Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 109 of 125 FirstFirst ... 9 59 99 107 108 109 110 111 119 ... LastLast
Results 2,161 to 2,180 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #2161 SP
    Member Alex De Large's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Am facut cadou unui prieten versiunea jocului cu acest cod: 00509. Are cineva vreun update pentru rezolvarea problemei cu DLC-ul pentru acest cod? De pe ce store se poate cumpara? Prin card valoric sau credit card? A rezolvat cineva?

Mersi.
    Eu am tot cu cod 00509, iti trebuie PS Store Austria sau Germania, ambele ar trebui sa fie bune. Am pe cineva in Viena care mi-a luat card valoric de 20 de euro, DLC-urile m-au costat 16, mai raman 4 euro pentru DLC-ul Heavy Rain "The Taxidermist" daca-l ai zona 2.

2. #2162 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Alex De Large View Post
    Eu am tot cu cod 00509, iti trebuie PS Store Austria sau Germania, ambele ar trebui sa fie bune. Am pe cineva in Viena care mi-a luat card valoric de 20 de euro, DLC-urile m-au costat 16, mai raman 4 euro pentru DLC-ul Heavy Rain "The Taxidermist" daca-l ai zona 2.

Ce posibilitate mai am de a cumpara asemenea card valoric daca nu am pe nimeni in tarile respective?

3. #2163 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Eu am gasit siteul asta LINK la un quick google search. Scrie 5 min guarantee delivery, personal nu am cumparat de pe el, dar pare in regula. Incearca sa-i dai un PM lui Bodo, el se mai ocupa cu asa ceva.

4. #2164 SP
    Member faxiu's Avatar
    e OK site-ul de mai sus. Cu sg. problema ca plata nu o poti gface direct la ei cu cardul ci treci prin paypal sau altii. Acolo dureaza. Dupa ce se confirma plata iti vine codul imediat. La gmail mi-a venit in spam deci trebuie sa casti ochii bine

5. #2165 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Naughty Dog Blog - Map updates to prevent exploits

We just pushed updates to many of the multiplayer maps in UNCHARTED 2. The updates include steps to prevent the use of exploits, such as glitching out of a map, which prevent unfair situations in matchmaking.

The next time you connect to multiplayer, the updates will be synced during the connection process�this is not a Title Update to UNCHARTED 2.

We�re working on another similar update for more maps that we hope to launch in the near future.

6. #2166 SP
    Member griever666's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Oare unde am mai auzit eu asta?

7. #2167 SP
    Member faxiu's Avatar
    cand ti-am zis ca-s preocupati de tot ce tine de n00bs...aia era problema in U2 acu...ufair situations in matchmaking. Si cum cea mai mare smecherie de a atrage jucatori este "frate e un joc mishto la care poti sa intri sub harta" asta o sa ramana ultima pe lista lor. Ca mi-a soptit mie o pasarica despre o mica modificare ce nu necesita efort. Care nu-i pe harta -> death.

8. #2168 SP
    Am uitat sa-ti zic ca am renuntat la jocul asta...prea multa frustrare frate, cand joci iti faci numai nervi, atata tot, nimic altceva. Ajunsesem iar sub 300 pe leaderboards, si imi crescuse K/D ratio cu 0.05..dar nu merita frustrarea. E atat de incosistent de a devenit penibil, acum e asa, peste 2 min e invers...
    Nu cred ca am mai vazut vreodata un joc bun pe care developerii sa-l prosteasca in asa hal in jumatate de an...o sa pun un filmulet cu unul prin care trece racketa de la RPG...
    Ce sa te enervezi ca nu ii iei cu FAL-ul? De la un timp trec gloantele de sniper prin ei, mai nou nu mai mor nici din 2-4 grenade de Hammer...si cate si mai cate.
    Poate ma bag la un Coop pe hard daca are cineva chef, pentru trofee, dar atat...

9. #2169 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Hai ca ma bag eu. Seara, si pe crushing. Adica fac cu tine pe hard, daca promoti ca facem si pe crushing dupa . De maine

10. #2170 SP
    Member faxiu's Avatar
    poate intru duminica viitoare, sa vad cum sunt de pe drum. Eu voi fi offline saptamana viitoare, ma duc in tarile calde la relaxare si FAL free. Sa nu am lag pe acolo ca manervez.

11. #2171 SP
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    poate intru duminica viitoare, sa vad cum sunt de pe drum. Eu voi fi offline saptamana viitoare, ma duc in tarile calde la relaxare si FAL free. Sa nu am lag pe acolo ca manervez.
    Ai ramas si tu marcat de lag lol
    Distractie/odihna placuta, my friend.

Babulu, poate in weekend, sa vedem daca ne potrivim, ca o sa cam am treaba pe timpul zilei. Si oricum ne mai trebuie unul, ca nu cred ca facem fata doar in doi...oricum daca intrii si vezi ca joc altceva da-mi un mesaj

12. #2172 SP
    Member slabunator's Avatar
    Intru si eu, ziceti o zi si o ora aproximativa.

13. #2173 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    babulu dai un semn si facem si restul hartilor pe crushing, ah si vezi ca griever e cam noob

14. #2174 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    ah si vezi ca griever e cam noob
    Aoleo Credeam ca astia cu X fac parte din elita

15. #2175 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    ah si vezi ca griever e cam noob
    S-a aflat?

16. #2176 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Ma bag si eu la niste co-op pe Crushing daca e .

17. #2177 SP
    Nea Tekken e Mugabe cumva?
    Also, Cristache, ti-ai luat RDR? Sa-mi zici cand ti-l iei, poate vand si eu ceva de prin casa sa mi-l iau

18. #2178 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    lol Am jucat un co-op cu niste straini care nu au auzit de cover... sareau in fata inamicilor, bine ca erau cover-ul meu!

19. #2179 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by griever666 View Post
    Am uitat sa-ti zic ca am renuntat la jocul asta...prea multa frustrare frate, cand joci iti faci numai nervi, atata tot, nimic altceva. Ajunsesem iar sub 300 pe leaderboards, si imi crescuse K/D ratio cu 0.05..dar nu merita frustrarea. E atat de incosistent de a devenit penibil, acum e asa, peste 2 min e invers...
    Un pic de offtopic. Asa e orice joc pe care-l joci online multiplayer. Oricat de bun ai fi iti faci nervi. Sa vezi ce fain e la warcraft 3 cand joci 2 la 2 si prinzi oameni care nu fac absolut NIMIC. Dupa ce naiba intra ? Sau mai grav, intra un frustat si incepe sa te atace pe tine (aliat), ca are creierul cat o nuca. Cum dracu sa nu te enervezi asa ? De drop hackuri si alte cheaturi ce sa mai zic, cand e sigur ca meciul e castigat, pac - programul crasheaza sau esti deconectat de la net. Din pacate asta e, unii jucatori sunt cretini, distractia lor e sa aplice hack-uri ieftine si alte chestii...

20. #2180 SP
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Un pic de offtopic. Asa e orice joc pe care-l joci online multiplayer. Oricat de bun ai fi iti faci nervi. Sa vezi ce fain e la warcraft 3 cand joci 2 la 2 si prinzi oameni care nu fac absolut NIMIC. Dupa ce naiba intra ? Sau mai grav, intra un frustat si incepe sa te atace pe tine (aliat), ca are creierul cat o nuca. Cum dracu sa nu te enervezi asa ? De drop hackuri si alte cheaturi ce sa mai zic, cand e sigur ca meciul e castigat, pac - programul crasheaza sau esti deconectat de la net. Din pacate asta e, unii jucatori sunt cretini, distractia lor e sa aplice hack-uri ieftine si alte chestii...
    Nu, man, nu e vorba de asta...ND a facut o gramada de update-uri care au bulit jocul, si apoi inca niste update-uri cu care incearca sa le repare. Mai intai au modificat cu totul jocul schimband damage-ul armelor, apoi a schimbat alte arme, apoi au incercat sa il repare si au bulit respawn-urile de tot, apoi nus ce au facut, dar a inceput sa apara un lag continuu, 50% din meciuri, adica ce vezi tu pe ecran nu se intampla in realitate...
    Cand era ROCG-ul in forta eu imi amintesc numai ca radeam si ca era fun...not anymore.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 109 of 125 FirstFirst ... 9 59 99 107 108 109 110 111 119 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks