Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 108 of 125 FirstFirst ... 8 58 98 106 107 108 109 110 118 ... LastLast
Results 2,141 to 2,160 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #2141 SP
    Member griever666's Avatar
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Si`a facut timp sa iti raspunda
    Da, baiat finut, pune seriozitate in ceea ce face

Funny moment here:

2. #2142 SP
    Member cristian77's Avatar
    Griv tata,ai ajuns un zeu al Youtube-Uncharted 2-ului!

3. #2143 SP
    Pai am postat mai multe, dar asta e chiar funny, vezi si pe celelalte, mai sunt cateva misto...asta cu grenada de ex. e destul de tare:

Deh mah, trebuie sa ramana cineva care sa faca cinste squadului ROCG.
    Tremura aia cand vad [ROCG] inaintea numelui. Acum serios vorbind, am batut niste fracezi acum doua zile, cand au vazut ROCG si-au amintit de tine, n-am inteles tot ce ziceau, dar ziceau de "Cristash"

4. #2144 SP
    Quote Originally Posted by griever666 View Post
    Deh mah, trebuie sa ramana cineva care sa faca cinste squadului ROCG.
    Tremura aia cand vad [ROCG] inaintea numelui. Acum serios vorbind, am batut niste fracezi acum doua zile, cand au vazut ROCG si-au amintit de tine, n-am inteles tot ce ziceau, dar ziceau de "Cristash"
    Taticii lor am fost,luni de zile,cum dracu sa nu ne tina minte. Dar cam gata pt mine,vin si altele la rand.Oricum,U2 va ramane unul din jocurile mele preferate,chiar locul 2 dupa SF pot spune

5. #2145 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Ce ma ofticati, cred ca-mi cumpar iar U2, numai ca eu am jucat mai mult solo MP si mi-o cam luam. Nu stiu daca erau aia super buni sau eram eu slaban ca in Co-op rupeam tot, cum ma duceam pe DM cum o luam in freza, conteaza cumva lvl?

6. #2146 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Ce ma ofticati, cred ca-mi cumpar iar U2, numai ca eu am jucat mai mult solo MP si mi-o cam luam. Nu stiu daca erau aia super buni sau eram eu slaban ca in Co-op rupeam tot, cum ma duceam pe DM cum o luam in freza, conteaza cumva lvl?
    E mare diferenta intre COOP si online competitiv Io as zice ca pe COOP nu merita sa joci decat asa, dupa ce ai terminat campania single, pentru acomodare. Dupa care te bagi serios pe MP, unde Plunder si Deathmatch rule, pentru ca acolo e toata distractia

You can come back to COOP /much/ later, daca vrei sa faci trofeele specifice.

Si da, de regula, baietii cu level mare /in special cu cifre romane/ sunt mai buni, dar nu e musai. Am prins si eu destui level X pe care ii faceam in dueluri 1 la 1 fara probleme. Depinde de cine dai.

7. #2147 SP
    Quote Originally Posted by boga View Post

Si da, de regula, baietii cu level mare /in special cu cifre romane/ sunt mai buni, dar nu e musai. Am prins si eu destui level X pe care ii faceam in dueluri 1 la 1 fara probleme. Depinde de cine dai.
    Cica e unu cu X,id griever666usa,cel mai bun din lume,ai grija cu el. Btw,in afara de mine si tata griv,mai are cineva,roman,level maxim?

8. #2148 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    @boga, mersi pentru directii, cind voi avea ceva timp il voi cumpara, poate ma alatur clanului.

9. #2149 SP
    Member Alex De Large's Avatar
    E mare diferenta intre COOP si online competitiv Io as zice ca pe COOP nu merita sa joci decat asa, dupa ce ai terminat campania single, pentru acomodare. Dupa care te bagi serios pe MP, unde Plunder si Deathmatch rule, pentru ca acolo e toata distractia

You can come back to COOP /much/ later, daca vrei sa faci trofeele specifice.

Sincer mi se pare mai greu co-op, necesita o foarta buna coordinare a echipei iar AI-ul nu e prost deloc, face orice sa te oblige sa iesi din cover ca sa ti-o iei in freza.

Apropo, facem noi ROCG candva un co-op serios? Dar intai pe normal, nu ma incumet la hard si nici nu stau in trofeele alea.

10. #2150 SP
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Cica e unu cu X,id griever666usa,cel mai bun din lume,ai grija cu el. Btw,in afara de mine si tata griv,mai are cineva,roman,level maxim?
    lol da, best of the best
    Nu am mai vazut pe nimeni lvl. X din ro, in afara de noi, nu cred ca mai e cineva...

11. #2151 SP
    Member faxiu's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    in afara de mine si tata griv,mai are cineva,roman,level maxim?
    inca nu, dar ar fi fost cu siguranta muschiulosu'. Eu si africanu' suntem la 55 si poate vara asta fac X. Momentan sunt cuminte cu PS3ul sa se mai calmeze atmosfera prin casa .

12. #2152 SP
    Member slabunator's Avatar
    are cineva chef de misiuni co-op/ multyplayer?

13. #2153 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    inca nu, dar ar fi fost cu siguranta muschiulosu'. Eu si africanu' suntem la 55 si poate vara asta fac X. Momentan sunt cuminte cu PS3ul sa se mai calmeze atmosfera prin casa .

Pai daca nu resetau LVL-ul de la 54 la 0 iar , cu siguranta aveam de mult 60 , dar resetul ala mi-a taiat tot cheful de joc, oricum facusem din nou cam 48 parca, dar a venit MAG, apoi BC2, atata timp pierdut la Uncharted2 in multi ca sa iti dea reset la lvl e cam aiurea zic eu , iti taie toata pofta, oricum cei care jucam U2 seara de seara am devenit destul de apropiati va pupa Muskiulet!

Ah si Phantom cu jack cand vreti un coop imi ziceti ca joc cu voi de dragul vremurilor ca eram TATICUL lor la coop, Intrebati veteranii daca vreti ca voi ati mai jucat dupa cu ei

14. #2154 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Eu nu cred ca-l mai jucam de la primul reset E bataie de joc...

15. #2155 SP
    Member muski's Avatar
    Da Cristi sa stii, aveam in multiplayer peste 150 de ore jucate, si asta cu indulgenta spus cand HOP lvl 0 ! + ca indienii mai si radeau de mine ca cica mi-au dat reset, ppfffff , si mie imi venea sa crap discul de draci !!!!!!

16. #2156 SP
    Mda, de ***, si dintre noi toti numai tu ai fost "norocosul".
    Oricum nu stiu cum ti-ar mai placea acum, de cand au facut modificarile la health, eu m-am cam obisnuit in timp, mi-am mai schimbat stilul de joc, dar nu sunt deloc incantat. Cu toate astea joc seara de seara

17. #2157 SP
    Member faxiu's Avatar
    Muski daca iei DLC sa ai trofeele as cam avea nevoie de tine pt. siege. Zicea Griev. ca-i greuceanu acolo. My dremteam pt. siege ar fi eu (doh!) cu mushi si grivei . no pun intended.

18. #2158 SP
    Member Alex De Large's Avatar
    Quote Originally Posted by jack View Post
    are cineva chef de misiuni co-op/ multyplayer?
    Quote Originally Posted by muski View Post
    Ah si Phantom cu jack cand vreti un coop imi ziceti ca joc cu voi de dragul vremurilor ca eram TATICUL lor la coop, Intrebati veteranii daca vreti ca voi ati mai jucat dupa cu ei
    Postati cand aveti timp/chef de un co-op, sunt "abonat" la thread. Dati-mi add pe PSN. Nu prea am mai stat la PS3 in ultima vreme dar pentru un UC2 co-op imi fac timp oricand.

19. #2159 SP
    Am facut siege-ul. N-a fost chiar asa de greu, ideea e sa ramai acolo in cerc, si sa omori cativa mutanti spre final, cand se apropie mai mult. Ne-a iesit din prima, pe village. Depinde si unde e cercul pus, ca daca e pus naspa si n-ai cover esti mancat in ultimele runde. Dar daca mori il schimba, deci ai o sansa...

20. #2160 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    00509 am avut io si nu a mers cu DLC-ul de pe UK Store. Oricum, cand incerci sa cumperi DLC-ul de pe UK Store are acolo un mic description in care iti zice si codul compatibil.

LE: Yup, mi-am adus si io aminte si jocu meu era din Germania

Per total, naspa faza. La Zone 1 nu-i problema asta.

Am facut cadou unui prieten versiunea jocului cu acest cod: 00509. Are cineva vreun update pentru rezolvarea problemei cu DLC-ul pentru acest cod? De pe ce store se poate cumpara? Prin card valoric sau credit card? A rezolvat cineva?

Mersi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 108 of 125 FirstFirst ... 8 58 98 106 107 108 109 110 118 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks