Pai am postat mai multe, dar asta e chiar funny, vezi si pe celelalte, mai sunt cateva misto...asta cu grenada de ex. e destul de tare:
Deh mah, trebuie sa ramana cineva care sa faca cinste squadului ROCG.
Tremura aia cand vad [ROCG] inaintea numelui. Acum serios vorbind, am batut niste fracezi acum doua zile, cand au vazut ROCG si-au amintit de tine, n-am inteles tot ce ziceau, dar ziceau de "Cristash"![]()
Ce ma ofticati, cred ca-mi cumpar iar U2, numai ca eu am jucat mai mult solo MP si mi-o cam luam. Nu stiu daca erau aia super buni sau eram eu slaban ca in Co-op rupeam tot, cum ma duceam pe DM cum o luam in freza, conteaza cumva lvl?
E mare diferenta intre COOP si online competitivIo as zice ca pe COOP nu merita sa joci decat asa, dupa ce ai terminat campania single, pentru acomodare. Dupa care te bagi serios pe MP, unde Plunder si Deathmatch rule, pentru ca acolo e toata distractia
![]()
You can come back to COOP /much/ later, daca vrei sa faci trofeele specifice.
Si da, de regula, baietii cu level mare /in special cu cifre romane/ sunt mai buni, dar nu e musai. Am prins si eu destui level X pe care ii faceam in dueluri 1 la 1 fara probleme. Depinde de cine dai.
@boga, mersi pentru directii, cind voi avea ceva timp il voi cumpara, poate ma alatur clanului.
Sincer mi se pare mai greu co-op, necesita o foarta buna coordinare a echipei iar AI-ul nu e prost deloc, face orice sa te oblige sa iesi din cover ca sa ti-o iei in freza.
Apropo, facem noi ROCG candva un co-op serios? Dar intai pe normal, nu ma incumet la hard si nici nu stau in trofeele alea.
Pai daca nu resetau LVL-ul de la 54 la 0 iar , cu siguranta aveam de mult 60 , dar resetul ala mi-a taiat tot cheful de joc, oricum facusem din nou cam 48 parca, dar a venit MAG, apoi BC2, atata timp pierdut la Uncharted2 in multi ca sa iti dea reset la lvl e cam aiurea zic eu , iti taie toata pofta, oricum cei care jucam U2 seara de seara am devenit destul de apropiativa pupa Muskiulet!
Ah si Phantom cu jack cand vreti un coop imi ziceti ca joc cu voi de dragul vremurilor ca eram TATICUL lor la coop, Intrebati veteranii daca vreti ca voi ati mai jucat dupa cu ei![]()
Da Cristi sa stii, aveam in multiplayer peste 150 de ore jucate, si asta cu indulgenta spus cand HOP lvl 0 ! + ca indienii mai si radeau de mine ca cica mi-au dat reset, ppfffff , si mie imi venea sa crap discul de draci !!!!!!![]()
Mda, de ***, si dintre noi toti numai tu ai fost "norocosul".
Oricum nu stiu cum ti-ar mai placea acum, de cand au facut modificarile la health, eu m-am cam obisnuit in timp, mi-am mai schimbat stilul de joc, dar nu sunt deloc incantat. Cu toate astea joc seara de seara![]()
Muski daca iei DLC sa ai trofeele as cam avea nevoie de tine pt. siege. Zicea Griev. ca-i greuceanu acolo. My dremteam pt. siege ar fi eu (doh!) cu mushi si grivei. no pun intended.
Am facut siege-ul. N-a fost chiar asa de greu, ideea e sa ramai acolo in cerc, si sa omori cativa mutanti spre final, cand se apropie mai mult. Ne-a iesit din prima, pe village. Depinde si unde e cercul pus, ca daca e pus naspa si n-ai cover esti mancat in ultimele runde. Dar daca mori il schimba, deci ai o sansa...
Bookmarks