Exact cum a zis Faxiu, va amintiti cand jucam si ne prapadeam de ras? Radeam cu lacrimi! "Stai asa sa ies sa protejez meciul asta si sa-l pun pe youtube!". De cand nu am mai ras cand jucam MP? De cand a aparut 1.05...Acum tot ce auzi e "Baga-mi-as!", "Cum frate?!?", "Las-o-n PM" si tot asa. Cred ca mai mult jucam ca sa ne "intalnim" si sa mai vorbim, nu de placere.
PS. Mugabe si Cristache veniti inapoi din viitor, Super Street Fighter 4 nu a iesit inca![]()
MAGarul din mine se simte nevoit sa intrebe dela ce vine SSF4? De la "Strange Silly Fookers 4"?
Nice! have fun. In caz ca nu ai mai jucat, baga mare pe la single player (eu ti-as sugera direct pe hard) ca sa te obisnuiesti cu jocul (cover grenade etc). Daca ai basics poti intra in MP in machinima si sa studiezi hartile.
Slabuta prezenta aseara la Uncharted 2 MPNiciun ROCG oldschooler.. numai proaspatul recrut Mask si mai vechiul prieten Codrin, pe care ii salut pe aceasta cale.
Dar din pacate nici cu ei nu am reusit sa joc prea mai mult. In rest, mi-au tinut companie alawi, boss si mago, baieti buni, a fost distractiv, am castigat cam tot, dar parca nu e la fel cand n-ai si /cel putin/ un roman in echipa sa mai schimbi o vorba prin headset.
Azi cred ca ma bag la Army of Two..
Well, I guess casual is better than nothingCine stie, poate reunim echipa in Bad Company 2, joc pe care io din pacate nu o sa-l iau mai devreme de luna viitoare. Sau la un Street Fighter cu Faxiu
PS: Sper totusi ca urmatorul update la U2 sa fie unul cu adevarat reusit si sa ne revigoreze pofta de joc. Si, evident, asteptam noi DLC-uri![]()
Nintendo Everything – Our second language is Nintendo++ Blog Archive Game Developer Choice Awards 2010 winners
Game Developer Choice Awards 2010 winners
Game of the Year
* Uncharted 2 (Naughty Dog)
Se pare ca acum e in HD.
Boys, eu no way nu-mi iau Bad Company, si nici SSF4...Asa ca din pacate n-avem la ce sa ne intalnim, decat daca mai jucam UC2 si posibil sa ma mai vedeti online saptamana viitoare, ca aici e Spring Break si nu o sa ma mai duc la engleza.
Stai linistit grieverache ca o sa mai intru eu, doar sa prind OK nevasta.
@mask: merge mai bine treaba daca esti in party cu romani sau cineva cu headset. Si ca regula de baza (pt. viitor) vezi ca iti apare jos daca ai invite-uri de party, si in caz ca esti in meci te uiti frumusel sa vezi ce preten e in U2 si CAT MAI ARE DIN MECI. Nu pot sa te ajut daca eu termin meciul ok ca timp (mai aveai 15 minute cand am inceput) ca sa vad dupaia ca tu tocmai incepusei alt meci.
Asta daca vrei sa joci in party, daca nu, sa-mi zici, sa eliberez slotul de PSN friends.
@faxiu Scuze man..dar era prietena mea la PS3.A jucat tot week-undul si inca mai joaca.
Vad ca a facut level 40 (WTF?!) lol
Bookmarks