Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 125 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 ... LastLast
Results 881 to 900 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #881 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    RonanN1 - Imi place, ca tu postezi aici... Dar ai jocul ? Te joci ? ... Defapt, nici nu cred ca ai PS3.
    �ntr-adevăr, ce nesimţit RonanN1 ăsta să vină aici să polueze lumea perfectă a lui eXist cu un post despre un joc pe care nu-l joacă, exclusiv pe o consolă pe care nici nu o are! Propun să fie banat, şi să-i fie smulse toate medaliile din piept! Zău domnule c�t tupeu!

2. #882 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    NU , dar stiam ca RonanN1 este un mare x360 fanboy , nu stiu cum de s-a injosit sa posteze pe thread-ul asta. De obicei nu o face.
    ...eu 360fanboy? Ești cam low prietene

Eu particip la orice discuție de pe forum (dacă am cu ce și aduc ceva constructiv / funny / etc.). Nu mă deranjeaza palatforma...(sunt echidistant) - iubesc TOATE consolele chiar și PC-ul.

Dar la c�te BAN-uri ai luat...n-ai de unde să știi tu lucrurile astea...

Am 3 X360-uri, e bine? Și imediat mai iau unul NTSC-J (4) - tu crezi că dacă (momentan) am doar X360 �nseamnă că-s fanboy? - păcat că n-ai venit anul trecut �n București la concursul de FarCry 2 (PS3) să te alerg cu cuțitul pe hartă...

...te rog să-mi areți un singur post �n care am aere de fanboy și apoi mai vb. [dacă stau bine să mă g�ndesc am �njurat de c�teva ori (cu perdea) 360-ul]

Eu, �nainte, am avut PlayStation 1 și 2 - dar am decis ca generația asta de console să merg pe X360.

Și da, sunt fanboy, dar Sega Dre@mcast (probabil ai auzit de el...) - probleme?

Stai �n banca ta și nu căuta anturaj aiurea pe forum că...știi tu

3. #883 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Vanatorii de comori pot arunca un ochi si pe aici

4. #884 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Recomand acest ghid pentru comori: UC2 Treasures video guide - PS3Trophies.org

5. #885 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    RonanN1 - Ai fost foarte deep, trebuie sa recunosc, aproape ca mi-a dat o lacrima.

ReNeGaDe124 - Este numai pana la Chapter 20... mai departe? ciuciu ... Momentan cred ca cel mai bun ghid este cel text facut de IGN. L-a postat SeikQ mai sus.

6. #886 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Ce ar fi sa mai lasati voi ghidurile la comori ca sa mai aveti un motiv in plus sa intrati in single player cand vi se face dor

7. #887 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by killlemalll3 View Post
    Ce ar fi sa mai lasati voi ghidurile la comori ca sa mai aveti un motiv in plus sa intrati in single player cand vi se face dor
    De acord. Am terminat primul walkthrough cu 69 de comori gasite si mi-am propus sa le gasesc pe toate in 2-nd run pe crushing. Cred ca este mult mai mare satisfactia in momentul in care le gasim fara sa stam cu leptopu' in brate uitandu-ne pe iutub.

PS: o citez pe nevasta-mea care a stat ore intregi langa mine uitandu-se la gaymplei: in momentul unei lupte incinse cu cel putin 10 inamici ma incapatanam sa folosesc doar pistolul, desi eram inconjurat de o gramada de alte arme. Nevasta-mea:

"Da ia naibi mitraliera aia de pe jos nu vezi ca te mucesc aia?"

8. #888 SP
    Putina documentatie despre SHAMBALA nu strica.

9. #889 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Am terminat jocul pe hard.
    Va recomand sa il rejucati cu cateva tweak-uri activate.
    Doamne e bestial.
    De exemplu "disable gravity" cand il folosesti inamicii impuscati isi iau zborul ca niste baloane.
    Sau "one shot kill" exact cum spune, dar e minunat cand il incerci.
    Si skinurile sunt absolut bestiale.

10. #890 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Au implementat faza cu video editor-ul?

11. #891 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Au implementat faza cu video editor-ul?
    Cred ca te referi la Machinima mode. Da este implementat, poti sa-ti faci your own movies etc, e sugestiv titlul Inca nu l-am incercat personal dar am vazut cateva reviewuri facute chiar in acest mod si pare extrem de fun.

12. #892 SP
    Ca sa imi apara "Crushing' Trebuie sa-l mai termin o data pe Hard ? ...Nu de alta dar l-am terminat pe Normal si nu mi-a aparut Crushing.

13. #893 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Ca sa imi apara "Crushing' Trebuie sa-l mai termin o data pe Hard ? ...Nu de alta dar l-am terminat pe Normal si nu mi-a aparut Crushing.
    Da,termina-l pe Hard!

14. #894 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    la primul joc asa e, asa ca banuiesc ca da, trebuie sa-l termini pe hard pt a debloca Crushing Mode

15. #895 SP
    Ar functiona daca as face doar ultimul nivel pe hard? ... Sa nu mai trec prin toata povestea.

16. #896 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Ar functiona daca as face doar ultimul nivel pe hard? ... Sa nu mai trec prin toata povestea.
    Nu cred ca e prosite daia de joc care daca faci ultimul nivel pe hard iti deblocheaza crushing respectiv trofeul "Charted Hard"!

17. #897 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Putina documentatie despre SHAMBALA nu strica.
    e mai interesant pe wikipedia.....no nonsense stuff

18. #898 SP
    Junior Member Dynamix's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Am terminat jocul pe hard.
    Va recomand sa il rejucati cu cateva tweak-uri activate.
    Doamne e bestial.
    De exemplu "disable gravity" cand il folosesti inamicii impuscati isi iau zborul ca niste baloane.
    Sau "one shot kill" exact cum spune, dar e minunat cand il incerci.
    Si skinurile sunt absolut bestiale.

Eu mi-am propus sa-l rejoc pe Crushing cu skin-ul Doughnut Drake. Mi se pare misto de tot ca au modificat si replicile lui Drake, ca sa fie in concordanta cu infatisarea sa.

Am insa o intrebare: tweak-urile afecteaza primirea trofeului pentru Crushing? Nu de alta, dar cu "one shot kill" ar fi destul de non-crushing.

19. #899 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by Dynamix View Post
    Am insa o intrebare: tweak-urile afecteaza primirea trofeului pentru Crushing? Nu de alta, dar cu "one shot kill" ar fi destul de non-crushing.
    La primul run pe crushing nu o sa poti juca cu tweakuri de genul infinite ammo, one shot kill etc, insa le poti activa la al 2-lea !
    Cel putin asa era la primul Uncharted !

20. #900 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Super tare jocul.Abia ieri dimineata l-am primit si azi deja l-am terminat.Foarte fain grafica + cutscenes.Inca ceva eu, am versiunea PAL UNCHARTED 1 si UNCHARTED 2 NTSC.POT SA CONFIRM CA VETI PRIMI CELE $100000 cu jocul PAL.
    Joc de nota 10.

Uncharted 2 NTSC si Uncharted 1 PAL
    Attached Images Attached Images 20091017099.jpg 20091017100.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 125 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks