Deci te-a convins Rasko cu BC2 sa inteleg? lol Hai ca atunci mai bag diseara o tura de U2, mai ales daca se reuneste echipa. Poate am avut io o zi proasta ieri sau poate m-am obisnuit prea mult cu 1.05. Cert e ca trei negative consecutive /insotite fiecare de cate un Unlucky/ ca aseara n-am mai facut de mult![]()
Am intrat si eu pe la 11-12 noaptea ora voastra...deja cred ca dormiti ca niste prunci, nu e UNUL online! Oh well![]()
Hmm, io, fax si alawi am iesit fix la 12 ieriCristache intr-adevar era plecat mai de mult.. la disco
Hai ca azi daca e weekend sigur ne gasim candva.
In rest, am bagat aseara vreo 6-7 meciuri, fara niciun negativ, si am revenit la sentimente mai bune fata de joc, mai ales ca la ultimu joc am dat peste gasca de portughezi a lui luistation![]()
Alte observatii -> au marit penaltyu pentru Quit Match de la 30 la 90 de secunde; parca s-au inmultit problemele ce tin de lag; grenadele lasate in urma /fie prin Revenge, fie intentionat/ de cei pe care ii omori de aproape nu te mai omoara asa usor ca inainte /iti da knockback, dar explozia trebuie sa fie foarte aproape de tine ca sa te omoare de tot/.
Sa vad daca reusesc sa intru diseara...mda grenadele sunt acum mai mult stun grenades, slabe sanse sa omori pe cineva decat daca o pui exact langa el si ala ramane cu fundul pe ea pana explodeaza, daca se misca nu moare.
Dar cum puteti juca atat de mult Uncharted 2 MP ? L-am jucat decat pana am terminat SP-ul si putin dupaia , acum il mai joc de 2 ori pe luna , mi se pare repetitiv si e plictisitor sa joci mult .
asta e unul dintre putinele jocuri care chiar m-au prins la mp,eu zic ca nu e plictisitor.(nu stiu cum e acum de la update ,deoarece am vandut jocul din considerente financiare)
Plictisitor mi se pare sa joci numai un mod de joc
Dupa parerea mea Uncharted 2 are cea mai buna componenta MP a unui joc care nu e FPS. Multi jucatori online zilnic /dintre care destui buni -> meciuri competitive/, nu prea mult lag, moduri diversificate de joc, arme echilibrate, boostere /negative/, medalii dragute. Iar faptul ca au inceput baietii sa stie /si uneori sa se teama/ de tag-ul ROCG nu poate decat sa ne bucure
Pe de alta parte, prietenii de la ND au grija sa nu ne plictisim oferindu-ne harti si skin-uri noi /la preturi modice/, dar si update-uri /nu toate fericite, dar care sa spunem ca te imping sa-ti mai ajustezi modul de joc in functie de ele/.
Co-op n-am jucat aproape deloc deci n-as sti ce sa zic despre el, dar probabil ca o sa mai bag si d-asta ca sa iau noile trofee. Oricum, aseara intr-o pauza de meci mi-am upgradat toate armele pentru co-op la maxim
PS: Pentru o experienta completa e nevoie de un headset![]()
Sa-mi dau picioare in gura..ieri m-a disperat PSN error. Ma dadea afara si cand ajunsesem sa ma uit la filme...Ca sa aflu azinoapte cand am dat sa opresc PCul ca era torrentu' forjat in taskbar...Ata ete.
Trebuie sa bagam niste coop (eu mi-as dori echipa cu Muski si griev) sa luam trofeele si la revedere. Ma enerveaza ca maj. trofeelor sunt bazate pe DM si elimination. Doar 2 au legatura cu ce jucam noi, ala de captured si cel de objectives.
EDIT adica PS: as usual, eu mor si de la grenadele astea. Nu o sa ma mir daca o sa mor si de la o grenada aruncata de careva pe un server de MAG eu fiind in Village pe plunder...
Co-op FTWAm toate upgrade-urile la arme facute so let's do this
PS: Am facut 25% din new trophies![]()
Trebuie sa mai intru si eu offf ... am ramas in urma cu Uncharted 2, ca acum am luat si eu COD 4, COD5, si MW2 ..... +MAG care e dragostea mea. Maine jucam daca e ca azi e ziua persoanelor iubite de mine si nu am timp de jocuri. Cu ocazia asta doresc sa zic si eu LA MULTI ANI fetelor prietenilor mei de pe PSN, se stiu ei![]()
Iar am injurat azi...Am tras cateva deadmatch-uri. Chiar daca nu mai fac negativ, adica m-am mai obisnuit cu jocul nu mai e satisfacator ca alta data. Majoritatea kill-urilor nu le merit, prind pe cineva din spate si il rup. La fel mi se intampla si mie...din 10 meciuri nu cred ca am avut mai mult de 3 lupte face to face, iar alea au durat cam 3 secunde maxim fiecare.
Pur si simplu nu mai e fun. Cred ca 90% din joc tine de norocul celui care te vede primul, si absolut nimic altceva.
Sunt mai bun ca tine ca te-am vazut primul...inca nu inteleg ce-a fost in capetele lor cand au facut imbecilitatea asta.
Deja simt ca joc din inertie, ca un obicei prost care moare greu...
E clar pentru ce majoritate e facut update asta. Nu e nimic rau sa mai inveti si alte tactici (de exemplu sa stai intr-un singur loc si sa casti ochii sa vezi primul). N00bs erau destui care se vaitau ca vezi draga sunt multi cu nivelel romane si nu puteau sa joace. Le-a dat sa joace. Nu stiu daca ii intereseaza ca 10% nu mai gasesc jocul fun atat timp cat ei au promovare din gura in gura printre noob-i ca e super cool jocu' ca poti sa stai dupa colt si sa vezi ce vine...
Mi-e dor de fazele in care ma alergam cu altu' (fair-play de 1.00, intelegere tacita de a ne distra) si mai dadeam un pumn, mai trageam un glontz, saream jos de la etaj ca sa ajung sa-mi dea kick off sau sa trag eu jos. Cand un duel se termina cu lacrimi de ras sau nervi ca 1 vs. 3 avea sanse chiar sa-i rupa pe toti. Acu, no chance nici macar 1vs2.
Poate o sa mai umble mai incolo cand o sa vada ca le pica activity in MP. Cum zicea omu' mai sus: nu inteleg cum puteti juca MP asa mult. Pai nici nu ai cum. Noi jucam MP mult ala originalul nu porcaria asta de acu.
Eh, sa speram ca or sa mai remedieze din probleme in viitorul update.. Ar fi chiar pacat sa ajungi sa renunti la un joc nu pentru ca nu esti competitiv si nu pentru ca te-ai plictisit, ci pentru ca producatoru il face varza. Nu pot decat sa imi imaginez cat de tare ar fi fost sa joci pe Facility sau Flooded Ruins cu setarile din 1.04
In alta ordine de idei, corupt de entuziasmu lu Cristache si impulsionat de amintirile copilariei, io am dat azi comanda pentru un fight stick si o sa ma bag pe SSF4![]()
Bookmarks