Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 95 of 125 FirstFirst ... 45 85 93 94 95 96 97 105 ... LastLast
Results 1,881 to 1,900 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #1881 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    E clar pentru ce majoritate e facut update asta . Nu e nimic rau sa mai inveti si alte tactici (de exemplu sa stai intr-un singur loc si sa casti ochii sa vezi primul). N00bs erau destui care se vaitau ca vezi draga sunt multi cu nivelel romane si nu puteau sa joace. Le-a dat sa joace. Nu stiu daca ii intereseaza ca 10% nu mai gasesc jocul fun atat timp cat ei au promovare din gura in gura printre noob-i ca e super cool jocu' ca poti sa stai dupa colt si sa vezi ce vine...
    Mi-e dor de fazele in care ma alergam cu altu' (fair-play de 1.00, intelegere tacita de a ne distra) si mai dadeam un pumn, mai trageam un glontz, saream jos de la etaj ca sa ajung sa-mi dea kick off sau sa trag eu jos. Cand un duel se termina cu lacrimi de ras sau nervi ca 1 vs. 3 avea sanse chiar sa-i rupa pe toti. Acu, no chance nici macar 1vs2.
    Poate o sa mai umble mai incolo cand o sa vada ca le pica activity in MP. Cum zicea omu' mai sus: nu inteleg cum puteti juca MP asa mult. Pai nici nu ai cum. Noi jucam MP mult ala originalul nu porcaria asta de acu.
    Unul din singurele posturi "bune" ale d-lui "Faxu" . Hell Yeah,1 vs 3 si castigam duelul,ma simteam GOD.Acum cand vad doi ciumpalaci,dau pump si mor onorabil

Quote Originally Posted by boga View Post

In alta ordine de idei, corupt de entuziasmu lu Cristache si impulsionat de amintirile copilariei, io am dat azi comanda pentru un fight stick si o sa ma bag pe SSF4
    OMG Mugabi .Cum zice Alawi, "welcome my friend"!

2. #1882 SP
    Member griever666's Avatar
    Exact cum a zis Faxiu, va amintiti cand jucam si ne prapadeam de ras? Radeam cu lacrimi! "Stai asa sa ies sa protejez meciul asta si sa-l pun pe youtube!". De cand nu am mai ras cand jucam MP? De cand a aparut 1.05...Acum tot ce auzi e "Baga-mi-as!", "Cum frate?!?", "Las-o-n PM" si tot asa. Cred ca mai mult jucam ca sa ne "intalnim" si sa mai vorbim, nu de placere.

PS. Mugabe si Cristache veniti inapoi din viitor, Super Street Fighter 4 nu a iesit inca

3. #1883 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by griever666 View Post
    Cred ca mai mult jucam ca sa ne "intalnim" si sa mai vorbim, nu de placere.
    I'll drink to that

PS. Mugabe si Cristache veniti inapoi din viitor, Super Street Fighter 4 nu a iesit inca
    Stiu man, dar io am facut comanda pentru stick ca sa fie pregatit cand iese jocu, la care o sa fac preorder

4. #1884 SP
    Member faxiu's Avatar
    MAGarul din mine se simte nevoit sa intrebe dela ce vine SSF4? De la "Strange Silly Fookers 4"?

5. #1885 SP
    MAGarul din mine se simte nevoit sa intrebe dela ce vine SSF4? De la "Strange Silly Fookers 4"?
    MAG-arul tot MAG-ar ramane!

Salutari din Chisinau la toata lumea,maine im back online

6. #1886 SP
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Salutari din Chisinau la toata lumea,maine im back online
    Servus nuby Poate bagam un co-op diseara

PS: Am dat ieri comanda si la SF4

7. #1887 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Astazi mi-a ajuns si mie baieti
    Poate ne vedem online!

8. #1888 SP
    Member faxiu's Avatar
    Nice! have fun. In caz ca nu ai mai jucat, baga mare pe la single player (eu ti-as sugera direct pe hard) ca sa te obisnuiesti cu jocul (cover grenade etc). Daca ai basics poti intra in MP in machinima si sa studiezi hartile.

9. #1889 SP

Salutari din Chisinau
    Ce faci mah, emigrezi?

10. #1890 SP
    Nice! have fun. In caz ca nu ai mai jucat, baga mare pe la single player (eu ti-as sugera direct pe hard) ca sa te obisnuiesti cu jocul (cover grenade etc). Daca ai basics poti intra in MP in machinima si sa studiezi hartile.
    Am luat UC2 din ziua lansarii...l-am jucat ceva timp si l-am vandut.Acum mi s-a facut dor de el si l-am luat iar
    Momentan am level 29.

11. #1891 SP
    Slabuta prezenta aseara la Uncharted 2 MP Niciun ROCG oldschooler.. numai proaspatul recrut Mask si mai vechiul prieten Codrin, pe care ii salut pe aceasta cale.

Dar din pacate nici cu ei nu am reusit sa joc prea mai mult. In rest, mi-au tinut companie alawi, boss si mago, baieti buni, a fost distractiv, am castigat cam tot, dar parca nu e la fel cand n-ai si /cel putin/ un roman in echipa sa mai schimbi o vorba prin headset.

Azi cred ca ma bag la Army of Two..

12. #1892 SP
    Ce faci mah, emigrezi?
    pai...merg la mai bine,Moldova ftw

Quote Originally Posted by boga View Post
    Slabuta prezenta aseara la Uncharted 2 MP Niciun ROCG oldschooler..
    mda,la mine s-au dus "timpurile bune",din pacate,am redevenit "casual"

13. #1893 SP
    mda,la mine s-au dus "timpurile bune",din pacate,am redevenit "casual"
    Well, I guess casual is better than nothing Cine stie, poate reunim echipa in Bad Company 2, joc pe care io din pacate nu o sa-l iau mai devreme de luna viitoare. Sau la un Street Fighter cu Faxiu

PS: Sper totusi ca urmatorul update la U2 sa fie unul cu adevarat reusit si sa ne revigoreze pofta de joc. Si, evident, asteptam noi DLC-uri

14. #1894 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Nintendo Everything – Our second language is Nintendo++ Blog Archive Game Developer Choice Awards 2010 winners

Game Developer Choice Awards 2010 winners

Game of the Year

* Uncharted 2 (Naughty Dog)

15. #1895 SP

Se pare ca acum e in HD.

Boys, eu no way nu-mi iau Bad Company, si nici SSF4...Asa ca din pacate n-avem la ce sa ne intalnim, decat daca mai jucam UC2 si posibil sa ma mai vedeti online saptamana viitoare, ca aici e Spring Break si nu o sa ma mai duc la engleza.

16. #1896 SP
    YouTube- Uncharted 2 Among Theives Top Ten Play Week 8

Se pare ca acum e in HD.

Boys, eu no way nu-mi iau Bad Company, si nici SSF4...Asa ca din pacate n-avem la ce sa ne intalnim, decat daca mai jucam UC2 si posibil sa ma mai vedeti online saptamana viitoare, ca aici e Spring Break si nu o sa ma mai duc la engleza.
    Thx for youtube link Si ce o sa joci mataluta,in afara de U2 in viitorul apropiat?

17. #1897 SP
    ff13 si gow3

18. #1898 SP
    Senior Member Nash's Avatar

19. #1899 SP
    Member faxiu's Avatar
    Stai linistit grieverache ca o sa mai intru eu, doar sa prind OK nevasta .
    @mask: merge mai bine treaba daca esti in party cu romani sau cineva cu headset. Si ca regula de baza (pt. viitor) vezi ca iti apare jos daca ai invite-uri de party, si in caz ca esti in meci te uiti frumusel sa vezi ce preten e in U2 si CAT MAI ARE DIN MECI. Nu pot sa te ajut daca eu termin meciul ok ca timp (mai aveai 15 minute cand am inceput) ca sa vad dupaia ca tu tocmai incepusei alt meci.
    Asta daca vrei sa joci in party, daca nu, sa-mi zici, sa eliberez slotul de PSN friends.

20. #1900 SP
    @faxiu Scuze man..dar era prietena mea la PS3.A jucat tot week-undul si inca mai joaca.
    Vad ca a facut level 40 (WTF?!) lol

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 95 of 125 FirstFirst ... 45 85 93 94 95 96 97 105 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks