu zic good update ND
noi cam toti ne adunam zilnic,mai putin faxiu in ultima perioada.plus bobocii![]()
Moaaa ce FAL iti dau la picioare daca te prind! Cand am vrut sa intru ai zis ca nu jucati decat cu DLC-ul. La ce era sa intru? Credeam ca am fost clar cand am zis ca eu 1.05 nu joc decat cu gaska penca mi se pare o porcarie....
Partea cu radius la grenade mi se pare OK. Cred ca se auzea destul de des de la mine faza cu "era la mama naibii grenada cum naibii m-a luat?), FAL nu folosesc dar ma bucur ca au scazut rata pentru ca erau destui cu controlerele "modate" care trageau cu Falu aproape la fel ca AK-ul. Dac nu-mi nimereste in artera femurala iarasi e OK dmg mai mic la gioale. Una e sa-mi iau doua Desert in cap si mor si alta sa-mi iau 2 in calcai si sa mor..logic dupa mine. DTI-ul pe mine nu ma ajuta ca eu oricum trag prost cu orice altceva decat AK. Si cum numa la AK era bun....nu-mi trebe ca-s zeu cu el. Glichu pe Fort tocmai il invatasem si doar speram sa prind pe careva sa intru dupa el (si de acolo sa-l fi luat numai pe ala mereu hihihi). Si sniper in toate jocurile are reload time mai mare decat machneguns. Si oricum la 1 glont/kill e OK sa si astepte mitocanu putin...Cred ca o sa fie cam ca in sg. player.
ce sa fac bre..."Zahlungspr�fung"...Ca dureza din UE sa iau ceva 5 zile online. In state vorba aia ca e aproape si facem parte din US dureaza 5 minute...
Ce boostere trebuie sa folosesc ca sa nu se mai miste tinta si sa imi arata locurile in care sunt inamicii ?
lol...pt. prima nu cred ca exista, pt. a vedea inamicii este Situational Awareness. Tre sa stai linistitsi apesi butonashul "jos".
Deci nene asta e de povestit....dupa ce astept eu si astept dupa nemtii astia jegosi, imi zic sa le trimit un meil sa-i intreb care e faza...Baietii au raspuns foarte repede: Va rugam sa va faceti o poza in care sa fie fatza+buletinul si sa ne trimiteti...Dupa aceea se face livrarea.. WTF ma simt ca ultimul looser ca au ajuns astia sa ne caute si in chiloti...Nu-mi vine sa cred. Etapa doi care e? SA le trimit poze cu nevasta-mea cand da mana cu Iliescu sau ce mama naibii.
Pentru a vedea inamicii prin pereti iti trebuie Situation Awareness /foarte folositor in meciuri de tip Elimination/. Pentru tinta.. probabil ca cel mai de folos ti-ar fi Down the Irons, dar care, din pacate, in urma ultimului update, a devenit destul de slabut. Pentru mine combinatia perfecta a fost Down the Irons /better accuracy with long guns/ si Fleet Foot /strafe/.
Ca tot veni vorba de ultimul update, mi se pare cel mai mare bull**** de pana acum si ma gandesc serios sa renunt la joc pana la urmatorul. In mod evident e un update pripit si facut de mantuiala. Prefer sa nu intru in detalii pentru ca m-am enervat destul aseara.
Ati jucat 1.06? Am bagat aseara un meci, si parca se simte mai bine. Ori am jucat eu cu n00bi ori ai feeling-ul ceva intre 1.05 si 1.04...Gresesc? Voi cum ati simtit?
Hai gata! Diseara I'm in. mofo's. Sa vad si eu ce mare smecherie e de hartile astea noi...Dar is cam ruginit, o sa-mi trebuie vreo 894 de meciuri sa-mi reintru in mana.
Bookmarks