Il folosesc pentru medalia de afterlife.
revenge booster=booool****! strici slotu degeaba
luni marti iau si eu update,sa ne mai auzim la o vorba![]()
Daca iau asta, ma poate lamuri cineva va rog ce contine? :
Uncharted 2 - Drake's Fortune Multiplayer Pack (Bundle) [Online Game Code]
Cam mult COOP pentru un jucator serios
No serios acu, bravo boss, you deserve it. Ai reusit sa fructifici la maxim double cash weekenduCu toate ca devenisei cam freaky ieri in cursa ta nebuna dupa X
![]()
lol da, o cam luasem razna
cata frustrare s-a strans in mine cat am folosit Come Get Some si Glass Jaw...pe 1.04 poate mai miscai in front, dar pe varianta asta...
in sfarsit, va astept online, poate mai bagam un coop ceva![]()
ete domu' X. A mai tinut mult dublu XP sau l-au taiat la 8? Ca sa stiu daca ma oftic cu motiv sau nu... Cat despre ardeleanul moldovan...azi e 27. O fi luat DLC sau nu? Ca vad ca fuge. N00b!
Thx, nice feeling pentru 2-3 jocuri, ca m-am intors la scheletii mei vechi. Fat Drake face prea mult zgomot, iar scheletul de lvl 60 seamana prea mult cu ala din DLC. Asa ca m-am intors la batranii Marco Polo si Genghis Khan.
Ti-a venit SF-ul?
Pai mai fa si tu o pauza de companion rau si hai sa ne plimbam grasanii prin templu
Azi e deja tarziu pentru voi, maine poate imi misc hoitu' pe PSN cand e seara la voi. Meet me there?
Iar ce priveste fata de carte, intru toamna si primavara acolo...
Poate vine si Nubosan si africanu', sa facem un show ca pe vremuri![]()
Mai nu cred, ca prea ii doare-n ****. Oricum mie mi se rupe de acum, cand imi miroase a glitcher ies din joc, nu mai am treaba cu 40k, am mai multi bani decat o sa am vreodata nevoie in jocul asta.![]()
Bookmarks