Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 125 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 102 ... LastLast
Results 21 to 40 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #21 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Eu zic ca e marketing bull**** ...faza cu 30% - 100% .

2. #22 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Mi-as dorii sa nu fie marketing sa vedem cu adevarat forta PS3-ului.

3. #23 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Sper ca va fi folosita toata puterea ps3ului.Oricum primul Uncharted nu cred ca a folosit doar 30%.Probabil ca a folosit cel putin 60%

4. #24 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    E amuzant cum unii oameni cred in povestea aia cu 30% . Inca nu v-ati prins ca este o abureala lansata dupa ce toata lumea a spus cat de bine arata Uncharted? Abureala lansata pentru a spori vanzarile consolei pe mentalitatea: "Moama, daca la 30% arata asa inchipuie-ti cum arata la capacitate maxima! Acum ma duc sa cumpar o consola!!".

5. #25 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Timpul isi va spune cuvantul despre ce poate ps3,vom vedea. Daca killzone 2 foloseste 60 la suta din puterea ps3-ului atunci nu vad cum Uncharted drakes fortune sa fi folosit tot 60%.

6. #26 SP
    Senior Member huber's Avatar
    asta este vrajeala cu 30 % sau 60% un joc merge si se vede la fel chiar daca foloseste 30 sau 60 % din consola . asa mi se pare mie este o parere personala la fel cu ce a spus si Uziwood.

7. #27 SP
    Probabil Killzone 2 foloseste mai mult de 60%.Nu se stie,producatorii vor sa faca ps3ul cat mai bine vandut si asa e cel mai usor.Oricum vom vedea ce poate ps3ul.Ar fi bine ca-n Uncharted sa fi fost folosit doar 30%.In orice caz Uncharted 2 va avea cu siguranta o grafica foarte buna,oricat or folosi Killzone 2 sau Uncharted din puterea ps3ului.Abia astept sa vad noul trailer din Uncharted 2.Cred ca doar dupa ce-l vom vedea ne vom putea da cu parerea despre joc

8. #28 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Mda. sa inteleg ca si PS3-ul o sa devina o rajnita de cafea daca Uncharted il foloseste la 100%? Banuiesc ca majoritatea jocurilor il folosesc intr-o proportie destul de mare, dar optimizarea codului de ce nu apare in respectivele fraze?

9. #29 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

10. #30 SP
    Ce bine arata.Sper sa-l lanseze in 2009

11. #31 SP
    Pacata ca nu e din gameplay ceea ce a fost aratat la spike :

12. #32 SP
    Member Arslany's Avatar
    Cat de cool e... Abia astept!

13. #33 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Jocul va fi fain,dar trailerul m-a dezamagit,n-au aratat mare lucru.

14. #34 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Daca aia e grafica din joc si dacao sa aiba un gameplay OK, sigur o sa fie jocul anului.

15. #35 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    e chiar tare si imi place faptul ca e cu ZAPADA YEEE,a fost faina faza aia ,,my bloo,ya this is my blood,and alot ..

16. #36 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Best Graphics :
    Uncharted 2
    Uncharted 2
    Uncharted 2
    Uncharted 2

17. #37 SP
    Manager paul's Avatar

18. #38 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Uitati si cateva poze din joc : Uncharted 2 direct feed screens - NeoGAF

19. #39 SP
    Senior Member huber's Avatar
    ce super arata pozele sa vedem cu o sa se comporte jocul cand o sa apara.

20. #40 SP
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Uitati si cateva poze din joc : Uncharted 2 direct feed screens - NeoGAF
    Wow,multumim pt poze, arata superb jocu asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 125 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 102 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks