...eu 360fanboy? Ești cam low prietene
Eu particip la orice discuție de pe forum (dacă am cu ce și aduc ceva constructiv / funny / etc.). Nu mă deranjeaza palatforma...(sunt echidistant) - iubesc TOATE consolele chiar și PC-ul.
Dar la c�te BAN-uri ai luat...n-ai de unde să știi tu lucrurile astea...
Am 3 X360-uri, e bine? Și imediat mai iau unul NTSC-J (4)- tu crezi că dacă (momentan) am doar X360 �nseamnă că-s fanboy? - păcat că n-ai venit anul trecut �n București la concursul de FarCry 2 (PS3) să te alerg cu cuțitul pe hartă...
...te rog să-mi areți un singur post �n care am aere de fanboy și apoi mai vb. [dacă stau bine să mă g�ndesc am �njurat de c�teva ori (cu perdea) 360-ul]
Eu, �nainte, am avut PlayStation 1 și 2 - dar am decis ca generația asta de console să merg pe X360.
Și da, sunt fanboy, dar Sega Dre@mcast (probabil ai auzit de el...) - probleme?
Stai �n banca ta și nu căuta anturaj aiurea pe forum că...știi tu![]()
Vanatorii de comori pot arunca un ochi si pe aici
Recomand acest ghid pentru comori: UC2 Treasures video guide - PS3Trophies.org
RonanN1 - Ai fost foarte deep, trebuie sa recunosc, aproape ca mi-a dat o lacrima.
ReNeGaDe124 - Este numai pana la Chapter 20... mai departe? ciuciu ... Momentan cred ca cel mai bun ghid este cel text facut de IGN. L-a postat SeikQ mai sus.
Ce ar fi sa mai lasati voi ghidurile la comori ca sa mai aveti un motiv in plus sa intrati in single player cand vi se face dor![]()
De acord. Am terminat primul walkthrough cu 69 de comori gasite si mi-am propus sa le gasesc pe toate in 2-nd run pe crushing. Cred ca este mult mai mare satisfactia in momentul in care le gasim fara sa stam cu leptopu' in brate uitandu-ne pe iutub.
PS: o citez pe nevasta-mea care a stat ore intregi langa mine uitandu-se la gaymplei: in momentul unei lupte incinse cu cel putin 10 inamici ma incapatanam sa folosesc doar pistolul, desi eram inconjurat de o gramada de alte arme. Nevasta-mea:
"Da ia naibi mitraliera aia de pe jos nu vezi ca te mucesc aia?"![]()
Putina documentatie despre SHAMBALA nu strica.
Am terminat jocul pe hard.
Va recomand sa il rejucati cu cateva tweak-uri activate.
Doamne e bestial.
De exemplu "disable gravity" cand il folosesti inamicii impuscati isi iau zborul ca niste baloane.
Sau "one shot kill" exact cum spune, dar e minunat cand il incerci.
Si skinurile sunt absolut bestiale.
Ca sa imi apara "Crushing' Trebuie sa-l mai termin o data pe Hard ? ...Nu de alta dar l-am terminat pe Normal si nu mi-a aparut Crushing.
Ar functiona daca as face doar ultimul nivel pe hard?... Sa nu mai trec prin toata povestea.
Eu mi-am propus sa-l rejoc pe Crushing cu skin-ul Doughnut Drake.Mi se pare misto de tot ca au modificat si replicile lui Drake, ca sa fie in concordanta cu infatisarea sa.
Am insa o intrebare: tweak-urile afecteaza primirea trofeului pentru Crushing? Nu de alta, dar cu "one shot kill" ar fi destul de non-crushing.![]()
Super tare jocul.Abia ieri dimineata l-am primit si azi deja l-am terminat.Foarte fain grafica + cutscenes.Inca ceva eu, am versiunea PAL UNCHARTED 1 si UNCHARTED 2 NTSC.POT SA CONFIRM CA VETI PRIMI CELE $100000 cu jocul PAL.
Joc de nota 10.
Uncharted 2 NTSC si Uncharted 1 PAL
Bookmarks