Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 106 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 70 ... LastLast
Results 381 to 400 of 2120

Thread: God of War 3

1. #381 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    Ar mai fi o problemuta cu grafica, pentru ca stiu cand am facut saltul de la ps1 la ps2, ca nu mai puteam sa joc aproape nimic din vechea generatie... mi se parea ca se misca in reluare, ca se vede execrabil, se controla de parca nu se putea controla. Sunt constient ca saltul nu e la fel de mare...
    E urias saltul, in ultimele luni am jucat Metal Gear Solid 2 si 3 si nu mi-a fost usor deloc sa trec de la ps3 la ps2. Abia astept un nou handheld de la Sony care sa fie capabil sa ruleze jocuri de Playstation 2.

2. #382 SP
    Member psycho-07's Avatar
    eu le-am jucat si pe ps3 si se vad binisor

3. #383 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Bine, norocosule.

4. #384 SP

5. #385 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post

Editeaza postul ca iti da Greyhound warn !

6. #386 SP
    nu stiu cum sa editez , eu scriu de pe ps3 ca nu am destop sa notebook

7. #387 SP
    Lasa ca nu-i nimic, oricum dupa vreo juma de ora parca, sau 15 min nu se mai poate edita. Mai repede ne da noua warn ca nu suntem ontopic...

8. #388 SP
    Dupa ce faci postul este un buton cu edit in dreapta jos, pe langa Thanks. Totusi trebuie sa il editezi in maxim 15 min !

9. #389 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Back to Kratos boys, back to Kratos please!

Am jucat primele 2 din serie pe un PS2 legat prin cablu component la LCD. Calitatea este foarte buna, grafica fenomenala pentru PS2. Depaseste multe din porcariile aparute in perioada aceasta. Jucati-l cu incredere! Daca eu am fost multumit pe un LCD de 42" credeti-ma ca e super ok.

10. #390 SP
    De acord cu Rasko. Cred ca o sa imi mai iau inca o data un PS2 sa le mai termin de cateva ori.

11. #391 SP
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Dupa ce faci postul este un buton cu edit in dreapta jos, pe langa Thanks. Totusi trebuie sa il editezi in maxim 15 min !
    mersi

12. #392 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Da gata ma psycho,esti batut in cap? Poti sa-i dai thanks nu trebuie sa i multumesti printr-un post.Onnare se va lansa si vre o editie speciala de Ps3 odata cu lansarea jocului ?

13. #393 SP
    Member Cata25's Avatar
    Foarte probabil. Au lansat cu Resistance 2, GTA 4, Killzone 2. Sigur vor lansa și cu God of War 3.

14. #394 SP
    eu nu stiu sa o ard pe forum cu thanks sau alte balarii , acum ca mi-ai zis o sa stiu cum o sa procedez

15. #395 SP

16. #396 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Attached Images Attached Images godofwariii10.jpg

17. #397 SP
    Ati mai auzit ceva? Se adevereste zvonu ca Sony vrea sa lanseze anu asta un Bluray cu God of War I si II + DEMO God of War III?

18. #398 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    stie lumea de zvonul cu gow 1 si 2 pe blu ray anul acesta dar e doar un zvon nimic concret iar in legatura cu demo nu am auzit,din cate stiu un demo la un joc apare cam cu o luna inainte sa se lanseze sau chiar la lansare depinde oricum sunt doar zvonuri pana nu apare un comunicat oficial putem sa visam doar

19. #399 SP
    Vreti sa jucati cu Kratos un nou joc asa sa va astamparati setea pana vine GOD OF WAR III? Nimic mai simplu, luati-va un PSP si jocul SOULCALIBUR BROKEN DESTINY. O sa casapiti tot ce va iese in cale cu Kratos, ajutat de exact miscarile sale din God of War. Foarte tare.

20. #400 SP
    No offence, but sounds like some cheap Dero advertising.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 106 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 70 ... LastLast