Joc si eu in seara asta.Chloe's gonna kick your asses!
![]()
Am facut si eu rodajul la Beta.
Mi se pare extraordinar cum se misca, super fluid ruleaza grafica.
Deathmatch-ul imi place, modul cu capturarea comorii nu prea.
E super sa joci shooter in care poti sa te si cateri si ascunzi prin/pe cladiri.
Doua lucruri ma supara:
1. Prea seamana cu primul (grafica si gameplay) parca e acelasi joc. Grafic arata la fel de bine ca primul dar nu observ detalii in plus pe ecran. Stiu ca daca nu e stricat nimic nu are rost sa modifici, dar parca ceva inovatie nu strica.
2. Sistemul de cover. Merge bine pana cand incerci sa evadezi din tirul de gloante si sa faci sarituri in dreapta/stanga si te nimeresti langa un perete si devine totul haotic, in loc sa sari in stanga te lipesti de zid dai sa sari dreapta te lipeste de o scara s.a.m.d. Cred ca trebuie separata tasta de cover de cea de evade.
In rest numai laude.
Am jucat si eu 2 ore de dimineata. Cand am auzit ca va avea multiplayer nu aveam mari asteptari, dar acet beta m-a facut sa-mi schimb parerea. Multiplayerul este foarte bun. Grafica este foarte buna. Uncharted 2 are sanse mari la GOTY. Cea mai buna grafica pe console, multiplayer distractiv, o poveste foarte buna( cred/sper) si gameplayul caracteristic primului joc( cei drept indreptat mai mult spre action) si am obtinut un potential GOTY.
l-am jucat si eu azi si mi se pare bestial si sunt de acord cu nameless_fear ,dar co-op e super fun can't wait for the real game
dont get ur hopes up, KZ2 e clar GOTY pe PS3 anul asta.
anyway, am jucat putin si sper sa faca niste modificari pina se lanseaza. in primul rind ma enerveaza sa joc 5-10 min sau cit dureaza runda si sa astept tot atit ca sa-mi gaseasca jucatori pentru urmatorul meci. e aberant. de ce te scoate din 'server' nu inteleg....da in puii mei restart...cine vrea sa iasa, iese, cine vrea sa ramana, ramane....damn...
apoi...sa-mi spuna si mie cineva cum intru in deathmatch ca eu vad numai treasure si coop (si cum nu bag coop cu necunoscuti (am si eu o buba), am jucat numai treasure)
alta belea e imposibilitatea de a tria jucatorii. pai intru eu la nivelul 1 cu unu de nivel 24? (presupunand ca numerele respective sunt nivele).
last but not least....care sistem de cover? ala nu e cover...e o struto-camila. cum spunea si nameless_fear, sa separe cover de evade ca ma dispera. in plus, faza cu cataratul pe cladiri....interesant dar useless...daca stai ca casti ochii esti mort...din citeva gloante te face oricine...cum ziceam...useless.
PS si ca sa pun sare pe rana....e tare mesajul de la inceput....la urmatorul patch va rugam sa apasati X cit de repede puteti ca sa se aplice patchul...WTF? astia glumesc...nu domne, altfel se restarteaza consola si iar trebuie sa te chinui sa apesi X cit de repede poti ca iarasi se restarteaza...nu zau? sunt cam nesimtiti. puteau sa ne explice ca datorita modificarilor trebuie sa tragem alt client de beta si gata...rezolvau elegant pe toata lumea. care era problema sa mai tragi 1.2GB inca o data? am mai spus si ma repet, uncharted nu avea nevoie de multiplayer. sony are un joc cu un multiplayer excelent, mai urmeaza si MAG, pur si simplu nu aveau nevoie de asa ceva dar deh, $$$$$$$. sa speram totusi ca macar problemele mai grave se rezolva (macar faza cu asteptatul aiurea ca aia ma dispera cel mai tare). am intrat ca sa ma joc, nu ca sa ma uit la ecranul lor de matchmaking. si timpul meu e pretios...
PPS nu am spus ca nu imi place...sa nu se inteleaga gresit...il voi cumpara si voi juca...dar asa cum e acum pur si simplu nu e ok din anumite puncte de vedere
Mie imi place multiplayer-ul din Uncharted 2. Astept si beta-ul pentru MAG sa vedem cum e si ala.
pai indiferent citi oameni sunt online, nu se mai intimpla daca serverul dadea restart automat dupa X secunde. cum ziceam, jucatorii sunt deja in lobby dupa ce se termina o partida. de ce sa ii dai afara? restart si gata. sper din tot sufletul ca e intentionata treaba. poate vor sa verifice timpii de conectare, nu stiu, ceva. ar fi bine sa fie asa.
Uncharted 2 si Bioshock 2 multiplayer... oricum sunt sigur ca se vor rezolva toate problemele din beta. Referitor la cover, am jucat destul de mult si chiar nu inteleg de ce aveti probleme...
probabil pentru ca ne-am invatat cu un sistem putin diferit si dureaza pina ne obisnuim cu asta...sunt sigur ca asta e.
Stii ca nu sunt de acord.
Problema cu asteptatul in lobby a fost rezolvata in prima sau a 2-a zi dupa lansarea beta. Nu stau mai mult de 10-15 secunde in lobby niciodata. Sunt sigur ca va avea optiunea de restart in versiunea finala. Sau nu...La Gears of War e la fel si nu se plange nimeni, e cel mai jucat de pe Live.
Sistemul de cover? Come on man, mi se pare perfect. E atat de fluid si natural incat nici nu iti dai seama cand intri in cover, pur si simplu o faci precum schimbi vitezele la masina.
Cataratul pe cladiri nu mi s-a parut deloc useless, cele mai multe killuri le-am facut stand ascuns in podul unei case.In plus e foarte inovativ acel capture the flag mode in varianta Uncharted in momentul in care trebuie sa arunci comoara pe casa si sa urci dupa ea.
Imposibilitatea de a tria jucatorii - au incercat cei de la Epic si a iesit un rahat pe bat, scuzati expresia(in cazul Killzone cred ca sunt extrem de putini cei care au activata opiunea - eu nu am folosit-o niciodata). La Call of Duty, unul dintre cele mai jucate online oricand poate sa intre unul de Level 1 cu unul de Level 55. Don't see a problem here either.
@Nameless - am rejucat Uncharted de vreo 3 ori in ultimele 2 luni - crede-ma ca sunt MARI diferente la grafica in sensul bun. Dupa cum se exprimau cei de la gametrailers - "there's not a single game on the face of this planet that looks better than this right now". Cam au dreptate. Grafica e cel putin fenomenala, o pun langa Killzone 2.
Concluzia - joc acest beta ca un dement de cand a aparut (cu pauza de 2 saptamani datorita concediului) si il ador. Da dependenta si imi iau doza in fiecare seara.
Vlad, mersi inca o data - u know!![]()
Daca ii dai contul tau de PSN si il downloadeaza, iar el va incerca sa il joace de pe contul sau, atunci nu ii va merge. In schimb, daca il joaca direct de pe contul tau, atunci ii va merge, insa intervine regula aia tampita de 24 h. Tu va trebui sa astepti 24 de ore ca sa il mai poti juca dupa ce el a iesit !
cred ca ati auzit ca vor sa afc un film cu Uncharted. Uitati o lista de actori care s-ar potrivi rolului lui Drake. 5 People that could play Drake (In The Uncharted Movie) cred ca ar iesi un film foarte bun daca regizorul si scenaristul ar pune un pic de suflet![]()
Bookmarks