Lasa ca nu-i nimic, oricum dupa vreo juma de ora parca, sau 15 min nu se mai poate edita. Mai repede ne da noua warn ca nu suntem ontopic...
Dupa ce faci postul este un buton cu edit in dreapta jos, pe langa Thanks. Totusi trebuie sa il editezi in maxim 15 min !
Back to Kratos boys, back to Kratos please!
Am jucat primele 2 din serie pe un PS2 legat prin cablu component la LCD. Calitatea este foarte buna, grafica fenomenala pentru PS2. Depaseste multe din porcariile aparute in perioada aceasta. Jucati-l cu incredere! Daca eu am fost multumit pe un LCD de 42" credeti-ma ca e super ok.
De acord cu Rasko. Cred ca o sa imi mai iau inca o data un PS2 sa le mai termin de cateva ori.![]()
Da gata ma psycho,esti batut in cap? Poti sa-i dai thanks nu trebuie sa i multumesti printr-un post.Onnare se va lansa si vre o editie speciala de Ps3 odata cu lansarea jocului ?
![]()
Foarte probabil. Au lansat cu Resistance 2, GTA 4, Killzone 2. Sigur vor lansa și cu God of War 3.
eu nu stiu sa o ard pe forum cu thanks sau alte balarii , acum ca mi-ai zis o sa stiu cum o sa procedez![]()
Ati mai auzit ceva? Se adevereste zvonu ca Sony vrea sa lanseze anu asta un Bluray cu God of War I si II + DEMO God of War III?
stie lumea de zvonul cu gow 1 si 2 pe blu ray anul acesta dar e doar un zvon nimic concret iar in legatura cu demo nu am auzit,din cate stiu un demo la un joc apare cam cu o luna inainte sa se lanseze sau chiar la lansare depinde oricum sunt doar zvonuri pana nu apare un comunicat oficial putem sa visam doar
Vreti sa jucati cu Kratos un nou joc asa sa va astamparati setea pana vine GOD OF WAR III? Nimic mai simplu, luati-va un PSP si jocul SOULCALIBUR BROKEN DESTINY. O sa casapiti tot ce va iese in cale cu Kratos, ajutat de exact miscarile sale din God of War. Foarte tare.
Bookmarks